در سومين نمايشگاه بينالمللی رسانههای ديجيتال؛
نامهای اينترنتی به امام زمان(عج) بفرستيد |
مسئول بخش مسابقه اينترنتی «نامهای به امام زمان(عج)» از برگزاری اين مسابقه به همت مركز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سومين نمايشگاه بينالمللی رسانههای ديجيتال خبر داد. «احمد برادران»، مسئول بخش مسابقه اينترنتی «نامهای به امام زمان(عج)»،با بيان اين مطلب گفت: بازديدكنندگان و علاقهمندان نامههای خود را به صورت اينترنتی به رايانامه مسابقه به نشانی dmf.mahdaviat@gmail.com ارسال میكنند و در اختتاميه از نامههای برتر قدردانی میشود.
وی ادامه داد: اين مسابقه به همت مركز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با موضوع «نامههای به امام زمان(عج)» برگزار میشود و به بهترين نامه از لحاظ محتوا و نگارش ادبی جوايزی تعلق میگيرد. برادران با بيان چگونگی شرايط داوری تصريح كرد: تيمی از مركز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، براساس مهمترين معيار داوری كه محتوای نامهها است، تشكيل میشود و به برگزيدگان بسته نرمافزاری اهدا میشود. يادآوری میشود، سومين جشنواره و نمايشگاه بينالمللی رسانههای ديجيتال در روزهای 8 تا 18 مهرماه از ساعت 9 تا 21 در مصلای امام خمينی(ره) تهران به همت مركز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شده است. |
اسامی اسامی برگزيدگان مسابقات «خورشيد منتظر» و «نامهای به امام زمان (عج)» شهرستان ميبد، 12 مهرماه اعلام شد.
به نقل از روابط عمومی ادارهكل تبليغات اسلامی استان يزد، مهلت ارسال پاسخ اين دو مسابقه تا نيمه ماه مبارك رمضان بود كه 752 نفر در مسابقه خورشيد منتظر و 67 نفر در مسابقه نامهای به امام زمان (عج) شركت كردند كه پس از تصحيح پاسخهای ارسالی در مسابقه خورشيد منتظر 30 نفر و از مسابقه نامهای به امام زمان (عج) 15 نفر كه بيشترين امتياز را كسب كردند برنده اعلام شدند.
يادآور میشود، منتخبی از نامهها پس از تلخيص و ويرايش به صورت كتابچهای با عنوان «دستنوشتهای به امام زمان (عج)» منتشر و برای ادارات و شركتكنندگان ارسال خواهد شد.
شركتكنندگان اين مسابقه میتوانند جهت اطلاع از اسامی برندگان و دريافت جوائز به اداره تبليغات اسلامی شهرستان ميبد يا با شماره تلفن 7726464 تماس بگيرند.
براساس اين گزارش، همچنين برترين و ضعيفترين برنامههاي دومين جشنواره بينالمللي آخرين منجي اعلام شد.
براساس نظرسنجيهاي صورت گرفته از شركتكنندگان دومين جشنواره بينالمللي آخرين منجي، برترين و ضعيفترين برنامههاي اين جشنواره با معيارهاي غناي علمي، جذابيت و مخاطب محوري، نظم و استفاده بهينه از منابع و اطلاعرساني مناسب معرفي شدند.
جشن نيمه شعبان و همايش اختتاميه دومين جشنواره بينالمللي آخرين منجي و ساير جشنوارههاي مهدوي كشور با مديريت اجرايي صابر نيلي عنوان برترين برنامه را به خود اختصاص داد.
اين گزارش ميافزايد: نمايشگاه عكس آخرين منجي به رياست فتحالله عذيري، همايشهاي استاني آخرين منجي با مديريت حميدرضا افراشته، نمايشگاه آخرين منجي در شبستان نجمه خاتون حرم حضرت معصومه (س) با مسئوليت ميعاد صادقي و مسابقات راديويي و تلويزيوني آخرين منجي با تلاش افشين نصيري، خديجه ناظري و سميه نيكانلو رتبههاي دوم تا پنجم برنامههاي برتر را كسب كردند.
