تاريخ : جمعه 18 فروردین 1391  | 7:41 AM | نویسنده : قاسمعلی

فیروزکوه - خبرگزاری مهر: امام جمعه فیروزکوه گفت: شعار مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری برای سال 91 در راستای جهاد اقتصادی و شعار سال گذشته است.
حجت الاسلام عبدالعلی استیری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: طرح شعار جهاد اقتصای در سال گذشته، به معنای جهاد در همه زمینه های اجتماعی، فرهنگی و... بود و بر حسب نیاز جامعه، بعد اقتصادی این جهاد، مورد تأکید رهبر فرزانه انقلاب بود.

وی بیان داشت: شعار ملی امسال با عنوان "تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" نیز در زمینه تلاش برای رسیدن به رونق و پیشرفت اقتصادی بوده و به معنای نوعی جهاد در این راه است.

استیری ادامه داد: هوشیاری، موقعیت شناسی و دشمن شناسی از راهکارها و برنامه های مهم برای مقابله با تحریمها و فشارهای دشمنان است.

نامگذاری سالها جهت یابی مسیر برای مردم و مسئولان است

وی گفت: نامگذاری هر سال به معنای نشان دادن و جهت یابی مسیر برای مردم و مسئولان است تا بر اساس آن، برنامه ریزیهای لازم را انجام دهند.

امام جمعه فیرزوکوه افزود: طرح این شعار، برنامه ریزیها و هماهنگیهای لازمی را مشخص می کند که باید توسط مسئولان انجام گیرد و فقط در حد یک جمله و شعار نیست.
 
 



نظرات 0