مجلس نهم را انتخاب کنید ....
دیگر امکانات

منابع مقاله:
پایگاه جبهه متحد، گودرزی، مسعود؛


بسیاری از تحلیلگران سیاسی معتقدند دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران، پس از آن‎که برای مقابله با اراده ملت ایران از روش‎‎های مختلفی استفاده کردند که همگی آن‎ها به شکست انجامید، در حال حاضر راهبردی را دنبال می‎کنند که متشکل از چند مرحله است و راه رسیدن به آن، اشاعه بداخلاقی است که به جرزنی سیاسی خواهد انجامید.

در فتنه ۸۸، دشمنان سعی کردند تا این بداخلاقی را در شهر‎های بزرگ ایجاد کرده و از طریق ایجاد فضای دو قطبی به اختلاف میان طرفدران نامزد‎ها در قبل از انتخابات دامن بزنند؛ بعد از انتخابات نیز این بداخلاقی‎ها تبدیل به فتنه‎ای شد که هر عقل سلیمی متوجه می‎شد که از یک برنامه‎ریزی پیچیده و از پیش تعیین شده، ناشی است.

به‎نظر می‎رسد، در انتخابات پیش‎رو نیز دشمن سعی می‎کند همین راهبرد را در پیش بگیرد؛ با این تفاوت که پازل بداخلاقی را به حوزه‎‎های انتخابی کوچک ببرد و با استفاده از ظرفیت‎‎های قومی و قبیله‎ای و نژادی، درصدد به آشوب کشیدن کشور و زنده کردن فتنه ۸۸ بر بیاید.

دشمنان ما علاوه‎بر راهبردی که عرض شد، چند اهرم فشار نیز در دست گرفته‎اند و به‎دنبال آن هستند تا با استفاده از آن‎ها به نقشه اصلی خود که به آشوب کشیدن کشور است نائل شوند.

از یک طرف در ماه‎‎های گذشته بحث‎‎های حقوق بشری را داغ کردند و در گزارش سفارشی احمد شهید، ایران را به نقض حقوق بشر متهم کردند. در همین اثنا نیز ایران را به دست داشتن در ترور ساختگی سفیر عربستان در آمریکا متهم کردند. در کنار این‎ها نیز پرونده هسته‎ای ایران را به میان کشیدند و از طریق فشار شورای امنیت، سعی کردند بر روحیه مردم ما تأثیر بگذارند.

اتفاق دیگری که افتاد، ترور دانشمندان جمهوری اسلامی ایران بود که در کنار آغاز دور جدیدی از تحریم‎‎ها علیه مردم و دولت ایران، نشان از آن دارد که نظام سلطه درصدد است نقش پررنگی را در انتخابات آینده ایفا کند.

در همین زمینه، حجت‎الاسلام و‎المسلمین حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات کشورمان، در صحبت‎‎هایی پرده از نقشه‎‎های دشمن در انتخابات پیش رو برداشت و راهبرد‎های اصلی بدخواهان را برای انتخابات آینده، ترسیم کرد.

اصلی‎ترین برنامه‎‎های دشمن در انتخابات پیش رو از نگاه وزیر اطلاعات عبارت‎اند از:

۱- دامن‎زدن به اختلافات داخلی، به‎ویژه ایجاد دودستگی بین جریان‎‎های ارزش‎مدار و انقلابی؛
۲- ملتهب ساختن فضای سیاسی کشور؛
۳- زیر سؤال بردن سلامت انتخابات؛
۴- کشاندن منازعات انتخاباتی و سیاسی به سطح خیابان‎‎ها؛
۵- جنگ نیمه‎سخت سیاسی و اطلاعاتی؛
۶- دامن زدن به اغتشاشات اجتماعی؛
۷- ترویج روحیه عدم اعتماد به نظام؛
۸- کشاندن موج بی‎ثباتی منطقه، به داخل مرز‎های کشور؛
۹- راه‎اندازی جنگ تبلیغاتی، برای تأثیر منفی بر مشارکت عمومی؛
۱۰- برنامه‎ریزی برای سوءاستفاده از اختلافات قومی و قبیله‎ای؛
۱۱- تشدید تحریم‎‎های اقتصادی؛
۱۲- فضاسازی‎‎ها و جنگ‎‎های رسانه‎ای برای ترساندن ملت ایران.

راه چاره چیست؟

بی‎شک، با تبعیت محض از منویات رهبر انقلاب درباره انتخابات، علی‎الخصوص سخنان ایشان در جمع مردم قم و همچنین در جمع اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی و نیز با نگاهی به مجموع تهدید‎های فوق و بهره‎گیری از تجربیات گذشته ملت ایران در گذر نظام از گردنه‎‎های سخت، برای نیفتادن در دام استکبار، نکاتی به ذهن متبادر می‎شود:

الف) اگرچه آرمان‎خواهی نیک و پسندیده است، اما سطح توقعات را باید تعدیل کرد. چنان‎که رهبر انقلاب نیز فرمودند: «این پایداری، این ایستادگی، این پافشاری بر مبانی، این خیلی چیز خوبی است... بنابراین از اصرار بر امر صحیح و حق، ولو با یک هزینه‎‎‎هایی هم همراه باشد، شما هرگز نبایستی پشیمان باشید که نیستید... یک مطلب کلی را ما باید در نظر داشته باشیم و آن این است که توقع کم گذاشتن در به اصطلاح کاسه و وزنه حق را از همه‎کس باید داشت... انسان کامل و بی‎عیب و نقص، که انسان هیچ راهی برای اشکال بر او نداشته باشد پیدا نمی‎کنیم، به جز معصومین.»

