تو آسمان منی من پرندهام آقا
برای بال من آغوش خویش را بگشا
که کوچ کردهام از سردسیری تشویش
به گرمسیر دلانگیز گنبدت، مولا!
گذشتهام من از انبوه جنگل تردید
و حجم خشک نفسگیری بیابانها
غریبتر ز مسافر، غریبتر ز غروب
کشانده مهر تو ای خوب تا کجا ما را
رسیدهام لب ایوان نگاه، من ابری
شکوه گنبد خورشید گونهات پیدا
کنون به وسعت جغرافیای دلتنگی
نشستهام بزنم باز دل به این دریا
کویر، تجربه تلخ لحظههای منست
تو مثل جاری آبی بر این عطش اما
منبع: سروش
هفتاد و يكمين شماره نشريه الكترونيك «ساعت صفر» ويژه نيمه دوم آبانماه با مطالبی متنوع منتشر و در دسترس كاربران قرار گرفت. به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، گزارشی از بيتالمهدی، نگاهی به روند وبلاگهای مذهبی، عشق به منجی جهانی است (گفتوگو با مجتبی رضاييه آزادی)، آه از اين عقربهها، گفتوگو با محمد رسولی نمرور، وقت آن نيست كه بر شانه تبر بگذاری و همچنين بخش پرونده ويژه از جمله مطالب موجود در شماره جديد نشريه اينترنتی ساعت صفر است.
در مطلبی با عنوان «عشق به منجی، جهانی است» كه گفتوگويی با مجتبی رضاييه آزادی، تهيه كننده و برنامهساز تلويزيون است، میخوانيم: «توجه به مخاطبان خاص در حوزه مهدويت، يكی از اشكالات برنامهسازان است، بايد به مخاطبان عام نيز توجه شود، بخش قابل ملاحظهای از افراد، آگاهی چندانی در حوزه مهدويت ندارند، اين ناآگاهی آنان را نبايد ناديده گرفت، بايد با ساخت برنامهای متناسب با سواد مخاطب، آنان را جذب و آگاه كرد.» همچنين در متن ادبی «آه از اين عقربهها»، نوشته محمدرسول پارسا، آمده است: «و ما چقدر به اين عقربههای نامهربان خيره شدهايم و خودمان را دلداری دادهايم و برای فردايمان دعا كردهايم و دست در دست منتظران جهان نهادهايم، بلكه زودتر فرا رسد لحظه جاودانه رهايی، رهايی از بند حيرانی؛ آه از حركت اين تقويم كه روزها از پی هم میگذرد، ولی تقويم انتظار ورق نمیخورد و پيش نمیرود و دلمان را شاد نمیكند و ما را اميدوار نمیكند و ما چارهای نداريم جز اين كه دست به سوی آسمان ببريم و دعا كنيم و از خدا بخواهيم كه تقويم انتظار ورق بخورد و جانمان، آرام گيرد.» «پرونده ويژه» كه يكی از بخشهای نشريه الكترونيك ساعت صفر است، به موضوع انتظار و كودك و نوجوان اختصاص دارد، همچنين نقدی بر دو نشريه مليكا و انتظار نوجوان، گفتوگو با مدير كانون پرورش فكری كودك و نوجوان قم، ويژگیهای يك نشريه خوب كودك و نوجوان، يك مأموريت با تأخير، از مهمترين مطالب قرار گرفته در اين بخش هستند. در مقالهای با عنوان «نوجوان بهتر از كودك، مفهوم انتظار را درك میكند» كه يكی از بخشهای پرونده ويژه است، از قول محمد مخلصی، مدير كانون پرورش فكری كودك و نوجوان قم میخوانيم: «مفهوم انتظار، به دليل سنگينی خاصی كه دارد، بايد با شيوههای مناسب مطرح شود، همانطور كه میدانيم برای بيان اين مفهوم بايد به مفاهيمی چون امامت و ولايت نيز توجه داشته باشيم، به ياری اين دو مفهوم و مفاهيم ديگر میتوان آرام آرام مفهوم مورد نظرمان را كه انتظار است مطرح كنيم، پس از آن میتوانيم به راحتی و باز رفتهرفته، به موضوع غيبت و چگونگی آن و علت آن پرداخت و اينگونه ذهن را برای دريافت مفاهيم و موضوعهای ديگر آماده كرد.»
