مجلس نهم را انتخاب کنید ....
دیگر امکانات

در نشستي با عنوان "مطالبه آرمان‌خواهي و اصولگرايي" در دانشگاه امام صادق (ع) عليرضا زاكاني عضو جبهه متحد اصولگرايان و قاسم روانبخش عضو جبهه پايداري به بيان ديدگاه‌هاي جبهه‌هاي متبوع خود پرداختند.

 در ابتداي اين نشست حجت‌الاسلام و المسلمين قاسم روانبخش گفت: اين نشست به معناي مخاصمه نيست و تنها نشستي دوستانه بين من و آقاي زاكاني است كه هر دوي ما نيز در جبهه اصولگرايي قرار داريم.

وي با بيان اين‌كه «ادعاي ما اين است كه مي‌خواهيم دغدغه‌هاي مقام معظم رهبري را دنبال كنيم و ما معتقديم كه تيم ما بهتر مي‌تواند اين دغدغه‌ها را حل كند و شايد آقاي زاكاني نيز معتقد باشند كه تيم آن‌ها بهتر عمل خواهد كرد» افزود: در عرصه انتخابات بايد براي خدا كار كنيم و هدف‌مان نيز خدا باشد و طبق فرمايش آيت‌الله مصباح‌يزدي، برخي فكر مي‌كنند كه در عرصه سياست خدا وجود ندارد، اما كاملا عكس اين است و در راس سياست خداست. اگر هدف كشتي گرفتن و گروه‌بندي‌هاي سياسي قرار گيرد اين فعاليت‌ها ارزشي ندارد.

اين عضو جبهه پايداري ادامه داد: برنامه جبهه پايداري در راستاي اهدافي بوده است كه امام بزرگوار و رهبر عزيزمان براي اصولگرايي تعيين كرده‌اند، بعضي مي‌خواستند اصولگرايي را براي جريان راست در مقابل جريان چپ مصادره كنند، اما بزرگان ما نپسنديدند و فرمودند كه "اصولگرايي مرام و منش است و اصولگرايي اصلاح‌طلبانه را مي‌پسنديم". كسي كه شعار دهد اما پاي آن شعار نايستد اين به معناي اصولگرايي نيست و جبهه پايداري نيز بر همين اساس تشكيل شده است.

روانبخش همچنين گفت: شاخصه‌هايي كه رهبري در مورد اصولگرايي بيان فرمودند چه كساني كه در دولت نهم بودند و چه پس از آن، اين اصول را رعايت نكردند و بر آن پايدار نمانند. ادعاي ما اين است كه بايد بر اصول پايبند بود و مي‌خواهيم اين حرف را در عمل اثبات كنيم. آيت‌الله مصباح نيز تاكيد كردند كه جبهه پايداري با ساير اصولگرايان تخاصمي ندارد، بلكه اين‌ها دایره‌های متحدالمركزند كه جبهه پايداري در مركز آن قرار دارد و هر كه به آن نزديك‌تر باشد اصولگرا‌تر است.

وي در پايان اين بخش از سخنان خود گفت: عرصه انتخابات يك بخش از فعاليت‌هاي ما را در بر مي‌گيرد و بنا داريم با معرفي افرادي كه بر اصول پايدارترند مجلسي داشته باشيم به سمتي كه مقام معظم رهبري انتظار دارند حركت كند و مجلسي بهتر از مجالس هفتم و هشتم باشد.

در ادامه عليرضا زاكاني كه به نمايندگي از جبهه متحد اصولگرايي در اين نشست حضور يافته بود، با حساس خواندن شرايط داخلي و خارجي ايران اظهار كرد: امروز ما با رسالت خطيري براي نيروهاي انقلاب مواجه هستيم، درست است كه خدا با ماست و در عرصه سياست نيز با ماست، اما ما امروز نياز به آرايش نيروهاي انقلاب و حضور باتدبير در عرصه داريم.

وي افزود: حفظ گفتمان انقلاب اسلامي كه تجلي آن در گفتمان اصولگرايي است براي ما واجب است. ما از امام(ره) و رهبري ياد گرفته‌ايم كه حب و بغض‌مان را نسبت به دوري و نزديكي افراد به آرمان‌هاي انقلاب قرار دهيم و لذا امروز ما مسووليت بزرگي بر عهده داريم. دواير متحدالمركزي هم كه فرموده‌اند بايد گفت كه در مركز اين دواير متحدالمركز ميزان ولايت است و هركه به آن نزديك‌تر باشد اصولگراتر خواهد بود.

