تاريخ : دوشنبه 15 اسفند 1390  | 9:47 PM | نویسنده : قاسمعلی
انتخابات نهم هم همانند دیگر انتخابات با حضور چشمگیر و پرشور مردم به پایان رسید، اما در این میان نامزدهایی نیز بودند که نتوانستند نظر مردم را به خود جلب کرده و وارد بهارستان شوند.

 

به گزارش خبرنگار سیاسی شبستان، انتخابات نهم نیز همانند دیگر انتخابات نظام به پایان رسید و در نهایت پس از شمردن آرای تعدادی از حوزه های انتخابیه در سطح کشور و اخبار منتشر شده در این زمینه بازماندگان و راه یافته گان به بهارستان مشخص شدند. نمایندگان باز‌مانده از ورود به مجلس نهم باید تا آخرین روز دوره فعلی مجلس به سوگند خود مبنی بر پایبندی و حفاظت از اسلام، قانون اساسی و حقوق مردم وفادار باشند و وظایف و مسئولیت‌شان را به خوبی انجام دهند. در همین راستا چهره‌های جدیدی که گوی سبقت را از چهره‌های قدیمی تر ربوده اند وارد خانه سبز خواهند شد.
پدر پارلمان به پارلمان نرسید
با این حال از بین چهره های شناخته شده مجالس گذشته می توان به احمد ناطق نوری، برادر حجت الاسلام علی اکبر ناطق نوری اشاره کرد که نماینده هفت دوره مردم شهرستان نور در مجلس شورای اسلامی بود.
وی که با حضور پیاپیش در مجالس گذشته لقب پدر پارلمان را به خود اختصاص داده بود، در عین تعجب همگان اینبار مردم شهرستان نور و محمود آباد عبدالوحیدفیاضی را با کسب 56هزار و 680رای به خانه سبز فرستادند.
رییس حزب مردم سالاری از مجلس نهم جا ماند
پس از شمرده شدن آرا در حوزه های انتخابیه استان سمنان یکی دیگر از شگفتی‌های انتخابات نهم نیز رقم خورد و آن چیزی نبود جزء عدم راه یابی رییس حزب مردم سالاری به خانه ملت. مصطفی کواکبیان جای خود را در صندلی سبز مجلس نهم به علیرضا خسروی با کسب 23هزار رای سپرد و از مجلس خداحافظی کرد.
کواکبیان که بدلیل گرفتن تذکرهای متعدد در مجلس شناخته شده بود، ریاست جبهه مردم سالاری را نیز بر عهده داشت. همچنین پروین احمدی نژاد نیز در حوزه انتخابیه گرمسار به مجلس نهم راه نیافت و مردم این شهرستان با رأی به غلامرضا کاتب وی را راهی بهارستان کردند.
به دنبال اعلام نتایج کامل انتخابات در حوزه انتخابیه کرمان و راور، حجت الاسلام حسین جلالی، عضو جبهه پایداری از راهیابی به مجلس نهم بازماند. با پایان یافتن شمارش آرا در حوزه انتخابیه شهرستان‌های کرمان و راور دکتر محمدمهدی زاهدی، وزیر سابق علوم و سفیر فعلی ایران در مالزی به عنوان نفر اول و دکتر محمدرضا پورابراهیمی، استاد دانشگاه شهید بهشتی تهران به عنوان نفر دوم راهی بهارستان شدند.
از دیگر چهره‌های شاخص که مجلس نهمی نشد می توان به عضو کمیسیون اقتصادی مجلس هشتم اشاره کرد. محمدرضا خباز از حوزه انتخابیه کاشمر هم جایش را به اسماعیل نیا داد و دومین اصلاح طلبی بود، که نتوانست وارد مجلس شود.
خانه تکانی بهارستان
تاکنون که سه روز از 12 اسفند می گذرد و با توجه به نتایج اولیه شمارش آرا حضور نمایندگان و چهره های جدیدی در مجلس نهم قطعی شده و عدم حضور چهره های شاخص در مجلس نهم نیز می تواند بدین معنا باشد که مردم از عملکرد بعضی از نمایندگان خود در مجلس راضی نبوده و چهره های جدیدی را به عنوان منتخبین خود وارد بهارستان کرده اند.


اسامی تعدادی از نمایندگان منتشر شده مجلس هشتم که نتوانستند به خط پایان در ماراتن 12/12 برسند در جدول زیر آمده است:

 



نظرات 0