تاريخ : پنج شنبه 11 آبان 1391  | 9:03 PM | نویسنده : قاسمعلی

پیامبر اکرم ( صلی الله علیه و آله و سلم) : اِنّ اللهَ اَمَرنی اَن اُزَوِّجَ فاطِمةَ مِن علیٍّ.
فاطمه ، یگانه گوهر عصمت زنان عالمیان ، چون به سن بلوغ رسید ، اشراف قریش برای خواستگاری او ، از یکدیگر سبقت می گرفتند ، و پیامبر (صلی ا... علیه و آله و سلم) در پاسخ همه می فرمود : « اختیار ازدواج فاطمه ، با خداست»

 تا اینکه روزی حضرت علی (علیه السلام) ( چنان که معمول آن زمان بود) با شرح و حیا به خانه پیامبر آمد ، سر به زیر انداخت و گفت :
ای رسول خدا! از خاطرم نمی رود که مرا از کودکی به آداب خود تربیت نموده و همواره پشت و پناهم بوده اید ، هم اکنون می خواهم همسری اختیار کنم که تسکین قلبم باشد و به خدمت شما رسیده ام تا از دخترتان فاطمه خواستگاری کنم.
پیامبر که چهره اش از شادی و مسرت می درخشید، فرمود: ای اباالحسن! خداوند عقد شما را در آسمان بسته است پیش از آنکه در زمین شما را به همسری هم درآورم.
مراسم عقد ، با کمال سادگی برگزار شد و در شب جمعه نوزدهم ذی حجه سال دوم هجری ، فضای خانه علی (علیه السلام) به نور زهرای اطهر ، روشن گردید و این دو دریای عصمت، به هم پیوستند.

قائمیون



نظرات 0