اين عضو جبهه متحد با تاكيد بر اين‌كه «محور اصول، اصل ولايت فقيه است» تصريح كرد:‌ ما همواره در مقابل سهم‌خواهي‌ها و در مقابل جريان فتنه و انحراف ايستاده‌ايم و فقط هم شعار نداده‌ايم، بلكه همواره از زمان جنگ و پس از آن در صحنه بوديم. اگر امروز نيز مي‌سوزيم به اين خاطر است كه حركت بعضي از دوستان به جبهه انقلاب آسيب جدي وارد مي‌كند و احساس مي‌كنيم كه وحدت ضرورت دارد.

زاكاني ادامه داد: رهپويان و پايداري هر كدام يك سليقه‌اند و تفاوت‌هاي جدي دارند. ما روش اين دوستان را نمي‌پسنديم و با بسياري از اصولگراها تفاوت جدي داريم، اما اختلاف‌هاي ما نبايد ريشه‌اي و تبديل به دعوا شود؛ چراكه اين خلاف آن چيزي است كه ما از مقام معظم رهبري، آيت‌الله مصباح و آيت‌الله مهدوي‌كني ياد گرفته‌ايم.

وي با تاكيد بر اين‌كه «ما براي قدرت تلاش نمي‌كنيم» گفت: در سامانه ‌5+6 نيز ما مي‌خواستيم كه خود را حذف كنيم تا براي مجلس هشتم در سال ‌٨٦ به وحدت برسيم و حتي من از آقاي نادران خواستم كه اين اقدام را انجام دهد تا قائله براي رسيدن به وحدت بخوابد، پس بحث، بحث قدرت نيست و تنها فدا كردن خود براي انقلاب است. اگر وحدت نداشته باشيم مطمئنا آسيب مي‌خوريم. در زمان دولت سازندگي آقاي هاشمي با گفتمان سازندگي و در زمان اصلاحات آقاي خاتمي با گفتمان اصلاحات در انتخابات پيروز شدند و در سال ‌٨٤ با حضور آقاي احمدي‌نژاد گفتمان تغيير كرد و امروز نمي‌توانيم ريسك كنيم؛ چراكه اين سرمايه كه به دست آورده‌ايم سرمايه‌ انقلاب است.

اين عضو جبهه متحد با بيان اين‌كه «براي هر انتخاباتي سامانه‌اي تشكيل مي‌شود» افزود: پس از حوادث كوي دانشگاه در سال ‌٧٨، مقام معظم رهبري همه گروه‌ها را از بهزاد نبوي و آرمين گرفته تا فدايي و عسگراولادي همه را دعوت كردند تا بر اساس اصول يعني انقلاب اسلامي، ولايت مطلقه و سيره امام(ره) دور هم جمع شوند و جبهه انقلاب را تشكيل دهند و پس از آن بود كه ‌٢٧ گروه به تفاهم رسيدند و هدف اين وحدت اين بود كه انقلاب را به دست بگيرند و نه قدرت را.

زاكاني معتقد است: اما پس از سال ‌٨٠ اين ‌٢٧ گروه كه با خون دل‌ خوردن‌ها به وفاق رسيده بودند از هم متفرق شدند و همين اختلاف‌ها باعث شد كه در زمان انتخابات سال ‌٨٤ آقاي هاشمي از احمدي‌نژاد در دور اول بيشتر راي بياورند و بعد كه متحد شديم آقاي احمدي‌نژاد پيروز انتخابات شد. مردم اگر به مشام‌شان بوي قدرت‌طلبي مسوولان برسد روي‌گردان خواهند شد. بعدها سامانه ‌5+6 شكل گرفت و منافعي هم برديم هر چند دو ضلع از سه ضلع آن كه اتفاقا يكي از اين اضلاع از اعضاي جبهه پايداري بودند بدون اطلاع ما پشت پرده قرارهايي با يكديگر گذاشتند كه برخلاف آن‌چه بود كه از پيش تعيين شده بود، ما به آقايان زارعي، صدر و بادامچيان در اين مورد اعتراض كرديم و اگر امروز مي‌بينيم كه مشكلاتي در مجلس هشتم وجود دارد از اين موضوع نشات مي‌گيرد و اين دوستان بايد جوابگو باشند.

