تاريخ : پنج شنبه 11 اسفند 1390  | 12:10 AM | نویسنده : قاسمعلی

پايگاه خبري بي‌بي‌سي فارسي روز گذشته با انتشار مطلبي درباره انتخابات نهم مجلس شوراي اسلامي، نشان داد براي ورود به اين بحث و اظهارنظرهاي دغل‌بازانه، عطش وافري دارد. بي‌بي‌سي از چند روز پيش، وارد بحث انتخابات مجلس آتي شده، اما ورود ديروزش با مباحث روزهاي پيش، تفاوت خاصي دارد که به آن اشاره مي‌شود.

بي‌بي‌سي نوشت: اگر حلقه ياران دولت، جبهه پايداري و جبهه متحد اصول‌گرايان وارد عرصه شوند، ممکن است هيچ‌کدام از اين سه گروه نتوانند اکثريت کرسي‌هاي مجلس را به دست آورند. در چنين شرايطي، نقش اقليت در مجلس آينده مي‌تواند از هميشه پررنگ‌تر شود... تجربه حضور معدود نمايندگان اقليت‌هاي قومي در مجلس ايران و عملکرد فراکسيون کوچک اصلاح‌طلبان در مجلس فعلي نشان داده‌ است که حضور نمايندگان اقليت در مجلس به‌ويژه در برهه‌هاي حساس، بازتاب‌دهنده صداهايي است که تريبون ديگري درون حکومت ندارند.»

بي‌بي‌سي در ادامه آورده است: «بخش عمده اعتراضات محدودي که از درون نهادهاي حکومتي ايران انجام مي‌شود، به همين نمايندگان تعلق دارد. حال اگر مجلس آينده يک اکثريت منسجم و يکپارچه نداشته باشد، نقش اقليتي منعطف که بتواند براساس مصلحت‌سنجي‌هاي موردي، به ائتلاف‌هاي گوناگون بپيوندد، ممکن است در مواردي حتي تعيين‌کننده شود.»

آنچه در بالا آمد، همه ادعاهاي بي‌بي‌سي درباره انتخابات نيست و تنها برشي از آن محسوب مي‌شود و اين رسانه توطئه‌گر در آينده بسيار بيشتر در انتخابات مداخله خواهد کرد؛ اما به نظر مي‌رسد رهنمود(!) فوق، بيشتر به اين علت است که بي‌بي‌سي‌ از اوضاع پريشان و درهم جمع فتنه‌گران و دوم خردادي‌ها بسيار نگران است و بيم آن دارد که آن‌ها در ميانه راه وادهند و با نااميدي که بر آن‌ها غالب مي‌شود، مجلس از نمايندگاني که غرب و به‌ويژه انگليس را خوشحال مي‌کند، خالي بماند. همان‌طور که در متن هم آمده، وجود جمعي ناسازگار با نظام در مجلس- هر چند اقليت هم باشند- آن‌ها را خوشحال مي‌کند؛ زيرا باز هم همان‌گونه که خود به آن اشاره کرده‌اند، در بزنگاه‌هايي مي‌توانند اخلال ايجاد کنند.



نظرات 0