تاريخ : جمعه 11 فروردین 1391  | 11:31 PM | نویسنده : قاسمعلی

کرمان - خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت کرمان با اشاره به شعار سال جاری گفت: سال گذشته با توجه ویژه و تدبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی تحریم های دشمنان با شکست مواجه شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مهدی عرب پور در خطبه های نماز جمعه این هفته کرمان با تبریک سال جدید گفت: در سال جاری مقام معظم رهبری جهاد اقتصادی، حمایت از تولید ملی و سرمایه و کار را مد نظر ویژه قرار داده اند و این مسئله نشان از دید والای ایشان در خصوص لزوم توسعه ملی در مقابل تحریمها دانست.

وی در خصوص سال گذشته گفت: سال گذشته نیز سال جهاد اقتصادی بود و ایشان بر تداوم توجه به مسائل اقتصادی در سال جاری نیز تاکید دارند.

حجت الاسلام عرب پور ادامه داد: در سال گذشته با تدبیر رهبر انقلاب تحریمهای دشمنان با شکست مواجه شد و در سال جاری نیز شاهد اقتدار اقتصادی ایران خواهیم بود و تحریمها بیش از پیش شکست خواهد خورد.

وی همچنین به روز 12 فروردین ماه اشاره کرد و گفت: روز جمهوری اسلامی نشان از نقش مردم در شکل گیری نظام و حضور گسترده مردم در صحنه دارد.

امام جمعه موقت کرمان افزود: در این انتخابات 98.2 درصد مردم به انقلاب اسلامی رای دادند و این در دنیا بی سابقه بود و برای اولین بار از مردم ایران در خصوص سرنوشتشان پرسیده شد و مردم اسلام را برگزیدند.

وی با اشاره به برگزاری انتخاباتهای مختلف در ایران گفت: همیشه مردم در این انتخاباتها با حداکثر توان حضور داشته اند و این نشان از بصیرت و آگاهی است.

حجت الاسلام عرب پور به ایام عید نوروز اشاره کرد و گفت: بسیاری از سنتهای عید از جمله صله رحم مورد تائید جدی اسلام است.
 
وی بهار را همراه با جلوه های طبیعت و نشانه های خدا شناسی دانست.
 



نظرات 0