اين عضو جبهه متحد با اشاره به نحوه شكل‌گيري جبهه متحد اظهار كرد: پس از تلاش‌هاي فراوان براي رسيدن به وحدت كه خود آقاي احمدي‌نژاد با تعيين سه نفر از دوستان نيز آن را دنبال مي‌كرد، به آنجايي رسيديم كه اتفاق‌هايي باعث شد اين سه نفر خدمت آيت‌الله مهدوي و آيت‌الله يزدي رفتند و خواهش كردند آن دو بزرگوار ميدان‌داري كنند تا اين‌كه كميته ‌7+8 شكل گرفت.

زاكاني با بيان اين‌كه «براي تشكيل يك سامانه وحدت بيش از چندين ماه تلاش مي‌شود» گفت: در همان ابتدا از دوستاني كه تحت عنوان رايحه خوش بودند دعوت كرديم كه آقايان صفار و لنكراني آمدند، ‌آقاي صفار بعدها گفت كه من معذوريت دارم و ادامه ندادند و از همان زمان جبهه پايداري شكل گرفت و اتفاقا همه ما نيز استقبال كرديم اما در ادبيات اين دوستان ديديم كه چقدر فاصله دارند. تعبيرشان اين بود كه صحنه بي‌رقيب است اما ما معتقد بوديم كه اتفاقا صحنه پر از رقيب است، عناصر اصلاحات با تمام وجود در صحنه‌اند و اگر نيامدند اين تنها بازي‌شان است و مي‌خواهند كه ما را فريب دهند. شرط عقل اين است كه بدون اختلاف وارد انتخابات شويم.

وي گفت: هم فتنه و هم انحراف براي انتخابات تلاش مي‌كنند و چه پول‌هايي كه خرج نمي‌شود. ما اتفاقاتي كه در شهرستان‌ها مي‌افتد و پول‌هايي كه هزينه مي‌شود را مي‌بينيم، اما با اين وجود دوستان جبهه پايداري توجيه مي‌كنند كه بايد رقابت را دروني كنيم تا خالص‌سازي هم صورت گرفته باشد. اين دوستان بارها فرمودند كه ما از سوي جبهه متحد دعوت نشديم اين در حالي است كه هم با نامه و هم با تلفن از آن‌ها دعوت شده بود و حتي دو جلسه با آيت‌الله مهدوي‌ كني داشتند، اما باز حاضر به حضور در جبهه متحد نشدند.

اين عضو جبهه متحد افزود: دوستان جبهه پايداري مي‌گفتند كه سهم ما در كميته ‌7+8 كم است و بايد از هشت نفر، چهار نفر از اعضاي جبهه پايداري باشند و يك نفر نيز در حكميت. بايد به اين دوستان گفت اگر سهم‌خواهي بد است اينجا هم بد است. اين دوستان گفتند كه ظرفيت ما ‌٩ دي است، ‌٩ دي كه متعلق به همه امت است. پس از آن دوستان پيشنهادي كردند كه آقاتهراني از جبهه پايداري در حكميت7+8 قرار گيرند و آقايان محصولي و زارعي نيز در اين كميته حضور داشته باشند، اما اين دوستان با بي‌انصافي گفتند كه با بي‌انعطافي برخورد كرديم اما در واقع اين‌طور نبود.

زاكاني ادامه داد: دوستان جبهه پايداري ابتدا ادعا كردند كه كار ما گفتماني است و نمي‌خواهيم در انتخابات ليست دهيم و آقاتهراني مكررا اين مساله را بيان كردند. ما از ابتدا مي‌دانستيم كه قرار است چه اتفاقي بيفتد، يك غيري تعريف كردند تا هويتي براي‌شان ايجاد شود. خالص‌سازي كه شما مي‌گوييد خلاف نص صريح سخنان رهبري است.

وي گفت: ما معتقديم كه ساكتين فتنه دچار اشكالند، اما با آن‌ها نبايد همانند فتنه‌گر برخورد شود. ما بر ساكتين فتنه اعتراض داريم، اما به نكته ديگري نيز توجه داريم كه آن ضرورت وحدت نيروهاي انقلاب است. اين دوستان سر شاخه نشسته بن مي‌برند. بين دوستان جبهه پايداري هستند كساني كه خود جزء ساكتين فتنه‌اند و توجيه مي‌كنند كه ما چون وزير كشور بوديم چيزي نگفتيم؛ لذا اين اشكالي كه بر ما مي‌گيرند بر خودشان نيز وارد است و تازه اگر ادعاي‌شان مبني بر خالص‌سازي درست باشد بايد ابتدا از خود شروع كنند.