|
| نظرات 0 | لینک مطلب
وی اظهار کرد: افزایش آمار وبلاگهای مهدوی در میان سایر وبلاگهای اسلامی نشاندهنده انطباق ویژگیهای فضای مجازی با زنده و پویا بودن فضای مهدویت است.
وی افزود: قبل از اینکه نهاد و مؤسسهای بخواهد برای فعالیتهای مجازی مهدوی اقدام و برنامهریزی کند جوانها به صورت خودجوش، اصیل و مردمی به سمت مهدویت گرایش پیدا کردند که آمار وبلاگهای مهدوی و فضای مجازی شاهد این گفته است.
افضلی تشویق جوانان برای ورود به عرصه مهدویت در فضای مجازی و حمایت کاربران مهدوی را وظیفه اصلی متولیان این حوزه دانست.
وی ضعف علمی و کمبود محتوا را آسیب جدی مهدویت در فضای مجازی خواند و گفت: باید به آموزشهای مهدویت در فضای مجازی بیشتر توجه شود چرا که کلاسهای مجازی مهدوی میتواند برای اهالی وب جذاب باشد و آسیب کمبود محتوا در این حوزه را تا حدودی رفع کند.
افضلی بر لزوم افزایش تولیدات مهدوی در حوزه کلیپ، تصویر، صوت، عکس و نرمافزارهای مناسب تلفنهای همراه تأکید و ابراز کرد: ورود به فضای مجازی گروهی و در اختیار گذاشتن منبع گسترده و غنی از نرمافزارهای مذهبی و مهدوی در جذب جوانان به سمت این مفهوم فطری کمک میکند.
وی گرایش به سمت مباحث مهدوی را نیاز فطری دانست و اظهار کرد: متولیان وظیفه دارند این بخش از فطرت را در جوانان تحریک کنند تا نسبت به ارتقای معارف مهدوی تا آنها نسبت به ارتقای معارف مهدوی در خود احساس نیاز کنند. در این زمینه لازم است علما ابتدا به بحث فطری بودن و محبت امام زمان (عج) قبل از ورود به مباحث تخصصی اشاره کنند تا ارتباط دینی قوی بین جوانها و امام ایجاد شود.
وی درباره آموزش مجازی مهدویت در فضای وب مسجد جمکران بیان کرد: علاقهمندان برای شرکت در این دورههای مجازی پس از ثبتنام در سایت جمکران بر اساس سن و تحصیلات دستهبندی میشوند و بعد از اعلام فراخوان ساعات کلاس تعیین و به آنها اعلام میشود.
وی خاطرنشان کرد: دانشپژوهان در این طرح از طریق اینترنت وارد کلاس میشوند، با استاد ارتباط زنده دارند و تصویر او را میبینند و صوت او را میشنوند. استاد محتوا ارایه میکند و آنها سوالات خود را میپرسند.
| نظرات 0 | لینک مطلب
وی راهاندازی این مرکز را مکمل پاسخگویی به روشهای پیشین دانست و اظهار کرد: پیش از 500 پرسش و پاسخ مهدوی در سایت بنیاد فرهنگی مهدی موعود بارگذاری شده بود و کاربران با مراجعه به این بخش میتوانستند پاسخ پرسش خود را از میان آنها بیابند یا پرسش خود را به بنیاد ارسال کنند و پاسخ را چند روز بعد دریافت کنند.
وی افزود: با قرارگیری نرمافزار مهدی تاک (گفتگوی مهدوی) روی سایت بنیاد امکان ارایه پاسخهای آنلاین فراهم شده است و پرسشگران میتوانند با مراجعه به سایت بنیاد به نشانی www.mahdi313.com و دانلود این نرمافزار همه روزهای هفته از ساعت 9 تا 16 به صورت نوشتاری، صوتی یا تصویری پاسخ پرسش خود را زنده دریافت کنند.
