تاريخ : دوشنبه 14 فروردین 1391  | 5:20 PM | نویسنده : قاسمعلی
در كسب و كار، روابط نقش مهمی بازی می كنند. وقتی با آدم های موفق صحبت می كنیم .آنها دلیل موفقیت شان را در نوع رابطه و اعتمادی می دانند كه بین شركاء و دوستان برقرار كرده اند.حقیقتاً ایجاد روابطی خوب كه منجر به تجارتی موفق گردد، كار مشكلی نیست. این كار به یك تنظیم ذهنی نیاز دارد . یعنی می بایست مترصد امكانات باشید و در عین حال به اعمالتان آگاه باشید . می توانید موانعی كه در مسیر گسترش روابط مورد نیازتان پیش می آید از میان بردارید .

با افراد به طور مستقیم ارتباط برقرار كنید. مسئولیت برقراری ارتباط را برعهده دیگران نگذارید و از واسطه كردن دیگران پرهیز كنید.در كسب و كار، ( روابط ) نقش مهمی بازی می كنند،همه ما این موضوع را می دانیم اما اغلب آنقدر درگیر مسائل روزانه می شویم كه به بهترین راه های ممكن برای ایجاد ارتباط فكر نمی كنیم.ما با چند تن از كسانی كه توانسته اند روابط بسیار موفقی ایجاد كنند،گفتگویی داشته ایم تا یاد بگیریم روش آنها چیست و این نوع ارتباط چگونه به آنها كمك كرده است .


به نیازهای دیگران توجه كنید


همه می دانند كه هدف از تلاش برای ایجاد ارتباط،در نهایت این است كه بتوانیم با هم و در كنار هم كاركنیم،اما برای رسیدن به چنین هدفی می بایست ( توجه به دیگران ) را سرلوحه تلاش خود قرار دهیم.جری ایكاف ( Jerry Acuff) یكی از نویسندگان كتاب "مرز ارتباطات تجاری" در این باره می گوید: ""باید دقت كنید كه دیگران برای چه چیز ارزش قائلند"" .به اعتقاد وی،كلید دست یافتن به چنین چیزی در "صبور بودن" و "كنجكاو بودن" است.مدیر یك شركت دیگر اظهار می دارد : برای پی بردن به این نكته كه هنگام كار با دیگران چگونه می توان رابطه ای موفق برقرار كرد،می بایست زمان صرف كرد.كافی است،به حرفهای آنها توجه كنیم،آنگاه به خوبی درخواهیم یافت كه به چه چیز نیاز دارند .


با دیگران تبادل نظر كنید .


پی بردن به اینكه چه عاملی در افراد انگیزه ایجاد می كند نكته ای مهم است اما بلافاصله پس از آن باید بتوانید اعتماد ایجاد كنید.به اعتقاد "ایكوف" بهترین روش این است كه با حالتی خستگی ناپذیر،ثابت قدم و قابل پیش بینی گام بردارید یعنی نشان دهید آنقدر ارزشمند هستید كه دیگران بخواهند با شما ارتباط برقراركنند.اما برای آنكه از نظر دیگران شخصیتی خود شیفته ( از خودراضی ) به نظر نرسید بهتر آنست كه قبل از انجام هر كاری دیگران را در ایده های خوب خود سهیم كنید .


جان پالومبو ( John palumb ) رئیس شركت بازاریابی DVC در این باره می گوید:"هرگاه كسی را ملاقات می كنم، اگر نكته آموزشی مفیدی را به او نگویم، كارم را به درستی انجام نداده ام ،حال چه او برای حرف من اهمیت قائل باشد چه نباشد فرقی نمی كند".او همیشه به افرادی كه در دایره شغلی اش هستند فكر می كند و سپس آنها را به سوی ابراز مشتاقانه عقاید و نقطه نظرات هدایت می كند.پالومبو می گوید:"متاسفانه اكثر مردم به حرف های هم گوش نمی دهند درحالیكه چه بسیار برایم پیش آمده كه به خاطر توجه به حرف های دیگران توانسته ام از علایق آنها مطلع شوم و بر اساس آن گام بردارم.ممكن است به چیزی برخورد كنم و فكر كنم آها! در شركت فلانی از این خوششان می آید،زیرا در ملاقاتی كه با هم داشته ایم به حرف هایشان گوش كرده ام اغلب مردم حتی این كار را هم نمی كنند ."



برگرفته از : info-tmba.ir



نظرات 0