اين عضو جبهه متحد با اشاره به صحبت‌هاي روانبخش كه بر حمايت آيت‌الله مصباح از جبهه پايداري تاكيد داشت، گفت: ما نيز خدمت آيت‌الله مصباح حضور داشتيم و ايشان همان فرمايشاتي كه در مورد پايداري داشتند در مورد ما نيز گفتند و چقدر محبت كردند. قرار نيست كه ما از آيت‌الله مصباح و آيت‌الله مهدوي كني براي خودمان هزينه كنيم. آيت‌الله مصباح به ما گفتند كه وحدت آن‌قدر ضرورت دارد كه نيازي به استدلال نيست و فرمودند هميشه يك عده وحدت‌شكن هستند، اما راهي جز وحدت نداريم و گفتند كه من ليدر جبهه پايداري نيستم و حتي بعضي از اعضاي جبهه پايداري را بيشتر از يك بار هم نديدم.

زاكاني با تاكيد بر اين‌كه «نبايد از علما براي خود خرج كنيم» گفت: ما انقلاب و خود را نيازمند به آيت‌الله مصباح مي‌دانيم و علاقه‌ وافري به دوستان جبهه پايداري نيز داريم، اما مسيري كه آن‌ها مي‌روند به ناكجاآباد است و ذخيره حزب‌الله را در مقابل هم قرار مي‌دهد. اين دوستان آن‌قدر در مورد ما صحبت كرده‌اند، راجع به ساكتين فتنه و انحراف حرفي نزده‌اند، ادبيات اين دوستان را در رسانه‌ها ببينيد، بعضي از اين افراد نگاه به رياست‌جمهوري آينده دارند و يكي از آن‌ها به من گفت كه ما دل‌نگران رياست‌جمهوري آينده هستيم.

وي در پايان سخنان خود اظهار كرد: آنچه مقام معظم رهبري از ما مي‌طلبند آرمان‌خواهي توام با واقعيت است. من خود را محتاج حاج‌آقا (اشاره به روانبخش) مي‌دانم و دلم براي انقلاب مي‌سوزد؛ چراكه ابهام بين بچه حزب‌اللهي‌ها آسيب‌هاي جدي به ما وارد مي‌كند.

در ادامه اين نشست، روانبخش گفت: دوست نداشتم اينگونه صحبت كنيم تا ديگران سوءاستفاده كنند اما شما به گونه‌اي حرف زديد كه من مجبورم پاسخ دهم.

وي خطاب به زاكاني اظهار كرد: شما مهم‌ترين ويژگي جبهه متحد را ولايت‌پذيري ذكر كرديد، ما هم همين ادعا را داريم اما معتقديم اين حرف بايد در عمل اثبات شود تا ببينيم چه كسي ولايت‌پذيرتر است. شما گفتيد كه در دواير متحد‌المركز، ميزان ولايت است و آيت‌الله مصباح كه جمله‌اي كه رهبري در مورد ايشان فرمودند درباره هيچ كس ديگري به كار نبرده‌اند، مي‌گويند كه جبهه پايداري در مركز اين دواير قرار دارد. اما چگونه است دوستان ما اگر افراد خودشان راجع به ولايت بگويند مشكلي ندارد، اما اگر كسي از جبهه مقابل حرفي بزند سريع موضع مي‌گيرند.

وي با بيان اين‌كه «‌ولايت‌پذيري به شعار نيست، ‌به عمل است» اظهار كرد: مقام معظم رهبري در ‌١٩ دي فرمودند كه ما انتخاباتي سالم و رقابتي مي‌خواهيم. جبهه بر اساس همين وارد انتخابات شده است. حالا شما مي‌گوييد كه ما به سوي نااميدي از اصولگرايي پيش مي‌رويم در حالي كه عمده اصلاح‌طلبان نيامدند. آن‌ها براي انتخابات آماده بودند اما ولي ‌فقيه‌شان يعني آمريكا دستور داد كه نيايند، حالا چهار تا آدم سفيد را لولو كرده‌ايد و از آنان مي‌ترسيد. ديگر اصلاح‌طلبي وجود ندارد؛ چراكه فتنه براي آن‌ها آبرويي باقي نگذاشت.

