ازاد

گروه "دولت اسلامی در عراق" در 15 اکتبر 2006 و پس از نشست شماری از گروه‌های مسلح در عراق شکل گرفت. در این نشست "ابوعمر البغدادی" به عنوان سرکرده آن تعیین شد.

این گروه از زمان تشکیل در سال 2006 عملیات و حملات تروریستی بسیاری را در عراق برعهده گرفت. پس از هلاکت "ابوعمر البغدادی" در 19/4/2010 "ابوبکر البغدادی" به عنوان جایگزین وی معرفی شد.

با روی کار آمدن ابوبکر البغدادی، دامنه عملیات و حملات این گروه تروریستی وسعت گرفت و همزمان با آغاز بحران در سوریه، عناصر این گروه در سوریه نیز فعال شدند.


[یک شنبه 4 آبان 1393 ]  [8:47 AM]  [مسعود]
وقتی چشم به جهان گشودم. قلب کوچکم مهربانی لبخند و نگاهت را که پر از صداقت و بی ریایی بود احساس کرد. دیدم زمانی را که با لبخندم لبخند زیبائی بر چهره خسته ات نشست و دنیایت سبز شدو با گریه ام دلت لرزید و طوفانی گشت. از همان لحظه فهمیدم که تنها در کنار این نگاه پرمهر و محبت است که احساس آرامش و خوشبختی خواهم کرد.

[شنبه 3 آبان 1393 ]  [1:02 PM]  [مسعود]

استاد مرتضی مطهری در یکی از سخنرانی‌هایش درباره تحریفات مربوط به واقعه عاشورا فریاد می‌زند که ما امام حسین خراب کن هستیم! و از علل آن می‌گوید :

« [ امام ]حسین(ع) می‌گوید من نهضت کردم برای امر به معروف، برای اینکه دین را زنده کنم، برای اینکه با مفاسد مبارزه کنم. نهضت من یک نهضت اصلاحی اسلامی است.

[ ولی ] ما آمدیم یک چیز دیگری گفتیم و[ آن ] تحریف کردیم.


ما گفتیم [ امام ] حسین [ علیه السلام ] یک شرکت بیمه تاسیس کرد، بیمه‌ی گناه. گفت شما را از نظر گناه بیمه کردم. در عوض چه می‌گیرم؟ شما برای من اشک بریزید، من در عوض گناهان شما را جبران می‌کنم، اما شما هرچه می‌خواهید باشید، ابن‌زیاد باشید، عمرسعد باشید.

ما می‌گوییم یک ابن‌زیاد در دنیا کم بود، یک عمرسعد در دنیا کم بود، یک سنان‌بن‌انس در دنیا کم بود، یک خولی در دنیا کم بود، امام حسین خواست خولی در دنیا زیاد شود، عمر سعد در دنیا زیاد شود، گفت أیها‌الناس هرچه می‌توانید بد باشید که من بیمه‌ی شما هستم!»

منبع : سایت تابناک


[جمعه 2 آبان 1393 ]  [4:14 PM]  [مسعود]

اصول دین همراه با اصول مذهب در نزد شیعه پنج تاست:

  1. توحید: به معنای یگانگی خداوند متعال است.
  2. عدل: به معنای آن است که افعال خداوند متعال از سر دادگری و شایستگی است و به هیچ کس ستم نمی‌کند و هر چیزی را در جای خویش نگه می‌دارد و با هر موجودی، چنانکه شایسته‌است رفتار می‌کند.
  3. نبوت: به معنای پیامبری محمد بن عبدالله و دیگر پیامبران الهی است.
  4. امامت: بدین معنا که پس از پیامبر اسلام امامان منصب خلافت و امامت را بر عهده دارند و آنان منصوب خداوند هستند.
  5. معاد: به معنای آن است که روزی همه مکلفان برای بازخواست و حساب در پیشگاه الهی گرد هم می‌آیند و هر کس به پاداش و کیفر خویش می‌رسد.در واقع این روز همان قیامت است.