وی خاطرنشان کرد: پیش از این فقط اعضای دانشکده مجازی مهدویت میتوانستند از امکان پاسخگویی آنلاین استفاده کنند ولی با وجود نرمآفزار مهدی تاک همه مهدیپژوهان میتوانند پاسخ پرسشهای خود را زنده از استادان مرکز تخصصی مهدویت دریافت کنند
| نظرات 0 | لینک مطلب
«مهدی تاك» به عنوان اولين مسنجر اسلامی با موضوع مهدويت با هدف پاسخگويی آنلاين به پرسشهای مهدوی مخاطبان به همت بنياد مهدی موعود(عج) راهاندازی شد.
حجتالاسلام «سيدمحمد موسوی»، مدير سايت بنياد مهدی موعود(عج) در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: مسنجر اسلامی «مهدی تاك» به عنوان پاسخگوی آنلاين پرسشهای مهدوی برای اولينبار به همت اين بنياد بعد از پژوهشها و طراحیهای فنی به صورت آنلاين در دسترس كاربران اينترنتی قرار گرفت.
![]() |
وی ادامه داد: اين مركز پاسخگويی آنلاين همزمان با ولادت امام رضا(ع) به صورت آزمايشی با هدف تسريع در امر پاسخگويی به سؤالات و شبهات مهدوی كار خود را آغاز كرده كه كاربران میتوانند پاسخ و پرسش خود را با كارشناسان در ميان گذارند.
موسوی تصريح كرد: با قرارگيری مسنجر «مهدی تاك» روی سايت بنياد مهدی موعود(عج) امكان ارايه پاسخهای آنلاين فراهم شده و مخاطبان میتوانند با مراجعه به سايت www.mahditalk.com و دانلود اين نرمافزار همه روزه از ساعت 9 تا 16 به صورت نوشتاری، صوتی و تصويری پاسخ پرسش خود را زنده دريافت كنند.
يادآوری میشود، كاربران میتوانند با استفاده از مسنجر «مهدی تاك» بدون در نظر گرفتن مكان فيزيكی و در هر نقطه از دنيا، تنها با استفاده از يك كامپيوتر شخصی يا نوتبوك در برنامههای متنوعی همچون كنفرانس، همايش، ملاقات، جلسات سخنرانی و پرسش و پاسخ به صورت زنده و مستقيم شركت كنند.
مسعود دریس در گفت وگو با آینده روشن گفت: با توجه به فرا رسیدن ایام الله 13 آبان قرار است مدرسه اینترنتی مهدوی راه اندازی شود.
وی افزود: این مدرسه اینترنتی با هدف ارتقای سطح دانش دانش آموزان کشور است که برنامه های ویژه ای را مد نظر دارد.
مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) آبادان و خرمشهر اظهار داشت: با توجه به این مساله که هم اکنون بیشتر به بحث دانشگاه های مجازی مهدویت پرداخته شده، جای خالی مدارس مهدوی احساس می شد.
دریس گفت: در این مدرسه مهدوی، برنامه های متنوع آموزشی با مختصات آموزشی مدارس کشور گنجانده شده است.
وی تصریح کرد: در این مدرسه، دروس به شکل خاصی قرار داده شده و حتی تکالیف درسی نیز به نحوی که سختی زیادی به دانش آموزان وارد نکند قرار داده شده است.
دریس عنوان کرد: این مدرسه مهدوی در روز یوم الله 13 آبان روز دانش آموز و روز مبارزه با استکبار جهانی در فضای اینترنت قابل دسترسی است.
مدیر عامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) آبادان و خرمشهر اظهار داشت: یکی از امکاناتی که این مدرسه در اختیار کاربران خود قرار می دهد، کتاب خانه دیجیتال مهدوی است.