در ادامه اين نشست روانبخش خاطرنشان كرد: رهبري انتخاباتي رقابتي اما سالم مي‌خواهند، به هم اهانت نكنيم، اصول انقلاب را فداي وحدت نگردانيم. آيت‌الله مصباح مي‌گويند وحدت نبايد به بهاي فراموش كردن اصول انقلاب باشد بلكه بايد بر اساس حق ايجاد گردد. آيا واقعا شما طبق شاخص‌هاي اصولگرايي ليست بسته‌ايد؟ آن‌چه شما به راه انداخته‌ايد شركت سهامي است. ظاهرا فقط ما بوديم كه مشكل داشتيم. اگر بر روي اصول مي‌ايستاديد اين اتفاقات پيش نمي‌آمد.

وي گفت: هر كدام از دو جبهه ‌٣٠ نفر براي انتخابات معرفي كرده‌اند، بياييد بر اساس شاخص‌هاي اصولگرايي اين افراد را بررسي كنيم، ببينيم افراد چه جبهه‌اي اصولگراترند. من خودم شخصا اگر افراد ليست شما بيشتر اصولگرا بودند ديگر در انتخابات شركت نمي‌كنم و زير اين حرفم را امضاء مي‌كنم.

اين عضو جبهه پايداري با انتقاد از تيتر برخي نشريات و هم‌چنين بنرهاي تبليغاتي گفت: هزينه‌هاي اين بنرها از كجا تامين مي‌شود؟ من مي‌ترسم دوباره از من شكايت كنند و مثل دفعه قبل در دادگاه مجبور شوم كه ‌٣٠٠ هزار تومان جريمه دهم والا برخي مسائل را مطرح مي‌كردم. اگر كسي مقابل جبهه متحد ليست بدهد اسلامش آمريكايي مي‌شود، ادبيات شما اين است، جذب حداكثري شما اين بود. من مي‌دانم چه كساني اين خط را به شما داده‌اند.

وي خاطرنشان كرد: گير ما در همين بحث ولايت است، يك عده نام اصولگرايي و ولايت را مي‌خواهند مصادره كنند، كار مجلس در موضوع وقف دانشگاه آزاد يك ولايت‌شكني بود. كنترل و نظارتي كه مقام معظم رهبري از مجلس انتظار داشت اگر اعمال شده بود امروز شاهد آن نبوديم كه ‌٣٢ نفر از نمايندگان مجلس ردصلاحيت شوند.

اين عضو جبهه پايداري در پايان اين بخش از سخنان خود اظهار كرد: ما نمي‌گوييم كه برخي از افراد بايد حذف شوند مي‌گوييم آن‌ها را پيش نماز نكنيد. كساني كه خود فتنه را نفهميدند چگونه مي‌خواهند به مردم بصيرت دهند. اگر به صحبت‌هاي ما گوش كرده بوديد اين همه ليست‌هاي متفرق به وجود نمي‌آمد.

در ادامه اين نشست زاكاني بخش دوم از صحبت‌هاي خود را اين‌طور آغاز كرد كه ما هميشه بر ولايت تاكيد داشته‌ايم و فكر مي‌كنم سير زندگيم را اگر با دوستان‌تان مقايسه كنيد متوجه خواهيد شد، دوم خرداد برخي چه كار مي‌كردند و كجا بودند، يك بار در كميسيون مجلس به من گفتند كه ‌٤٥٠ ميليون خمس دارند. بحث‌هاي من مبنايي بود و نمي‌خواستم مثل شما روزنامه بدست بگيرم و الا مي‌توانم سند بياورم.

وي ادامه داد: هر كسي به آيت‌الله مصباح بي‌بصيرت گفته، اشتباه كرده است.

وي با اشاره به صحبت‌هاي روانبخش مبني بر اين‌كه «مقام معظم رهبري انتظار انتخاباتي رقابتي دارند» گفت: آقا فرمودند رقابت سالم، اما شما در اين چند ماه جز تخريب داشته‌ايد. ما هم اگر حرفي داشتيم در داخل اين حرف‌ها را زديم تا آبروي حزب‌الله نرود. اگر رهپويان ليست مستقل مي‌داد شش سر و گردن از ليست شما بالاتر بود، من و فدايي اصرار كرديم كه ما را حذف كنيد و آقاي آقاتهراني و دوستان شما بيايند پس بحث ما، بحث قدرت نيست، اگر قدرت بود كه ما براي حذف خود اصرار نمي‌كرديم.