ب) ضرورت حفظ وحدت میان نیرو‎های انقلاب و نگاه به آن، به‎عنوان مصلحتی بزرگ و راهبردی اساسی؛ آن‎چنان‎که رهبر انقلاب می‎فرمایند: «... ما در سطح کشور هم معتقد به وحدتیم، در این مجموعه معتقد به ارزش‎‎ها و اصول هم معتقد به وحدتیم. این را باید حفظ کرد، ولو با یک اغماض‎هایی، بعضی از این اغماض‎‎‎ها ممکن است اعتراض برخی دیگر را متوجه انسان بکند، ولی خب بکند؛ آدم حق را باید ببیند چیست. یک جا‎‎هایی باید برخی از اغماض‎‎‎ها را انجام داد برای یک مصلحت بزرگ‎تری که حالا در این مورد، بحث ما مصلحت اتحاد و اتفاق و عرض کنم، با هم بودن و یک صدا داشتن و این‎هاست.»

ج) دوری نمایندگان از کانون‎‎های قدرت و ثروت و عدم اقبال مردم به این نوع نامزد‎ها، یکی دیگر از راهبرد‎های انتخابات مجلس نهم است. رهبر انقلاب در‎این‎باره نیز فرمودند «نامزد انتخابات باید با انگیزه خدمت وارد شود؛ این را باید تشخیص داد، باید فهمید، باید حدس زد. اگر چنان‎چه نامزد‎ها به مراکز ثروت و قدرت متصل شوند، کار خراب می‎شود؛ همچنان‎که امروز، در به‎اصطلاح دموکراسی‎‎های دنیا، در آمریکا و غیرآمریکا این رسم هست.»
د) پرهیز از تخریب، یکی از راهکار‎هایی است که به برگزاری انتخاباتی غرورآفرین کمک می‎کند، چنان‎که رهبری نیز فرمودند: «انتخابات باید سالم باشد، رقابتی باشد. رقابت غیر از خصومت است، رقابت غیر از تهمت‎زنی متقابل است؛ این‎ها را باید همه مواظب باشیم. رقابت این نیست که کسی اثبات خود را متوقف بر نفی دیگری بداند.»

ه) در این میان، نقش شورای نگهبان، به‎عنوان حافظ سلامت انتخابات، نقشی اساسی است. اما علاوه‎بر این نهاد مهم در کشور و همچنین نهاد‎های دیگر دست‎اندرکار برگزاری انتخابات، همچون وزارت کشور، مردم و سیاسیون نیز باید توجه بیشتری به موضوع انتخابات داشته باشند. رهبر انقلاب در این زمینه نیز می‎فرمایند: «مجریان باید تمام سعی خودشان را بکنند که امانت‎داری کنند. خوشبختانه انتخابات‎های ما در طول این سال‎های متمادی - این‎همه ما انتخابات داشتیم، بیش از ۳۰ انتخابات در این ۳۲سال - انتخابات سالمی بودند. برخی اوقات بعضی‎‎ها ادعا کردند که انتخابات ناسالم است؛ ما فرستادیم تحقیق کردند، تدقیق کردند - هم در زمان حیات مبارک امام (رضوان‎الله‎علیه)، هم بعد از آن - دیدند نه، ممکن است گوشه و کنار تخلفاتی باشد، اما چیزی‎که انتخابات را ناسالم کرده باشد، نتیجه انتخابات را تغییر بدهد، مطلقا اتفاق نیفتاده؛ همانی که مردم انتخاب کردند، در بیرون واقع شده است. باید سعی کنند انتخابات سالم باشد؛ این به عهده مجریان است؛ چه مجریان در دولت و وزارت کشور، چه در دستگاه شورای محترم نگهبان.» امید است عموم مردم کشور علی الخصوص فعالان سیاسی کشور، با توجه به منویات رهبر انقلاب به عرصه انقلاب وارد شوند و با بهرهگیری از وحدت کلمه و بصیرت، در راه انتخابات مجلس شورای اسلامی قدم بردارند تا انتخاباتی دشمنشکن را شاهد باشیم.


ارسال شده توسط : یاسر جمالی
ادامه مطلب
[ سه شنبه 9 اسفند 1390 12:02 PM ] [ یاسر جمالی ]

درباره وبلاگ

آمار و بازدید ها
کل بازدید:61103
تعداد کل مطالب : 165
تعداد کل نظرات : 4
تاریخ آخرین بروزرسانی : دوشنبه 29 مرداد 1397 
تاریخ ایجاد بلاگ : جمعه 5 اسفند 1390