ساری - خبرگزاری مهر: رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن مازندران از تشکیل کمیته ویژه پیگیری تحقق شعار "تولیدملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" مقام معظم رهبری در سال91 خبر داد.

غلامرضا عشریه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نامگذاری سال 91 از سوی رهبری در درجه نخست، تأکیدی بر اهمیت تولید ملی در اقتصاد کشور است، زیرا به هر حال ما یک راه اجتناب ناپذیر در توسعه اقتصادی کشور داریم و آن این است که مسیر توسعه اقتصادی از توسعه صنعتی می گذرد.

وی افزود: باید با توجه به اهمیت این موضوع، زمینه را برای تسهیل تولید در معنای عام آن شامل صنایع سخت افزاری که محصول آن یک کالا و صنایع خدماتی که محصول آن ها یک خدمت بوده گردشگری، فناوری ارتباطات و اطلاعات، حمل و نقل، بانکداری و مانند آن را فراهم کنیم.

عشریه، قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار را صحیح ترین نوع حمایت از تولید داخلی اعلام و تصریح کرد: این قانون ظرفیت هایی دارد که اگر به درستی و به سرعت اجرا و عملیاتی شود، می تواند در بهبود محیط کسب و کار موثر واقع شود.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن مازندران، رسیدن باورعمومی به اهمیت و نقش محوری تولید در افزایش اشتغال، کاهش تورم، رفاه اجتماعی و توسعه اقتصادی کشور را مهمترین رکن برای تحقق «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» قلمداد کرد.

وی اذعان داشت: در سال تولید ملی باید به این سمت برویم که تولید را با کیفیت کرده و نیاز کشور خود را به معنای واقعی در نظر گرفته و برطرف کنیم، زیرا در دل آن علاوه بر ایجاد اشتغال و ارج نهادن به سرمایه داخلی خود، از یک امتیاز والایی برخوردار خواهد شد.

عشریه اعلام کرد: اتاق بازرگانی به‌عنوان نماینده بخش خصوصی از مزین کردن امسال به نام پرارزش و معنای تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی قدردانی و استقبال کرده و از تمام ظرفیت‌های خود و مدیران از کارآفرینان بخش خصوصی کشور در تحقق عملی این نام استفاده خواهد کرد.

وی اظهارداشت: اتاق بازرگانی و صنایع و معادن به عنوان پارلمان بخش خصوصی نقش قابل توجهی در توسعه اقتصادی کشور دارد.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن مازندران ادامه داد: اقتصاد ایران درطول حیات خود همواره با چالش هایی روبرو بوده و در این میان بخش خصوصی در توسعه اقتصادی کشور نقشی انکارناپذیر برعهده داشته است.

عشریه اذعان داشت: بسیاری از کارشناسان اقتصادی بر این باورند که تشکل‌ها و انجمن های موجود در عرصه تولید و تجارت در صورت هماهنگی و تعامل بیشتر می توانند کشور را در مسیر رشد اقتصادی یاری کنند.

وی گفت: هر چند راهکارهایی چون طرح تحول اقتصادی و هدفمندکردن یارانه ها در کنترل چرخه اقتصاد ایران مفید بوده است، اما برای رسیدن به اهداف سند چشم‌انداز باید بیش از گذشته نقش بخش خصوصی در اقتصاد کشور و دستیابی به رشد اقتصادی مطلوب پررنگ تر شود.

وی افزود: در این میان اتاق بازرگانی را می توان به عنوان یک تشکل قدرتمند و تاثیر گذار در اقتصاد ایران دانست، چراکه اعضای پارلمان بخش خصوصی در بسیاری از ارکان اقتصادی ایران تاثیرگذار هستند.

عشریه ادامه داد: تحلیلگران اقتصاد ایران بر این باورند که با تعامل و همکاری دو بخش دولتی و خصوصی و با بکار‌گیری تمام توان و استفاده از تمامی مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی می‌توان برنامه جامعی را به دور از بخشی‌ نگری تدوین و بدین وسیله نظر هر دو بخش را جلب کرد.

وی تصریح کرد: اتاق بازرگانی و صنایع و معادن با حضور افرادی فعال و پویا هرروز در حال فعال تر شدن درعرصه اقتصادی است و برگزاری جلسات کاری با مدیران اقتصادی و برپایی جلسات کمیسیون های تخصصی با دستگاه های اقتصادی نشان از عزم جدی اتاق برای حضور بیشتر در اقتصاد  دارد.

عشریه، از اتاق بازرگانی به عنوان پایگاه بخش خصوصی دربرنامه های اقتصادی یاد کرد و گفت: اتاق با تقویت روابط خارجی با کشورهای دیگر درصدد رونق فعالیت های تولیدی و صنعتی است.

وی با اشاره به اینکه اتاق بازرگانی منعکس کننده مشکلات و مسائل بخش تجارت، صنعت و معدن است، گفت: اتاق بازرگانی دارای کمیسیون های تخصصی در زمینه های مختلف است که با بررسی مسایل، پیشنهادات لازم را برای بهبود امور به مدیران دولتی و تصمیم گیران ارایه می کند.

عشریه، با بیان اینکه اتاق بازرگانی محفل مناسبی برای ارزیابی مسائل اقتصادی است، یادآورشد: با توجه به مشکلات اخیر واحدهای صنعتی و عدم توان پرداخت بدهی های بانکی، اتاق بازرگانی به عنوان حکم وارد موضوع شد و زمینه استمهال بدهی این واحدها را فراهم کرد.



نظرات 0