عصر روز گذشته همایشی با حضور دکتر محمد سلیمانی استاد تمام دانشگاه و وزیر سابق ارتباطات، دکتر علی اصغر زارعی نماینده مجلس شورای اسلامی و رئیس سابق بسیج اساتید و دکتر کامران باقری لنکرانی استاد تمام دانشگاه و سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی برگزار شد.

در ابتدای این همایش دکتر علی اصغر زارعی اظهار داشت: از سوم تیر، نوعی تغییر رویکرد به سمت تحقق آرمان های انقلاب به گفتمان امام و رهبری بهوجود آمد. در دولت نهم، این مساله ادامه یافت و مردم راضی بودند و در انتخابات 88 نیز خود را نشان داد.
وی ادامه داد: اما حوادثی بعد از انتخابات رقم خورد که فتنه 88 را سازماندهی شده، بهوجود آورد و هزینه هایی را نیز ایجاد كرد که البته در حقیقت کشور را بیمه کرد و محل نفوذ دشمن قدری روشن تر شد.
زارعی در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری حوادث فروردین ماه سال جاری در دولت گفت: حوادث فروردین سال جاری موجب تاخیر در اجرای فرمان رهبر انقلاب در وزارت اطلاعات شد و این موجب شد كه نوعی سرخوردگی در میان نیروهای حزب اللهی بهوجود آید.
این استاد دانشگاه افزود: در این بین تشکل هایی وجود داشتند، منتها قابلیت جذب نیروهای حزب اللهی را نداشتند و حتی قدری متفاوت از گفتمان سوم تیر بودند. فکر می کنیم از زمان اعلام موجودیت جبهه پایداری، این جبهه مورد استقبال دوستان و مومنین کشور شده است. هدف اصلی ما ایجاد حزب برای کسب قدرت نیست، بلکه ترویج گفتمان امام و انقلاب است.
دکتر محمد سلیمانی پدر دانش بومی ماهواره در ایران هم یکی دیگر از سخنرانان این همایش بود. وی در این باره گفت: مهمترین بحث در کشورمان، گفتمان انقلاب و رهبری است و در 33 سال گذشته همین گفتمان موجب عزت مسلمین شده اشت. هر دولتی که به این گفتمان نزدیکتر بوده، در نظر مردم جهان هم عزیز بوده است و هر چقدر زاویه از این گفتمان پیدا کرده است، به همان میزان یا به کشور خسارت زده است و یا موجب ذلت خودش شده است.
دکتر کامران باقری لنکرانی هم در این نشست حضور داشت و در مورد تمایز جبهه پایداری و جبهه متحد اظهار داشت: جبهه پایداری اعلام کرد که یک جبهه گفتمانی است اما جبهه متحد گفت یک جبهه انتخاباتی است، لذا موضوع دو جبهه از این جهت متفاوت است و جبهه پایداری بعد از انتخابات نیز به کار خود ادامه خواهد داد
وزیر سابق ارتباطات همچنین در باره برنامه پنجم توسعه و نقش مجلس هشتم در آن گفت: متاسفانه در برنامه پنجم توسعه، تولید علم وجود ندارد، تولید فناوری نیست. ما با مجلسی ها همین حرف ها را زدیم. آنها بهجای این همه کار سیاسی برای استیضاح و تعرفه خودرو و... یکبار درباره تولید علم حرص نخوردند و یقینا اگر جبهه پایداری بتواند یک فراکسیون قدرتمند در مجلس نهم ایجاد کند، بحث تولید علم و فناوری مورد توجه بیشتر قرار می گیرد.

دکتر کامران باقری لنکرانی هم در این نشست حضور داشت و در مورد تمایز جبهه پایداری و جبهه متحد اظهار داشت: جبهه پایداری اعلام کرد که یک جبهه گفتمانی است اما جبهه متحد گفت یک جبهه انتخاباتی است، لذا موضوع دو جبهه از این جهت متفاوت است و جبهه پایداری بعد از انتخابات نیز به کار خود ادامه خواهد داد.
وی ادامه داد: در واقع موسس این حرکت علامه مصباح یزدی بودند که هر چه می گذرد، ما به بصیرت علامه بیشتر پی می بریم. ما به همکاری با جبهه متحد علاقه داشتیم، اما بر اساس اصول، باید کارنامه افراد در حمایت از انقلاب درخشان باشد و ما موضع گیری در فتنه را کوچک نمی دانیم. رهبر انقلاب یکبار گفتند که عده ای ترجمهشان از فتنه این بود که دعوای دو قشر است و نباید خیلی درگیر آن شد كه در واقع به این نوع نگاه انتقاد داشتند. متاسفانه اکنون عده ای که خود الان خارج از جبهه متحد هستند، تعابیری بهكار بردند که خروج از جبهه متحد، خروج از اعتقادات است. ضمن آنکه ما هر چقدر سخن دوستان جبهه متحد را که می گویند "صالح مقبول در انتخابات بهتر است از اصلح نامقبول"، در مبانی دینی جستجو کردیم، چنین چیزی را نیافتیم.
سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در مورد تفاوت دولت نهم و دهم نیز اظهار داشت: دولت دهم در مقایسه با دولت نهم تاحدودی دچار تغییر گفتمانی شد، اگرچه جنبه های مثبت مثل توجه به مناطق محروم و... را نمی توان انکار کرد.
وی افزود: اکنون جریان حاشیه ساز دولت فضای خدمتگزاری را بعضا مختل کرده و برای اكثریت دولت، مشکل ساز است. برخی از این حاشیه سازها بهدلیل مناصبشان مورد توجه قرار گرفتند اما دچار توهم شده و شروع به نظریه پردازی کردند.
وزیر سابق یهداشت در زمینه آسیبشناسی مجلس هشتم نیز گفت: این در شأن مجلس نیست که طرح تصویب کند و بعد با فشار مردمی و دانشجویی آن را لغو كند.

وی همچنین اظهار داشت: بی توجهی به مسائل علمی و فرهنگی، از نقاط ضعف مجلس است كه این ناشی از سیاست محوری است؛ جبهه پایداری چه به مجلس برود و چه نرود، از مجلس نهم مطالبهگری گفتمانی خواهد داشت.
دکتر جواد محمدی استاد پزشکی و ژنتیک دانشگاه هم در این همایش گفت: رهبری فرمودند كه مجلس باید كاری كند كه نقشه جامع علمی کشور با قانونگذاری زمینه اجرایی پیدا کند، اما متأسفانه مجلس در مورد دانشگاه آزاد سریع واکنش نشان داد ولی موضوع نقشهی جامع، هنوز روی زمین مانده است.
وی افزود: مجلس اگر به حاشیه ها بپردازد، مصالح عمومی روی زمین می ماند و بگو مگوهای بیهوده سیاسی و درگیری وقت مجلس را می گیرد.
خطیبی یكی دیگر از کاندیداهای جبهه پایداری انقلاب اسلامی نیز در انتهای این همایش گفت: پیشرفتهای علمی کشورمان که امروزه بسیار ظهور و بروز دارد، در کدامیک از قوانین مجلس دیده شده است؟ بهطور مثال برای وصل حلقه های مختلف علمی، آیا قوانینی برای استفاده از ظرفیت اساتید بازنشته کشور در قوانین مجلس دیده شده است؟
وی افزود: مجلس جایی برای پویایی و شور و نشاط علمی و قانون گذاری است که این اساساً با خوی کهنسالی همگن نیست، لذا چگونه یکی از لیست های اصولگرایی که میانگین سنیاش 55 سال است، می خواهد این پویایی را ایجاد کند؟