مجلس نهم را انتخاب کنید ....
دیگر امکانات

ویژگی‌های مشترک میان دو جریان فتنه و انحرافی ، اتحاد و یک دستگی برای مقابله با خط اصلی انقلاب اسلامی و اصل ولایت فقیه قرار گرفته است، که ما را به مصادیق و نشانه‌های این دو جریان منحرف آگاه می سازد که حاکی از وجود هماهنگی و تقسیم نقش میان منحرفان و فتنه‌گران است.


مجلس نهم : ویژگی‌های مشترک میان دو جریان فتنه و انحرافی ، اتحاد و یک دستگی برای مقابله با خط اصلی انقلاب اسلامی و اصل ولایت فقیه قرار گرفته است، که ما را به مصادیق و نشانه‌های این دو جریان منحرف آگاه می سازد که حاکی از وجود هماهنگی و تقسیم نقش میان منحرفان و فتنه‌گران است.

از ویژگیهای مشترک دو جریان فوق می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مقابله با سیاست هاى مقام معظم رهبرى

ایستادگی در برابر ولایت فقیه و مقابله با سیاست‌های مقام معظم رهبری از جمله فعالیت هایی است که دو جریان فتنه و انحرافی در رأس امور خود دنبال می‌کنند. این محور البته از آن بابت دنبال می‌شود که ولایت فقیه به عنوان ستون خیمه انقلاب در برابر تهدیدات ایستاده است و در واقع آنان از مقابله با ولایت فقیه به دنبال خاموشی انقلاب و نابودی نظام جمهوری اسلامی می‌گردند. برای اثبات این مورد شواهد فراوانی وجود دارد که در اینجا فقط به نحوه شکل‌گیری دو جریان مزبور اشاره می‌کنیم که با ایستادگی در برابر ولایت رقم خورد و بقای هر دو نیز در این مسیر ادامه یافت.

الف- جریان فتنه: پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری عده‌ای از شکست خوردگان برخلاف توصیه‌های رهبری که بر پیگیری اعتراضات در مسیر قانونی تأکید داشتند، عمل کردند و بر شائبه تقلب در انتخابات دامن زدند؛ دقیقا پس از ایستادگی آن عده در برابر نظریات رهبری بود که جریان فتنه ۸۸ شکل گرفت و ادامه یاف، که توسط ندابیر رهبری این فتنه دفع شد.

ب- جریان انحرافی: عده‌ای فرصت طلب پس از پیروزی محمود احمدی نژاد در انتخابات سال ۸۸، در دولت دهم ریشه دواندند و به منظور جذب آرای مخالفانشان که در راستای حفظ و تداوم قدرت خود طراحی کرده بودند، خلاف سفارش‌های ولی فقیه حرکت کردند و ضمن حاشیه سازی‌های گسترده که دقیقا برخلاف نصایح رهبری بود، با پرورش عقایدی باطل سعی در جلب رضایت اپوزیسیون داشتند. این عده به علت انتخاب سوژه‌های انحرافی برای انحراف افکار عمومی از مسیر اصلی، به جریان انحرافی مشهور شدند.
علاوه بر این اشتراک اولیه که منجر به شکل‌گیری دو جریان مشابه یکدیگر شد، آنان در ادامه راه در یک ائتلاف قرار گرفتند و کوشیدند تا ضمن هماهنگی هر کدام نقشی را برای رو در رویی با رهبری وانقلاب اسلامی بر عهده گیرند؛ آنچنان که شاهد بودیم جریان فتنه عمدتا در سخنرانی‌ها و مکتوبات خود به طور آشکار و علنی اصل ولایت فقیه و جایگاه رهبری و شخص رهبری نظام را مورد حمله قرار می‌داد و امروزه جریان انحرافی به مقتضای شرایطی که در آن قرار دارد، فعلا به مخالفت با سیاست‌ها و فرامین مورد تأکید مقام معظم رهبری بسنده کرده است و شاید روزی فرا رسد که آنان نیز نقد اصل ولایت فقیه و مخالفت با رهبری را به طور آشکار و علنی در دستور کار خود قرار دهند.

