تاريخ : سه شنبه 27 اردیبهشت 1390  | 11:55 AM | نویسنده : قاسمعلی

محور : اخبار جهاد اقتصادی

استاندار چهارمحال و بختیاری، خواستار تبیین ابعاد فرهنگی جهاد اقتصادی از سوی دستگاه های اجرایی برای مردم شد.

علی اصغر عنابستانی، استاندار چهارمحال و بختیاری، به خبرنگار شبستان گفت: دستگاه های اجرایی فرهنگی استان بایستی بعد فرهنگی سال جهاد اقتصادی را مورد بررسی کارشناسی قرار دهند.

وی افزود: تقویت فرهنگ در حوزه های اقتصادی مانند ترویج فرهنگ حمایت از تولید کنندگان داخلی، کاهش واردات اجناس خارجی و مصرف صحیح باعث توسعه همه جانبه و پیشرفت سریع تر می شود.

عنابستانی تصریح کرد: اکنون که دشمنان همت خود را برای ضایع کردن مسلمانان و اقتصاد ایران اسلامی قوی کرده اند، شورای فرهنگ عمومی باید با تقویت فرهنگ خدمت به مردم، در راستای توسعه اقتصادی تأثیر مثبت و مطلوبی داشته باشد.

وی با تأکید بر اینکه اعضای شورای فرهنگ عمومی و مدیران دستگاه های اجرایی، موظف به ارائه برنامه های علمی و کارشناسی در زمینه تقویت فرهنگ می باشند، اظهار داشت: دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری بایستی مشکلات موجود در جامعه را شناسایی و برنامه های لازم برای مقابله تا رفع این مشکلات را ارائه دهد.

استاندار چهارمحال و بختیاری به تأثیر فرهنگ ناب اسلامی برای مقابله با مشکلات اجتماعی موجود اشاره کرد و گفت: فرهنگ اسلامی، بسیاری از ارزش های رایج غلط را اصلاح کرده و راه را از بیراهه به خوبی مشخص می کند.

 

منبع : خبرگزاری شبستان



نظرات 0