پايگاه اينترنتي «کريستين ساينس مانيتور» 4 مارس 2012 (14 اسفند) به نتايج بررسي انتخابات مجلس شوراي اسلامي پرداخت و نوشت:...
گروه ترجمه - پايگاه اينترنتي «کريستين ساينس مانيتور» 4 مارس 2012 (14 اسفند) به نتايج بررسي انتخابات مجلس شوراي اسلامي پرداخت و نوشت: باتوجه به اينکه ظاهراً نامزدهاي طرفدار رهبر ايران در انتخابات مجلس ايران نتايج مطلوبي کسب کردهاند، اين موضوع ميتواند توان تأثيرگذاري رهبر ايران پيش از انتخابات رياست جمهوري سال 2013 را تقويت کند. در حال حاضر، جمهوري اسلامي ايران تحت فشار بينالمللي بهدليل ادامه برنامه هستهاي است و نتايج اوليه انتخابات در روز شنبه حکايت از مشارکت 64 درصدي مردم در اين انتخابات داشت.
در ادامه مقاله آمده است: پروين احمدينژاد (خواهر رئيسجمهور) نتوانست در زادگاه خود (گرمسار) نامزد پيروز شود. در ساير مناطق نيز به نظر ميرسد حاميان رهبر خوب عمل کردهاند. وزير کشور ايران ميزان مشارکت را 64 درصد اعلام کرد و به تلويزيون دولتي ايران گفت که ملت ايران با چنين سطح مشارکتي، دشمن را نااميد کردهاند.
در پايان مقاله آمده است: بيشترين شرکتکنندگان از مناطق روستايي بودند که احمدينژاد در آنجا به طور سنتي از پايگاه خوبي برخوردار است. انتظار ميرود نامزدهاي طرفدار رهبر ايران در تهران و ساير شهرهاي ايران، عملکرد بهتري داشته باشند. رهبر ايران خواستار شرکت حداکثري مردم و فرستادن پيام جدي به قدرتهاي زورگو شده بود. در عينحال، وزير خارجه انگلستان گفت: «انتخابات ايران آزاد و عادلانه نبود... رژيم ايران اين انتخابات را بهمنظور سنجش ميزان وفاداري مردمي برگزار کرد و هدف آن، دادن فرصت به مردم براي انتخاب آزادانه نمايندگان خود نبود.» گفتني است هيچ ناظر مستقلي براي نظارت بر انتخابات وجود نداشت و تأييد آمارهاي مشارکت امکانپذير نيست. همچنين اين انتخابات در حالي برگزار شد که دو رهبر مهم مخالفان يعني ميرحسين موسوي و مهدي کروبي در حصر خانگي بهسر ميبرند. انتخابات پارلماني در حالي به پايان رسيد که ايران تحت فشار تحريمهاي غرب قرار دارد. بنيامين نتانياهو، نخستوزير اسرائيل نيز که قرار است روز دوشنبه با باراک اوباما ديدار کند، از جنگ عليه ايران سخن گفته است. اوباما نيز گفته سخن از جنگ، بلوف نيست.
تحليل: هنگامي که غرض، عنان سخن را به دست گيرد، کلام از منطق و استواري خارج ميشود و ميل به هذيان پيدا ميکند و بيتوجه به اعتراف به مشارکت 64 درصدي مردم، از اختلاف و ادعاي بيارزش وزير خارجه انگليس و نبود ناظر مستقل و ترديد در آمار مشارکت و غيبت دو رهبر مهم(!) مخالفان و سفر نتانياهوي جنايتکار به آمريکا و شعار جنگطلبانه اوباما که در حقيقت بلوف است، سخن ميگويد. اگرچه مخاطبان اصلي اين مطالب، خارجيها هستند، نبايد با نفي فهم آنها به آنها اهانت و بياحترامي کرد.