وی عنوان کرد: تالار گفت وگوی دانش آموزی مهدوی و بخش پاسخ به شبهات حوزه مهدویت از دیگر امکاناتی است که در این مدرسه اینترنتی وجود دارد.
دریس یادآور شد: کاربران می توانند برای ثبت نام در این مدرسه با آدرس اینترنتی www.mahdischool.ir مراجعه کنند.
| نظرات 0 | لینک مطلب
حج امسال اگرچه تحت تاثير بيماري آنفولانزا قرار گرفت و به همين علت تعداد زائران ايراني از يكصدهزار نفر به شصت هزار نفر كاهش يافت، اما انتخاب موضوع «انتظار» براي حج امسال نويد بخش مراسمي فرهنگي و ديني در عرصه بينالملل است.
در حالي اين موضوع به عنوان محور برنامه هاي فرهنگي تبليغي بعثه مقام معظم رهبري انتخاب شده است كه طي چند سال اخير موضوع انتظار و مهدويت مورد توجه جدي بسياري از حجاج كشورهاي مختلف جهان با مذاهب گوناگون بوده است.
نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت، چندي پيش در نشست خبري با رسانه هاي مختلف با اشاره به اينكه مساله مهدويت يكي از مسايل مورد توافق شيعي و سني است، محور تبليغات تمع امسال را حج و انتظار ناميد.
آيت الله محمد محمدی ري شهري افزود: يكي از اقدامات اساسي روحانيان و مديران كاروانها براي تقويت فرهنگ انتظار در ميان زائران، تقويت بصيريت و دانش آنهاست.
وي ادامه داد: منتظران واقعي كساني هستند كه از بصيرت لازم در دوران غيبت برخوردارند.
آيت الله ري شهري با اشاره به فرمايش های رهبر معظم انقلاب، گفت: اگر انسان بصيريت نداشته باشد، هر عملي كه انجام دهد ولو با نيت خالص، نميتواند به سرانجام برساند.
نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت با اشاره به اينكه يكي از عوامل اصلي شكست حكومت حضرت علي ابن ابي طالب (ع)، بيبصيرتي هوادارانش بود، اضافه كرد: جامعهاي كه با بصيرت باشد، حق بين، حق گو و حق پذير است و در نتيجه با رهبران الهي خالصانه برخورد ميكنند.
آیت الله ري شهري با اشاره به اينكه پس از حكومت حضرت علي (ع) ديگر هيچ حكومتي با ساختار حكومت اين امام به وجود نيامد تا اينكه امام خميني (ره) انقلاب اسلامي ايران را پايه ريزي كرد.
وي ادامه داد: انقلاب اسلامي ايران محصول بينش و بصيرت مردمي بود كه حق بين ، حق گو و حق پذير بودند و با امام خود صادقانه برخورد ميكردند.
آیت الله ري شهري افزود: اگر اين انقلاب تا به امروز تدوام پيدا كرده در اثر بصيرت و بينش اكثريت قاطع مردم در سايه رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب حضرت آيت اللهالعظمي خامنهاي ( مد ظله تعالي) بوده است.
وي همچنين به مديران كاروانها و روحانيان توصيه كرد در ايام تمتع از ايجاد اختلاف بين زائرين جلوگيري كنند و كاروانها را به گونهاي اداره كنند كه مظهر وحدت كلمه جامعه اسلامي باشند.
حال بايد منتظر باشيم تا ببينيم واحدهاي محتلف بعثه مقام معظم رهبري براي اين موضوع چه برنامه هائي در نظر گرفته است.
قعطا پرداختن به موضوع انتظار و مهدويت مي تواند در فضاي فعلي فكري و تبليغي كه رسانه هاي مخنلف براي مسلمانان جهان ايجاد كرده اند موثر باشد.