[چهارشنبه 30 مهر 1393 ]  [4:49 PM]  [مسعود]

نماز یکی از فریضه‌های مهم و اصلی اسلام است که به عنوان دومین رکن اسلام قرار گرفته است و پلی ارتباطی بین خدا و بنده‌اش است. در نماز، بنده دلش را برای راز و نیاز با خدایش باز می‌کند و شروع به حرف زدن، ستایش کردن و درخواست از خداوند می‌کند و نهایت بندگی‌اش را برای خداوند به منحصه‌ی ظهور می‌گذارد. در این بین نماز می‌تواند پل ارتباطی قویتری باشد وتمام ثوابش را در بر داشته باشد، به شرطی که بر طبق قرآن و سنت صحیح و در اول وقت بر‌‌گذار شود. و انجام آن از طرف نماز‌گذار به تأخیر انداخته نشود. ما نیز در اینجا به دلیل اهمیت موضوع و عادت کردن مردم به تأخیر انداختن نمازها، اشاره‌ای گذرا و قابل فهم بر این مسئله می‌کنیم تا توانسته باشیم تا حدودی در تبیین بحث خواندن نماز در اول وقت آن، انذار و تبشیری کرده باشیم. خداوند در قرآن می‌فرماید:

إن الصلاة کانت علی المؤمنین کتابا موقوتا(نساء/۱۰۳).

‹ بی‌گمان نماز بر مؤمنان فرض و دارای اوقات معلوم و معین است›.

از ابن مسعود رضی الله عنه روایت است که: پیامبر صلی الله علیه و سلم فرمود:( أفضل الأعمال، الصلاة فی اول وقتها )(ترمذی و حاکم آن را روایت کرده‌اند، و این حدیث صحیح است).

‹ بهترین اعمال، نماز اول وقت است›.

این حدیث بر افضلیت نماز خواندن در اول وقتش دلالت می‌کند، یعنی در تمام وقت نماز، می‌توان آن را خواند. ولی در اول وقت آن بهتر و افضلتر است.


[چهارشنبه 30 مهر 1393 ]  [8:36 AM]  [مسعود]

نماز جماعت و اهميت، آثار، شرايط امام جماعت

آئين اسلام، از بعد اجتماعي مهمي برخوردار است و با عنايت ‏به ‏برکات آثار وحدت و تجمع و يکپارچگي، در بسياري از برنامه‏هايش ‏بر اين بعد، تکيه و تاکيد کرده است.  
برگزاري نمازهاي روزانه واجب نيز به صورت جماعت و گروهي، يکي از اين برنامه‏هاست.  
در اينجا به اهميت‏«نماز جماعت‏» و آثار گوناگون آن اشاره ‏مي‏کنيم:    

● اهميت نماز جماعت
غير از آثار فردي و اجتماعي نماز جماعت(که به آنها اشاره خواهدشد)پاداش‏هاي عظيمي براي آن بيان شده که در اينجا به بعضي ازروايات، اشاره مي‏شود.  از رسول خدا(ص)نقل شده که: «من سمع النداء فلم يجبه من غيرعلة فلا صلاة له‏» (۱) نماز کسي که صداي اذان را بشنود و بي دليل، در نماز جماعت ‏مسلمانان شرکت نکند، ارزشي ندارد.  
در حديث، تحقير نماز جماعت، به منزله تحقير خداوند بشمار آمده‏ است: «من حقره فانما يحقر الله‏» (۲) شرکت دائم در نماز جماعت، انسان را از منافق شدن بيمه مي‏کند.  (۳) و براي هر گامي که به سوي نماز جماعت و مسجد برداشته شود، ثواب ‏و حسنه در نظر گرفته شده است.  (۴) همين که کسي براي شرکت در نماز جماعت از منزل خارج ‏مي‏شود، يا در مسجد، در انتظار نماز جماعت ‏به سر مي‏برد پاداش کسي ‏را دارد که در اين مدت، به نماز مشغول بوده است.  (۵) تعداد حاضران در نماز جماعت، هر چه بيشتر باشد، پاداش آن بيشتراست.  اين کلام رسول خداست که فرمود: «ما کثر فهو احب الي الله‏» (۶) حديث جالبي در بيان فضيلت نماز جماعت است که قسمتي از آن ‏در رساله‏هاي عمليه هم ذکر شده است. ترجمه تمام حديث چنين است:  
اگر اقتدا کننده ۱ نفر باشد، پاداش ۱۵۰ نماز داده مي‏شود.  
اگر اقتدا کننده ۲ نفر باشد، پاداش ۶۰۰ نماز داده مي‏شود.  
اگر اقتدا کننده ۳ نفر باشد، پاداش ۱۲۰۰ نماز داده مي‏شود.  
اگر اقتدا کننده ۴ نفر باشد، پاداش ۲۴۰۰ نماز داده مي‏شود.  
اگر اقتدا کننده ۵ نفر باشد، پاداش ۴۸۰۰ نماز داده مي‏شود.  
اگر اقتدا کننده ۶ نفر باشد، پاداش ۹۶۰۰ نماز داده مي‏شود.  
اگر اقتدا کننده ۷ نفر باشد، پاداش ۱۹۲۰۰ نماز داده مي‏شود.  
اگر اقتدا کننده ۸ نفر باشد، پاداش ۳۶۴۰۰ نماز داده مي‏شود.  
اگر اقتدا کنندگان و امام جماعت ‏به ۱۰ نفر رسيدند، پاداش‏۷۲۸۰۰ نماز دارد.  

