تاريخ : چهارشنبه 30 فروردین 1391  | 12:17 AM | نویسنده : قاسمعلی

بوشهر - خبرگزاری مهر: رئیس کل دادگستری بوشهر گفت: دستگاه قضایی در استان فضایی مناسب را برای حمایت از تولید داخلی ایجاد می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حیدر بحرانی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروزه تولید و امنیت اقتصادی مهمترین شاخص توسعه یافتگی است که می‌طلبد همه نهادهای اجرایی با تبعیت از منویات مقام معظم رهبری به آن جامه عمل پوشانده تا رشد و شکوفایی نظام اسلامی بیش از پیش به منصه ظهور برسد.

وی عدالت و امنیت را دو مفهوم بنیادی در اندیشه سیاسی اسلام برشمرد و اضافه کرد: نیازمندی جامعه بشریت به این دو مولفه چنان حائز اهمیت است که می‌توان گفت نسبت به نیازهای اساسی اولیه بشری نیز ارجحتر است.

رئیس کل دادگستری بوشهر ادامه داد: برای تحقق این مهم در افق دور دست باید با امید به آینده، قانون‌مداری و قانون‌مندی در رفتار و کردار، برابری و توازن پیش رفت و با ساز و کار متناسب در جامعه دینی، آرامش و آسایش روحی و روانی اجتماعی را فراهم کرد.

وی اضافه کرد: حفظ نظم و امنیت عمومی و سلامت جامعه و پاسداری از قانون و مهمتر از آن قانونمند سازی رفتار و روابط انسانی کلیدی‌ترین مسئولیت سیستم قضایی است.

بحرانی افزود: در سایه قانونمندی است که انسانها به مطالبات و حقوق حقه خود می‌رسند و صاحبان زر و زور و تزویر دچار انفعال شده و جامعه اسلامی عاری از خشونت و ناهنجاری‌های فرهنگی ،اقتصادی و اجتماعی خواهد شد.

رئیس شورای قضایی استان با اشاره به شعار امسال، آن را نقطه عطفی برای رسیدن به خود کفایی دانست و اظهار داشت: با توجه به چالشهای پیش روی نظام اسلامی، همه سازمانهای اجرایی بویژه دستگاه قضا عزم خود را جزم کرده تا با بهره گیری از پتانسیل موجود اوضاع را مدیریت کنند.

بحرانی در ادامه بیان داشت: باید راه را برای دلسوزان ایران اسلامی در راستای تولید و اشتغالزایی و تامین امنیت کار و سرمایه ایرانی هموار کرد و در پیشبرد این امر با تمام توان تلاش خواهیم کرد.

وی با تاکید بر نقش رسانه‌ها در این ارتباط، آحاد ملت را نیز فراخواند تا با همدلی و یکرنگی و هوشمندانه این پیام معنوی رهبر انقلاب را در دستور برنامه کاری و زندگی خود قرار دهند تا یاس و ناامیدی دشمنان انقلاب و نظام اسلامی بیش از پیش نمایان شود.



نظرات 0