خبرنگار اعزامي آينده روشن به مدينه منوره و مكه مكرمه با توجه به موضوع برنامه هاي امسال بعثه مقام معظم رهبري سعي دارد اخبار مختلف اين برنامه ها را به بهترين شكل ممكن در خبرگزاري آينده روشن منعكس کند.
| نظرات 0 | لینک مطلب
آشنايی بيشتر دانشجويان با شخصيت امام زمان(عج) و ايجاد فضای معنوی در دانشگاه از اهداف برگزاری دوره مهدويت و موعودشناسی است.
حجتالاسلام بهاءالدينیآملی، كارشناس صدا و سيمای مركز خوزستان مباحث این دوره را تدريس می کند. این دوره از سوی كانون انتظار مديريت فرهنگی دانشگاه شهيد چمران اهواز برگزار میشود.
| نظرات 0 | لینک مطلب

این حدیث شریف را مرحوم کلینی در کتاب اصول کافی، و مرحوم شیخ صدوق در کتاب های اکمال الدین، معانی الاخبار و عیون اخبار الرضا، و مرحوم فیض در کتاب شریف وافی آورده اند.
این حدیث نورانی، از کتاب نفیس و گرانسنگ اصول کافی را در چند بخش، به پیشگاه همه راهیان کوی امامت و تشنگان زلال ولایت تقدیم می کنیم.
دوران حیات امام هشتم شیعیان، حضرت رضا(ع) دورانی است كه افكار و اندیشههای مختلف فلسفی و كلامی بسیاری در معرض برخورد و تعاطی با یكدیگر قرار داشتند و خلیفه وقت مامون نیز به ظاهر به ترجمه و بحث و گفت وگو میان این اندیشه رغبت نشان میداد.
یكی از دلایل قابل بررسی تاریخی در پذیرش منصب ولایتعهدی حاكم ظالمی چون مامون از جانب امام رضا(ع)، استفاده از همین فرصت مهیا شده برای نشر و تبیین اندیشه ناب اسلامی در مقیاس جهانی آن روزگار بوده است. چرا كه در آن عصر تمدن اسلامی بیشترین متصرفات را در اختیار داشت.
مناظرات امام هشتم(ع) را آنگونه كه در تاریخ ثبت شده و به ما رسیده است در مقابل سه گروه ملحدان، اهل كتاب و متكلمان فرق دیگر اسلامی تقسیمبندی میكنند و معمولا در بیان آغاز این مناظرات چنین روایت كردهاند كه مامون به فضل بن سهل، وزیر مخصوصش دستور داد كه پیروان مكاتب مختلف مانند جاثلیق (عالم بزرگ مسیحی) و راس الجالوت (پیشوای بزرگ یهودیان) و روِسای صائبین و هربذ اكبر (پیشوای بزرگ زرتشتیان) و نسطاس رومی (عالم بزرگ نصرانی) و همچنین علمای دیگر علم كلام را دعوت كند تا سخنان آن حضرت را بشنوند و آن حضرت هم سخنان آنها را.
همچنین گفتهاند هدف مأمون از این كار این بود كه به پندار خویش مقام امام(ع) را در انظار مردم پایین بیاورد، به گمان اینكه امام(ع) تنها به مسائل ساده ای از قرآن و حدیث آشناست و از فنون علم و استدلال بی بهره است. اما منطق علمی و صداقت در كردار امام طرف های مقابل را جذب خود میكرد.
حجت الاسلام والمسلمین جواد جعفری(1)
چکیده:
عقیده به آمدن منجی که آمدنش جهان از ظلم و فساد به عدالت و معنویت خواهد رسید، باوری همگانی و فرا دینی و قومی است. دین اسلام نیز تأکید فراوانی بر این عقیده دارد. قرآن و احادیث نبوی بسیار به آن پرداختهاند. امامان معصوم(ع) که جانشینان به حق پیامبر اسلام(ص) هستند انبوهی از روایات را در موضوع مهدویت بیان کردهاند.