تأکید بر ناکارآمدی اسلام و روحانیت

ویژگی مهم دیگر دو جریان فتنه و انحرافی ، تأکید آنان بر ناکارآمدی اسلام و روحانیت است. نشانه‌های وجود این ویژگی نیز در فعالیت‌های دو جریان مزبور پیداست. به گونه‌ای که جریان فتنه با تمسک به نظریه‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی خلاف خط اسلام و بعضا مغایر با اسلام و تأکید بر جدایی دین از سیاست و نیز مخالفت با برخی از اصول متقن اسلام عملا می‌کوشد تا علاوه بر مخالفت با اسلام و تأکید بر ناکارآمدی اسلام و کارآمدی مفاهیم غیراسلامی، موج ضدیت با روحانیت را نیز در جامعه گسترش دهد. جریان انحرافی نیز که در ائتلاف با جریان فتنه به سر می‌برد، نقش دیگری را در این مسیر ایفا می‌کند؛ آنان با طرح مکتب ایرانی، تأکید بر ملی گرایی و عدم حمایت از اسلام گرایی قصد دارند ایران را در یک رقابت کاذب با جهان اسلام جلوه داده و مکتب ایرانی را برتر از مکتب اسلام قرار دهند. بی‌تفاوتی این جریان در برابر سفارش‌های روحانیت و حتی انجام اعمال مخالف با توصیه‌های مراجع و روحانیت نیز حاکی از اعتقاد جریان انحرافی بر ناکارآمدی روحانیت در جامعه امروز ایران است.

هدف منحرفان و فتنه‌گران از ائتلاف

گرچه ویژگی‌های دیگری به طور مشترک در اعتقادات جریان فتنه و انحرافی وجود دارد اما پرداختن به تمامی آن موارد، تبدیل به تومار بلندبالایی می‌شود. در نتیجه باید گفت که دو جریان قدرت طلب فاسد با تشکیل یک ائتلاف، اهدافی مشترک را با محوریت حضور دائمی در قدرت دنبال می‌کنند. هدف بلندمدت آنان گرچه براندازی نرم نظام جمهوری اسلامی و جابه جایی قدرت است اما آنان برای تحقق این هدف، اهداف کوتاه مدتی را نیز در سر دارند تا پس از زمینه چینی‌های لازم بتوانند مقصود نهایی خود را به منصه ظهور رسانند. مهمترین هدف کوتاه مدت آنان در شرایط فعلی تلاش برای کسب اکثریت کرسی‌های مجلس نهم شورای اسلامی است. بنابراین آنان با تشکیک در اصول اصولگرایی و تخریب اصولگرایان اصیل قصد دارند کاندیداهای مشترک از ائتلاف خود را روانه خانه ملت کنند و پس از آن نیز بکوشند تا به وسیله اغتشاش فرهنگی در جامعه و نیز تجدید اغتشاشات پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری منتها در قالبی دیگر، نوک پیکان حملات خود را به سمت ولایت فقیه نشانه گیرند و اینچنین فتنه بزرگتری را رقم زنند که انشاالله با تدابیر به موقع مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه ای دامت برکاته این فتنهه خودشان برگردد.(و مکروا مکر الله و الله خیر الماکرین)

منبع : دی نیوز


ارسال شده توسط : یاسر جمالی
ادامه مطلب
[ یک شنبه 7 اسفند 1390 8:02 AM ] [ یاسر جمالی ]

درباره وبلاگ

آمار و بازدید ها
کل بازدید:58030
تعداد کل مطالب : 165
تعداد کل نظرات : 4
تاریخ آخرین بروزرسانی : دوشنبه 29 مرداد 1397 
تاریخ ایجاد بلاگ : جمعه 5 اسفند 1390