بنا بر اين گزارش، عنوان ضعيفترين برنامه دومين جشنواره بينالمللي آخرين منجي به مراسم جشن سالروز امامت حضرت ولي عصر (عج) و افتتاحيه دومين جشنواره بينالمللي آخرين منجي اختصاص يافت.
وی افزود: در این همایش که با هدف گسترش و ترویج فرهنگ غنی و پربرکت مهدومت برپا می شود، عده کثیری از جوانان و نخبگان استان به ارایه نظرات و مقالات خود می پردازند.
مدیر اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خضری تصریح کرد: این همایش با مشارکت ستاد نماز جمعه این شهرستان در هفته آینده برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد: فراخوان مقاله از ابتدای سال جاری به مراکز فرهنگی و آموزشی و در سطح شهرستان خضری و شهرهای اطراف ارسال شد و هم اکنون آثار در مرحله داوری اولیه است.
قناعت اظهار داشت: با توجه به آثار رسیده به دبیر خانه این همایش به نظر می رسد 50 مقاله تا روز برگزاری همایش به این دبیرخانه ارسال شود.
مدیر اداره تبلیغات شهرستان خضری استان خراسان جنوبی یادآور شد: از جمله موضوعاتی که در فراخوان مقالات ذکر شده است می توان به نقش ولایت فقیه در عصر غیبت، مهدویت در قرآن و آخرالزمان، امام زمان(عج) در کلمات و ادعیه اهل بیت(ع)، امام زمان(عج) و لیالی قدر و مهدویت به عنوان امید مستضعفان اشاره کرد.
وی گفت: ویژگی های یاوران حضرت، یاوران امام و فلسفه انتظار، فلسفه انتظار و فرهنگ شیعه، نقش فرهنگ انتظار در اصلاح جامعه و جایگاه و نقش اصلاح الگوی مصرف در عصر غیبت از دیگر محورهای پیشنهادی این همایش است.
قناعت تصریح کرد: امام زمان(عج) و جوان و امام زمان(عج) و نماز جمعه از دیگر مواردی است که به عنوان محورهای پژوهشی در این همایش مطرح است.
وی گفت: پس از بررسی مقالات توسط هیات داوران 5 نفر از کسانی که بهترین مقالات را ارایه کرده اند جوایز نفیسی اهدا می شود.
وی عنوان کرد: برگزاری چنین همایش های علمی در مناطق مختلف کشور باعث بالا بردن سطح بینش فرهنگی و مذهبی اقشار مختلف مردم به خصوص جوانان خواهد شد و مسوولان باید با درک همه جانبه از این موضوع حمایت های بیشتری از این طرح ها به عمل آورند.
به نقل از شبستان، مهدویت، زندگینامه، ویژگی ها، غیبت صغری، غیبت کبری، شباهت، انتظار، ظهور، یاران و کتابخانه از بخش های نرم افزار سیره حضرت ولی عصر (عج) است. منجی از منظر شیعه، از دیدگاه علمای اهل سنت، در عهد عتیق، در عهد جدید، در یهود از موضوعات بخش مهدویت و ازدواج امام عسگری (ع)، چگونگی ولادت حضرت، خبر ولایت حضرت، شاهدین ولادت، بشارت پیامبر اکرم (ص) و پیشگویی ولادت حضرت از موضوعات بخش زندگینامه است.
در بخش ویژگی ها عناوینی چون بخشش حضرت، دانش حضرت، زهد حضرت، صبران حضرت، سخاوت آن حضرت، خصایص حضرت مطابق احادیث، سیمای حضرت و ویژگی های حضرت در روایات و در بخش غیبت صغری ویژگی های غیبت صغری، آغاز غیبت و داستان سرداب، نائب اول عثمان بن سعید ثمری و تاریخ غیبت به چشم می خورد.
