تاريخ : شنبه 12 فروردین 1391  | 11:49 PM | نویسنده : قاسمعلی

رشت - خبرگزاری مهر: امام جمعه پره سر شهرستان رضوانشهر بر لزوم تقویت تولیدات داخلی با تحول و نوآوری تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌ الاسلام محمد مهدی ‌نژاد با اشاره به نامگذاری سال91 به نام " تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی " افزود: توجه به تولید ملی، بخش اصلی جهاد اقتصادی است که با برنامه ریزی و ارتقا کیفیت تولیدات داخلی می توان به آن دست پیدا کرد.

وی همچنین با بیان اینکه مردم و مسئولان سخنان مقام معظم رهبری را همچون گذشته سرلوحه کارهای خود قرار دهند، اظهارداشت: معظم له هر سال را بر اساس آنچه که باید در کشور صورت گیرد، نامگذاری می کند.

امام جمعه پره سر رضوانشهر با اعلام اینکه در سال 91 با توجه به نامگذاری رهبر معظم انقلاب تحریمها بی ‌نتیجه می‌ ماند، گفت: تولیدات داخلی بسیار با کیفیت و ارزشمند بوده از اینرو همه باید با مصرف این تولیدات به تحقق شعار سال جدید کمک کنند.

وی  تاکید کرد: در صورت توجه هر چه بیشتر به شعار محوری امسال تحولات چشمگیری در زمینه اقتصادی ایجاد خواهد شد.

مهدی نژاد با بیان اینکه توجه به " تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی " مکمل جهاد اقتصادی است، افزود: این شعار راهبردی فرصتی طلایی برای شکوفایی استعدادهای جوان کشورفراهم می کند.

وی در ادامه این نامگذاری ازسوی مقام معظم رهبری را اقدامی هوشمندانه دانست و یادآورشد: این تدبیر می ‌تواند به نقطه عطفی در تحولات اقتصادی کشور تبدیل شود.



نظرات 0