تاريخ : یک شنبه 6 فروردین 1391  | 5:53 PM | نویسنده : قاسمعلی
10 روش مفید و موثر برای جلوگیری از بروز خلاقیت در سازمان
1- با هرگونه انتقاد و پیشنهادی جهت بهبود وضع سازمان بشدت مخالفت کنید و اجازه ندهید بهیچوجه وضع موجود زیر سوال برود و سعی در موجه نشان دادن حالت فعلی کنید. و به افراد اجازه سوال کردن و پیگیری در مورد چرای امور را ندهید .

2- سعی کنید محیط کاملاً خشک و رسمی باشد و کارکنان از فضای پراسترس و ناآرام اداری رنج ببرند و از ایجاد محیطی دوستانه و آرام پرهیز نمائید .


3- همواره انتصابات ناشایست در سازمان انجام بدهید بطوریکه کارهای کوچک را به افراد بزرگ و کارهای بزرگ را به افراد کوچک واگذار نمائید، افراد نالایق را در پست‌های کلیدی سازمان و صاحبان اندیشه و فکر را بعنوان زیردستان آنها قرار دهید .


از افراد متخصص در مشاغل غیرتخصصی استفاده کنید و از افراد در پست‌هایی که مربوط به تخصص خودشان است استفاده نکنید .


4- ایجاد ترس از شکست در پرسنل و خودتان ایجاد کنید بطوریکه همواره درست‌ترین کار را انتظار داشته و به هیچ وجه اجازه اشتباه ندهید (یک اشتباه مساوی سیاهی، توبیخ و در نهایت اخراج دائمی از کار )


5- از افزایش آگاهی و اطلاعات پرسنل و آموزش حین خدمت به آنها جلوگیری بعمل آورید .


6- افرادی که ایده‌های جدیدی می‌دهند را به تمسخر بگیرید واگر در جمع ایده یا نظریه‌ای ابراز کردند در همان جمع آنها را تحقیر نمائید .


7- در سازمان ایجاد بی‌انگیزگی کنید و با راه‌اندازی جنگ روانی افراد خلاق ومبتکر را درگیر نمائید بطوریکه دنبال نقاط ضعف آنها بوده و با بزرگ کردن این نقاط ضعف، فضای ناامین روانی برای آنها ایجاد کنید .


8- جو بی‌اعتمادی و عدم شفافیت را در سازمان دامن بزنید و از تفویض اختیار به پرسنل سازمان بدلیل بی‌اعتمادی بشدت پرهیز کنید .


9- از فعالیت‌های نو و روش‌های تازه استفاده نکنید، به سمت روش‌های نو و تازه بویژه کارهایی که بوسیله سازمان دیگری امتحان نشده است نروید .


10- نظام پرداخت حقوق و دستمزد را طوری تنظیم نمائید که مدیرانی که با توصیه‌های فوق بر سر کار گذاشته‌اید بیشترین دریافتی را داشته باشند و حقوق افراد صاحب فکر و دارای ایده را که زیردست آنها هستند با انواع و اقسام بهانه‌ها کسر نمائید .




حسنعلی بدیعی ،کارشناس ارشد مدیریت


برگرفته از : روزنامه تفاهم



نظرات 0