بخش غیبت کبری شامل موضوعات سخنی در فوائد غیبت، فواید وجود امام در غیبت، حکمت و فلسفه غیبت، وظایف منتظران، ادامه وجود خارجی حضرت و بخش شباهت شامل شباهت به پیامبران مانند شباهت به ابراهیم، ادریس، ادم، اسحاق و اسماعیل الیاس و شباهت به ائمه شامل شباهت به امیرالمومنین (ع)، امام حسن، امام حسین و حضرت مهدی است.
انتظار و فایده آن انتظار سازنده، ارزش انتظار، انتظار فرج برترین عمل، وجود انتظار در بخش انتظار و بشارت پیامبران و ائمه، توقیت، صحیه آسمانی و خروج یمنی در بخش ظهور و باران امام زمان، تحلیلی درباره باران امام، اوتاد، پیروان ادیان الهی در بخش یاران و بیش از 50 جلد کتاب به صورت فارسی و عربی در زمینه سیره حضرت ولیعصر در بخش کتابخانه آمده است.
اماکن زیارتی، دعای فرج، ندبه، عهد و آل یس به صورت صوت، کرامات، مهدی در قرآن مهدی در روایات، مشاهدات، اقامتگاه، ازدواج، توسل، شهادت پدر، نام ها، مقالات، رجعت، پرسش ها، سخنان، اشعار، کتاب شناسی، مولودی (چندین ساعت مولودی تصویری از مداحان اهل بیت) تصاویر اماکن متبرکه، سخنرانی (10 جلسه سخنرانی تصویری استاد دانشمند) و سرگرمی به همراه جست وجو و چاپ در تمام متون از دیگر فصل های این نرم افزار است.
این نرم افزار از سوی شرکت میثاق نوین و به قیمت 670 هزار ریال منتشر شده و علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با نشانی اینترنتی www.misaghnovin.com مراجعه کنند.
به گزارش آینده روشن، به نقل از شبستان، مهدی بلاگ ابزاری قدرت مند برای ساخت و مدیریت وبلاگ است و امکاناتی را برای وبلاگ نویسی مهدوی علاقه مند فراهم کرده تا بتوانند با استفاده از این امکانات به ساخت وبلاگ مورد نظر خود بپردازند و با سرعت و سهولت اطلاعات، خاطرات، مطالب و مقالات خود را در اینترنت منتشر کنند.
سایت مهدی یاوران برای کاربران خود امکانات و شرایطی چون اختصاص یک نشانی اینترنتی، ارسال و انتشار آسان مطالب در وبلاگ، درج آسان تصاویر، پیوندها و تغییر در رنگ یا اندازه نوشته ها و معرفی سایت های مورد علاقه و مدیریت آسان فهرست پیوندها را به صورت رایگان و در محیطی فارسی فراهم میسازد.
امکان درج نامحدود پیوندهای روزانه، امکان انتخاب و استفاده از طرح ها و قالب های متنوع برای وبلاگ، امکان طراحی اختصاصی قالب یا تغییر در قالب، رنگ ها و طرح وبلاگ، امکان درج تصویر نویسنده یا لوگو وبلاگ، امکان درج توضیحاتی درباره معرفی نویسنده و وبلاگ، امکان استفاده چندین نویسنده از یک وبلاگ (وبلاگ گروهی) و امکان موضوع بندی مطالب بلاگ و دسترسی به آرشیو موضوعی از دیگر امکانات سایت مهدی یاوران است.
از دیگر امکانات این سایت می توان به امکان درج ادامه مطلب و نمایش متن کامل پست در یک صفحه دیگر، امکان تایید نظرات خوانندگان جهت نمایش توسط نویسنده وبلاگ، امکان مشاهده وبلاگ های دوستان براساس زمان بروز رسانی و ایجاد وبلاگ جدید اشاره کرد.
هر کاربری پس از ثبت نام می تواند مشخصاتی برای خود چون نشانی ایمیل، آی دی مسنجر و کمی در مورد خودش را تعیین کند.
