تاريخ : چهارشنبه 9 فروردین 1391  | 7:19 PM | نویسنده : قاسمعلی
معمولا هنگامی که از کارآفرینی صحبت می‌شود تصور غالب آن است که برای کار‏آفرینی نیاز به سرمایه زیاد ویک مجموعه عظیم است ولی با ذکر یک مثال می خواهم بگویم که چنین نیست ویک فکر جدید هم می‌تواند باعث اشتغال تعدادی زیادی نیرو شود.یکی از محصولات موسسه ما تولید نوارهای آموزش زبان است که معمولا این نوارها به صورت دوره‌ای عرضه می‌شود..

 روال معمول برای عرضه این نوارها تاکنون تکثیر نوار، قرار دادن آن در قاب‌های نوار معمولی و چسباندن چند نوار به هم برای دوره کردن مجموعه بوده ست. ما از روی نمونه‌های خارجی نوارهای آموزش زبان جعبه جدیدی تولید نموده‌ایم که به صورت آلبومی که گنجایش 4 نوار را دارد می‌باشد این جعبه‌ها بااستقبال خوب مشتریان مواجه شد به طوری که فروش نوارهای آموزش ما چند برابر شد .
خوب شما تصور کنید که در تولید این جعبه‌ها چند نفر مشغول به کار هستند. از بخش‌های مختلف آن که در تولید جعبه سهیم هستند و به صورت پروژه‌ای و کارمزدی با موسسه ما کار می‌کنند حداقل برای 10 نفر اشتغال ایجاد شده یا اگر نگوییم ایجاد شده بهتر است بگوییم اشتغال آنها رونق گرفته است. و جالب این است که سود حاصل از این نوع فعالیت‌ها که باعث اشتغال گروه دیگری می‌شود نیز عموما بسیار با برکت است.

برگرفته از سایت:weblog.appliedbook.com



نظرات 0