حجت الاسلام دکتر ˈحسین رجاییˈ روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب، با هدف رفع نقاط ضعف و تقویت ظرفیت ها و توانمندی های داخلی صورت گرفته است.
وی گفت: اصل پیام رهبر معظم انقلاب بر می گردد به اینکه باید در آغاز نگاهی به درون داشته باشیم و از امکانات و توانمندی های داخلی به بهترین روش استفاده کنیم.
وی گفت: این نگاه درونی به ظرفیت ها و قابلیت ها به هیچ وجه به معنای کشیده شدن حصار میان دنیای ما با خارج نیست.
حجت الاسلام رجایی افزود: از جنبه دیگر باید با دنیای خارج و جهان ارتباطی سالم و عادلانه داشته باشیم و عمیقا به این نکته باور ایجاد شود که آنچه می تواند اقتصاد ما را نجات دهد، بازگشت به داخل و استفاده بهینه از امکانات داخلی است.
وی با یادآوری این نکته که اقتصاد مقاومتی یک وضعیت معمولی نیست، اظهار داشت: در شرایط معمول اقتصادی، مدیریت منابع محدود و کمیاب جهت تامین خواسته ها و نیازهای فراوان و متعدد انجام می شود.
وی افزود: در اقتصاد مقاومتی باید توجه داشته باشیم که یک عامل برونی جلوی پیشرفت اقتصادی را گرفته و کارشکنی و سنگ اندازی می کند بنابراین باید نقطه ضعف هایی که مورد سوء استفاده دشمن قرار می گیرد شناسایی و برای رفع آن برنامه ریزی شود.
نماینده مردم گناباد در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: از برنامه های مهمی که باید در تحقق اقتصاد مقاومتی مورد نظر و اجرا قرار گیرد، کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی است که سال های سال مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بوده است.
وی افزود: کاهش وابستگی بودجه به نفت و در نتیجه کاهش آسیب پذیری اقتصاد کشور از این منظر از مسائلی است که باید مورد توجه و در دستور کار دولت قرار گیرد.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در گام بعدی دولت باید برای رشد اقتصاد داخلی اقدام به توسعه صحیح خصوصی سازی کرده و در کنار آن از سرمایه گذاران در مناطق کم برخوردار و محروم با اعطای تسهیلات و اجرای طرح های تشویقی و در صورت نیاز واگذاری تسهیلات بلاعوض حمایت کند.
وی تاکید کرد: باید رشد اقتصادی بر اساس و بر مبنای ظرفیت ها و توانمندی های داخلی محقق تا اقتصاد کشور در مقابله با تهدیدها و توطئه های دشمنان واکسینه و مقاوم شود.