امام هشتم حضرت علی بن موسی الرضا(ع) نیز احادیث متعددی در این باره دارد که بیان و بررسی تمام آنها از مجال یک مقاله خارج است. در این نوشتار سعی شده است روایاتی از ایشان که بیانگر ویژگیهای امام عصر(عج) است مورد تحقیق قرار گیرد و در مجموع شش ویژگی بیان شده است که عنوانشان چنین است: 1. غیبت و پنهان زیستی 2. نداشتن پیمان با طاغوت 3. شایعة رحلت 4. جوانی و قدرت بدنی 5. دارای میراث پیامبران(ع) 6. نسل چهارم امام هشتم(ع).
اوّلین اقدام امام عصر(عج) در انطاكیه
امام باقر(ع) فرمود: اوّلین كارى كه قائم(عج) در انطاكیه انجام مىدهد این است كه تورات را از غارى بیرون مىآورد كه عصاى موسى(ع) و انگشتر سلیمان(ع) در آن است. همچنین آن حضرت فرمود: مهدى تورات و دیگر كتابهاى آسمانى را از غارى در انطاكیه بیرون مىآورد. (روزگار رهایى، جلد1، ص454)
انطاكیه كنونى در جنوب تركیه بر رود اورونتس، نهر عاصى، 22 كیلومترى ساحل مدیترانه قرار دارد و فقط قسمت كوچكى از انطاكیه قدیم را اشغال كرده است. از شهر قدیم، باروها، آبراه، تئاتر و قلعهاى باقى است. (خورشید مغرب، پاورقى، ص295)
انطاكیه براى مسیحیان مانند مدینه براى مسلمانان است. آنجا پس از بیت المقدس به عنوان دوّمین شهر مذهبى مسیحیان به حساب مىآید؛ چرا كه حضرت مسیح(ع) دعوت خود را از بیت المقدس آغاز نمود و بعدها گروهى از ایمانآورندگان به او، به انطاكیه هجرت كردند. «پولس» و «برنابا» به آن شهر رفتند و مردم را به این آیین فراخواندند و از آنجا دین مسیح(ع) گسترش یافت.
شاید ذكر انطاكیه در روایات مهدوى، وجود رابطه تنگاتنگ میان حضرت مهدى(عج) و حضرت مسیح(ع) است. (فرهنگ نامه مهدویت، ص66)
منبع:
کتاب «اولین های مهدویت» ، نویسنده: محمد خامه یار، ناشر: قم، انتشارات مسجد مقدس جمکران، تلفن پخش: 7253700
در حوزه رسانه و در بخش خبرگزاريها خبرگزاري فارس، مهر، ايرنا و ايسنا به صورت مشترك به ترتیب رتبه های اول تا سوم را كسب كردند. هم چنين خبرگزاريهاي شبستان، ايكنا، ايسكانيوز و سايتهاي خبري رجانيوز و تابناك شايسته تقدير شدند.
در حوزه رسانهها و در بخش روزنامهها روزنامه همشهري و جامجم به صورت مشترک رتبه اول، وطن امروز رتبه دوم و جوان رتبه سوم را كسب كردند و روزنامههاي قدس، رسالت، ايران، نشريات ايران زمين، خراسان، سياست روز و اعتدال شايسته تقدير شدند.
در حوزه رسانهها و در بخش شبكههاي راديويي و تلويزيوني شبكه خبر حایز رتبه اول، راديو جوان رتبه دوم و باشگاههاي خبرنگاران جوان رتبه سوم را كسب كردند.
همچنین دانشكده صدا و سيما، اداره كل نغمات آیيني، موسسه فرهنگي و اطلاعرساني تبيان، گروه مشاوران جوان بنياد شهيد و امور ايثارگران و حوزه هنري استان تهران حایز رتبه برتر شدند.
بنابراین گزارش در این همایش خبرنگاران برتر منجيياور نيز تقدير می شوند و از آن ها براي تشكيل باشگاه خبرنگاران منجيياور دعوت ميشود.
داوري اين مسابقات براساس آمار بالاي خبري در حوزه مهدويت بوده و در شوراي اطلاعرساني جشنواره آخرين منجي اين رسانهها انتخاب شدند.