کاربران به وسیله لینکستان قادرند به دوستان و وبلاگ های مورد علاقه خود لینک بدهند. مهدی بلاگ با داشتن این قسمت به شما اجازه افزودن و مدیریت لینک دوستانتان را می دهد.
میزکار یا پیشخان ساده و پیشرفته در بخش مدیریت، درج توضیحات به همراه لینک های بخش پیوندهای مورد علاقه، نمایش فهرست موضوعی یادداشت ها بر اساس موضوع های ایجاد شده توسط صاحب وبلاگ، خصوصی کردن پیام های ارسال شده، ارایه آمارهای مخصوص وبلاگ برای مدیر وبلاگ از دیگر ویژگی های مهدی بلاگ است.
علاقه مندان برای استفاده از امکانات مهدی بلاگ می توانند به نشانی اینترنتی www.mahdiblog.com مراجعه کنند.
هفتاد و نهمين شماره نشريه الكترونيك «پرسمان» كه با هدف اطلاعرسانی و پاسخگويی مذهبی برای جوانان و دانشجويان راهاندازی شده است، در نيمه اول مهرماه سال جاری منتشر شد. هفتاد و نهمين شماره اين نشريه الكترونيك شامل بخشهايی همچون «ايستگاه اول»، «خواندنیها»، «آيينه»، «شيرين سخن»، «تصوير روز» و «آخر خط» است.
در بخش «خواندنیها» مقالاتی با عناوين «قراء سبعه»، «نگرانی از اسراف»، «اصلاح الگوی مصرف»، «حفظ بركات ماه رمضان»، «چرا جنگ را ادامه داديم؟» و... منتشر شده است. در بخش آينه اين نشريه الكترونيك به سؤالات «حكم نگاه كردن به صورت نامحرم چيست؟ اگر نگاه به طور «خيره» و نه از روى قصد و غرضى باشد، باز هم اشكالى دارد؟»، «چگونه از وقت خود بهترين استفاده را ببريم؟» و... پاسخ داده شده است. در مقاله «قراء سبعه» میخوانيم: «پس از استنساخ پنج نسخه از مصحف امام و ارسال آنها به مراكز مهم اسلامی، معلوم شد وجود اين پنج نسخه به تنهايی برای مهار و كنترل قرائات در محدودهای قانونی كفايت نمیكند؛ پس در اواخر قرن دوم، احساس شد كه بايد محدوده قانونی قرائات مشخص شود تا مورد اطمينان جامعه اسلامی واقع شدند. افرادی برای انجام اين مهم بپاخاستند، كه آنها را مدون میگفتند نه قاری؛ اولين آنها ابوعبيد قاسم بن سلام بود كه بيست تن از قاريان را برگزيد و در اواخر قرن سوم، ابن مجاهد احمد بن عباس، هفت قاری از ميان آن بيست تن را انتخاب و كتابی در ضبط قرائات به نام السبعه تدوين كرد؛ كه از آن میتوان به ابنعامر، ابنكثير، عاصم، ابوعمرو بن العلاء، حمزه، نافع و كسايی اشاره كرد.» نشريه الكترونيك «پرسمان» از سال 1382 كار خود را آغاز كرده و اول و پانزدهم هرماه منتشر میشود. |
شصتوهشتمين شماره نشريه الكترونيك «ساعت صفر» با عنوان «تلاشهای غرب عليه آموزه مهدويت» ويژه نيمه اول مهرماه در دسترس علاقهمندان قرار گرفته است. در غرب خبری هست!