زاكاني ادامه داد: اين ساده‌ترين برداشت از سخنان رهبري است كه بايد بين خودمان رقابت كنيم، رقابت بايد با غير باشد، يعني فتنه و انحراف نه با جبهه پايداري كه پاره تن ماست و ما پاره تن او. اين بي‌تقوايي است كه شما اسم افراد را تكرار مي‌كنيد. من دلم براي قبر و قيامت برخي كه لباس روحانيت تن‌شان است مي‌سوزد. من ابايي ندارم كه بگويم ‌دو و نیم  ميليارد براي مجلس هشتم هزينه كرديم، تا سه نماينده وارد مجلس شوند.

وي همچنين گفت: انتخابات هزينه دارد، شما هم كه شعار مي‌دهيد حتما پول داريد و حتما هزينه مي‌كنيد. من براي حرف‌هايم سند دارم و هر چه بگويم با سند است و مانند شما ‌٣٠٠ هزار تومان در دادگاه هم جريمه نمي‌شوم. چون تا به حال در انتخابات شركت نكرده‌ايد شعار مي‌دهيد و مي‌گوييد كه هزينه‌هاي انتخابات از كجا مي‌آيد، انتخابات مطمئنا هزينه دارد.

اين عضو شوراي مركزي جمعيت رهپويان افزود: در مورد بحث دانشگاه آزاد هم اگر نمي‌دانيد بايد به شما بگويم كه از شش نفري كه مخالفت كردند، پنج نفر آن‌ها عضو شوراي مركزي رهپويان بودند. در مورد نظارت بر نمايندگان نيز من علمدار اين موضوع بودم. در مورد رياست آقاي لاريجاني نيز دوستان شما براي رياست ايشان تلاش مي‌كردند. انصاف است كه بگوييد كه آقاي هاشمي هدايت كننده مجموعه جبهه متحد است؟ روزنامه به دست نگيريد، چرا آيت‌الله مصباح را جدا مي‌كنيد؟ چرا ايشان را خرج يك بحث سياسي مي‌كنيد، علما استوانه‌هايي هستند كه ما به آن‌ها نياز داريم.

در ادامه اين نشست، روانبخش در پاسخ به زاكاني گفت: اين‌كه ولايت‌پذيري شما بهتر از ماست شكي نيست. خوشحاليم كه شما يك محصولي پيدا كرده‌ايد، دائما در موردش حرف بزنيد، اگر اختلاس كرده بود و سندي داشت خوب رو مي‌كرديد. من نمي‌خواهم نام ببرم از كساني كه اگر بخواهند مي‌توانند تمام راي بازار را بخرند.

وي ادامه داد:‌ آقاي محصولي مهم‌ترين انتخابات دوران فتنه را برگزار كرد كه بايد به ايشان آفرين گفت، اما اين دوستان شما يك كلمه هم از آن نگفتند.

اين عضو جبهه پايداري گفت: ما كجا تخريب كرديم، مي‌پرسيد چرا به جبهه متحد نمي‌آييم، دليلش افرادي است كه حضور دارند، با حضور اين افراد، جبهه متحد آخرش به شركت سهامي مي‌رسد. اگر مي‌خواهيد روي اين اصول بايستيد با اين افراد نمي‌شود. آيت‌الله مهدوي كني فرمودند كه منظور ما از وحدت، وحدت فلسفي نيست بلكه وحدت سياسي ـ اجتماعي است. خيلي‌ها مي‌خواستند ما به اين مساله پاسخ دهيم تا بين ما دعوا شود اما اين كار را نكرديم و آيت‌الله مهدوي كني زماني كه رييس مجلس خبرگان شد ما جشن گرفتيم، حرمت بزرگان را داريم.

روانبخش خاطرنشان كرد: ما دنبال وحدت‌شكني نيستيم، شما مي‌گوييد رقابت با فتنه و انحرافي داشته باشيم، يعني آن‌ها را بياوريم و با آن‌ها رقابت كنيم؟ چرا ‌دو و نیم ميليارد تومان براي انتخابات هزينه كرديد و از كجا آورديد، اسپانسرهاي‌تان چه كساني هستند، بگوييد تا براي مردم شفاف شود.منبع خبر: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)


ارسال شده توسط : یاسر جمالی
ادامه مطلب
[ سه شنبه 9 اسفند 1390 11:43 AM ] [ یاسر جمالی ]

درباره وبلاگ

آمار و بازدید ها
کل بازدید:61314
تعداد کل مطالب : 165
تعداد کل نظرات : 4
تاریخ آخرین بروزرسانی : دوشنبه 29 مرداد 1397 
تاریخ ایجاد بلاگ : جمعه 5 اسفند 1390