همایش تقدیر از خبرنگاران و رسانه های منجی یاور ساعت 18 با حضور زريبافان، معاون ریيسجمهور و ریيس بنياد شهيد و امور ايثارگران، آقاميري، مشاور پيشين ریيس جمهور، حبشي، مديركل امور جشنواره و مجامع سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و برخي معاونان صدا و سيما برگزار می شود.
وی افزود: معارف رضوی باید توسط همه اقشار جامعه به خصوص فرهیختگان در جامعه و حتی جهان اشاعه یابد.
این مرجع تقلید گفت: برنامه های فرهنگی در مورد امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س)، باید به نحوه باشکوهی برگزار شود.
آیت الله صافی گلپایگانی اظهار داشت: معارف حضرت امام رضا(ع) و کتب ایشان باید برای همه مردم به شکل مناسبی عرضه شود و این همه دانش و علم و معرفت نباید در کتاب خانه ها حبس شود.
وی خاطرنشان کرد: معارف رضوی، همچون دانشگاه پرباری است که هدف آن انسان سازی و افزودن معرفت و دانش انسان نسبت به خداوند است.
وی به رابطه عمیق میان امام زمان(عج) و امام رضا(ع) اشاره کرد و گفت: همواره امام رضا(ع) توجه خاصی به امر ظهور داشتند و ما باید برای این برنامه ها رضایت این دو بزرگوار را لحاظ کنیم.
این مرجع تقلید اظهار داشت: نباید چنین تصور کرد که در مراسم شادی اهل بیت(ع)، مجاز به انجام هر حرکتی هستیم؛ هر حرکتی که در این مسیر شکل می گیرد باید متناسب با احکام اسلام باشد.
وی گفت: هنر می تواند نقش مهمی در فرهنگ سازی رضوی داشته باشد، ولی باید مراقب بود هنر با گناه و انحرافات آمیخته نشود.
آیت الله صافی گلپایگانی عنوان کرد: مردم ایران علاقه و ارادت بسیاری به ساحت مقدس کریمه اهل بیت(س) و امام رضا(ع) دارند و جشن های زیادی نیز برای گرامی داشت میلاد این دو بزرگوار برگزار می کنند اما باید مراقب بود که گناه و معصیت در این جشن ها به وجود نیاید.
در این مراسم حجت الاسلام ارباب سلیمانی، مسوول ستاد هماهنگی جشن های دهه کرامت به ارایه گزارشی از فعالیت های این ستاد ارایه کرد.

|
كتاب «وارونهها و خرافات در آخرالزمان» تأليف «ابوالفضل سبزی» در 3هزار نسخه منتشر شد. به نقل از پايگاه خبری آينده روشن، «ابوالفضل سبزی» در سرآغاز اين كتاب نوشته است: «يكی از مسائلی كه همواره مرا رنج داده و میدهد وجود انحرافات، خرافات و بدعتها و ترويج آنها در ميان جامعه مسلمين است. امروزه مخصوصا به جهت غيبت امام معصوم(عج) بسياری از خرافات و وارونههای فكری و عملی در بين مردم رواج يافته و حتی به عنوان فرهنگ شناخته شده است، در حالی كه وارونهها در حقيقت آفتی خطرناك و بزرگ برای دين مقدس به شمار میآيد». اين نويسنده در ادامه افزوده است: خوشبختانه به لطف خدای حكيم متون دينی ما بسيار محكم و متقن بوده و به هيچ عنوان با مسائل غير علمی و ساختگی سازگاری ندارد. به نوشته مؤلف كتاب وارونهها و خرافات در آخرالزمان قرآن كريم كه منبع علم، حكمت و معرفت است و كوچك ترين تناقض و اختلافی در آن نيست و به هيچ عنوان قابل خدشه نيست، از يك طرف و روايات ما كه ميراث فقها و عالمان دينی از ائمه اطهار(ع) و ثمره تلاشهای بی وقفه آن بزرگواران است نيز از طرف ديگر راهگشای تمامی مشكلات است. |