 


ولي، همين که عدد افراد از ده نفر گذشت، حساب آنرا جز خداکسي نمي‏داند.

(۷) در حديث ديگر است: هر که نماز جماعت را دوست ‏بدارد، خدا و فرشتگان او را دوست مي‏دارند.  

(۸) در زمان پيامبر(ص)هرگاه افراد نماز جماعت کم مي‏شدند، آنحضرت به جستجو و تفقد از افراد مي‏پرداخت و مي‏فرمود: شرکت در نماز صبح و عشاء، بر منافقان از هر چيز سنگين‏تر است.

 (۹) قرآن نيز، از اوصاف منافقان، بي حالي و کسالت هنگام نماز را بيان‏کرده است.

  (10) چرا که سحر خيزي و حضور در جماعت مسلمين، آن هم ازراه‏هاي دور و در گرما و سرما، نشانه صداقت در ايمان و عشق نمازگزار است.  
حضور در نماز جماعت، خاص يک منطقه نيست. انسان در هر جا که باشد، خوب است‏ به فکر نماز جماعت و حضور در آن و تشويق‏ ديگران باشد.  
رسول خدا(ص)در باره اهميت جماعت، فرمود:  
«صلاة الرجل في جماعة خير من صلاته في بيته اربعين‏سنة. قيل: يا رسول الله!صلاة يوم؟فقال(ص): صلاة‏واحدة‏» (۱۱) يک نماز با جماعت، بهتر از چهل سال نماز فرادي در خانه‏است. پرسيدند: آيا فقط يک روز نماز؟ فرمود: بلکه يک نماز.  
و مي‏فرمود: صف‏هاي نماز جماعت، همانند صف‏هاي فرشتگان درآسمان چهارم است.  

(۱۲) اولين نماز جماعتي هم که بر پا شد، به امامت رسول خدا و شرکت‏ حضرت علي(ع) و جعفر طيار(برادر حضرت علي(ع)) بود. همين که ‏ابوطالب، فرزندش علي(ع) را ديد که به پيامبر اقتدا کرده، به فرزند ديگرش جعفر گفت: تو نيز به پيامبر اکرم اقتدا کن و اين جماعت دو سه ‏نفري، پس از نزول آيه «فاصدع بما تؤمر» بود، که فرمان به علني ساختن‏دعوت و تبليغ مي‏داد.

 (۱۳) گذشته از آن که در روايات، براى نماز جماعت اجرو پاداش بسيارى وارد شده است، با دقت در برخى ازمسائل فقهى، به اهميت اين عبادت پى مى ‏بريم و دراينجا به برخى از آنها اشاره مى‏ کنيم.

116-مستحب است نمازهاى واجب، به خصوص‏ نمازهاى يوميه را به جماعت‏ بخوانند.

117-شرکت در نماز جماعت ‏براى هر کسى‏ مستحب است، به ويژه براى همسايه مسجد.

118-مستحب است انسان صبر کند که نماز را به‏جماعت ‏بخواند.

119-نماز جماعت هر چند اول وقت‏ خوانده نشود، از نماز فرادى اول وقت‏ بهتر است.

120-نماز جماعتى که مختصر خوانده مى ‏شود، ازنماز فرادايى که طول بدهد بهتر است.

121-سزاوار نيست انسان بدون عذر نماز جماعت‏را ترک کند.

122-حاضر شدن در نماز جماعت از روى ‏بى‏ اعتنايى به آن، جايز نيست.

123-وقتى که جماعت ‏بر پا مى ‏شود، مستحب است ‏کسى که نمازش را فرادا خوانده دوباره به جماعت‏ بخواند.

124-امام يا ماموم مى‏ تواند نمازى را که به جماعت خوانده، دوباره به جماعت ‏بخواند، در صورتى که ‏جماعت دوم و اشخاص آن غير از اول باشد (1) .

125-س:اگر کسى در نماز جماعت توجه کافى‏ نداشته باشد ولى در منزل و به طور فرادا نمازش ازتوجه بيشترى برخوردار باشد مى ‏تواند در منزل نمازبخواند به جاى جماعت؟

ج-مانع ندارد و جماعت ‏بهتر است (2) .


[سه شنبه 29 مهر 1393 ]  [11:01 PM]  [مسعود]
  • some_text
  • some_text
  • some_text