، در فيلمهايم آدم منفی ندارم در گفتوگو با «رضا ميركريمی»، شيطانپرستی گامی عليه مهدويت، آهنگسازان مهدوی به مهدويت ايمان داشته باشند، منشأ اعتقاد ما به آينده، نگاهی به رمان «وقت نيايش ماهیها»، عنايتی كن و دستم بگير و روی متاب، بشر نيازمند منجی است، برخی از عناوين ارائه شده در اين شماره نشريه الكترونيك «ساعت صفر» است. در بخش پرونده ويژه با عنوان «غرب و مصادره مهدويت» به قلم علی خيری آمده است: «وقتی از غرب سخن میگوييم منظور مردم مغرب زمين يا منطقه جغرافيايی خاصی نيست بلكه منظور يك انديشه و طرز تفكر است كه امروزه با توسل به قدرت و ابزار درصدد حاكميت بیچون و چرا بر تمام جهان است. امروزه غرب از هر فرصتی برای پيشبرد منافع و اهداف خود و تهديد عليه ديگران سود میجويد. يكی از اين فرصتها، بهره بردن از موضوع مهدويت و منجی و انديشه آخرالزمانی است كه نقطه مشترك همه اديان آسمانی و غيرآسمانی است. منجی آخرالزمان را هرچه بناميم (ماشيح، مسيح، سوشيانس يا مهدی) يك مطلب قطعی است و اين كه دنيای امروز به تمام ابزارها و پيشرفتها هنوز چشم به راه مدينه فاضله و آرمانشهر است. بنابراين جهانیسازی با تعاريف و مختصات غربی و آمريكايی كه در نهايت خور و خواب و شهوت را برای انسان ـ آن هم انسان غربی و نه گرسنگان و مستضعفان جهان ـ رقم میزند، نمیتواند پاسخگوی اين نياز هميشگی و فطری آدمی باشد.» در ادامه در بخش «شيطانپرستی گامی عليه مهدويت» چنين آمده است: «در طول دهههای اخير و به ويژه در 25 سال گذشته، به منظور جلوگيری از گرايش جوامع به سوی اديان الهی (بهويژه اسلام) سران يهودی جهان كه مديريت افكار و انديشهها را در انحصار خود میپندارند 2500 فرقه و مذهب جعلی ساختهاند. يكی از اين فرقهها كه خود دارای اشكال مختلف و متنوعی است شيطانپرستی است كه نزديكی بسيار زيادی با جادوگری دارد، اين مذهب بيشتر در غالب گروههای موسيقی، ورزشهای ذهنی چون يوگا و مدتيشن به جوامع معرفی میشود. صهيونيسم يهودی با صرف مبالغ هنگفت و با خدمت گرفتن هنرپيشگان، خوانندگان، نوازندگان، انتشار سیدیهای آموزشی، مجلات، روزنامهها، كابارهها و... درصدد پركردن خلأ روحی و معنوی جوانان غرب و به تبع آن شرق برآمده است. مسئلهای كه وجود دارد اين است كه خود شيطانپرستان هم نمیدانند شيطان كيست و شيطانپرستان چه عقايدی دارند. شيطانپرستان، شيطان را يك طرح و الگوی اصلی و قبل از شكلگيری هستی میدانند...» نرمافزار جامع اين سايت توسط استوديو خبر طراحی شده و اين ويرايش نيز با دو زبان انگليسی و فارسی در دسترس كاربران قرار گرفته است. |
وی افزود: تاكنون بيش از 50 درصد مراحل راهاندازی مدرسه توسط اين بنياد انجام شده و تا نيمه نخست آبانماه سالجاری، رسماً راهاندازی خواهد شد.
دريس، ادامه داد: در اين مدرسه مجازی، افراد با سنين مختلف میتوانند پس از نامنويسی انتخاب واحد كرده و دروس مربوط به هر مقطع تحصيلی راهنمايی و متوسطه را انتخاب و مشغول به تحصيل شوند.
وی با اشاره به برخی مشخصات اين مدرسه مجازی ادامه داد: اخذ تكاليف، بهرهمندی از منابع كمك آموزشی مهدويت، بهرهگيری از كتاب خانه و بانك صوتی و نشريه آنلاين از جمله مواردی است كه دانشآموزان را در فراگيری بهتر دروس ارائه شده در اين محيط ياری میكنند.
دريس خاطرنشان كرد: نشانی و اطلاعات تكميلی برای نامنويسی در اين مدرسه، متعاقبا اعلام میشود.