به گزارش آینده روشن، در این شماره نشریه ساعت صفر مطالب جالب و متنوعی برای استفاده قشر جوان جامعه منتشر شده است.
اولین بخش این شماره اختصاص دارد به سرمقاله سید علی پورطباطبایی با عنوان «کارگردان محترم سریال یوسف پیامبر، لطفا با نرجس خاتون ما کاری نداشته باشید».
گفت وگوی تفصیلی با رضا میرکریمی با عنوان «من در فیلم هایم آدم منفی ندارم» از دیگر بخش های این شماره نشریه ساعت صفر است.
در بخشی از سخنان میرکریمی در این نشریه آمده است: «وقتی شما از مسیر غریزی وارد می شوید، جنس برخورد دنیایی است. می دانید فیلم فوق العاده سرگرم کننده ای بسازید، می توانید احساسات تماشاگر را تایید و منطقتان را به او دیکته کنید، چون تماشاگری که با احساساتش بازی می شود، در بحث های منطقی کم می آورد و تحت تاثیر فضا و اتمسفر فیلم قرار می گیرد.»
فرصت های از دست رفته صدا و سیما عنوان نوشته ای است از علی محمدپور که در این نوشتار وی به بررسی اهداف و ملاک های برنامه سازی و پخش برنامه از سازمان صدا و سیما پرداخته است.
در بخشی از این نوشتار آمده است: «با بررسی کوتاه به این نتیجه می رسیم که توجه تلویزیون به مهدویت با انگیزه معرفی مهدویت در قالب های زیر معطوف شده است: پخش سخنرانی های مختلف با موضوع مهدویت، برگزاری مسابقات مختلف با موضوع مهدویت با استفاده از موضوع مهدویت در میان سوال های مسابقات، برگزاری جشن های تصویری در ایامی چون نیمه شعبان و ... ، سوالی که در این جا مطرح می شود این است که آیا طرح مهدویت همین مقدار برنامه، شعر، نماهنگ، سرود و سخنرانی کافی است؟»
در بخش نوشته های آینده پژوهی مقاله ای از یاسر آیین به چشم می خورد به عنوان «زمان و هویت» که نویسنده در این بخش به بررسی رابطه بین هویت انسان و زمان خاص زیستن او پرداخته است.
سلام بر انتظار مومنان از ابوذر هدایتی و شعر چشمه های انتظار از حمیدرضا شکارسری از دیگر بخش های این شماره محسوب می شوند.
نشریه ساعت صفر به صاحب امتیازی موسسه آینده روشن، مدیر مسوولی سیدمسعود پورسیدآقایی و سردبیری سیدعلی پورطباطبایی به صورت الکترونیکی هر دو هفته یک بار در فضای مجازی منتشر می شود و مجله مکتوب آن نیز به صورت ماهانه ضمیمه رایگان مجله انتظار نوجوان است. نشانی اینترنتی نشریه ساعت صفر www.zerotime.org و تلفن دفتر این نشریه در قم 7833710 می باشد.