ماشاالله طالبی در گفت وگو با آینده روشن گفت: بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در راستای پیگیری برنامه های آموزشی خود طرحی فراگیر را در بین ادارات استان خراسان شمالی برگزار می کند.

وی افزود: در این طرح با هماهنگی استانداری این استان برنامه های هماهنگ آموزشی برای کارمندان دولت در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) تصریح کرد: طرح آموزش مهدویت به کارکنان دولت، ابتدا در سطح مدیران سطح اول استان برگزار می شود.

وی عنوان کرد: کارکنان فرمانداری شهرهای بجنورد، شیروان، جاجرم، گرمه، فاروج، اسفراین و مانه و سملقان در هفته جاری در کلاس های ویژه آموزش مهدویت شرکت می کنند.

طالبی تصریح کرد: در مرحله بعد، کارکنان آموزش و پرورش استان، مربیان پرورشی و مدیران مدارس بجنورد در این کلاس ها شرکت می کنند.

وی گفت: آموزش کارکنان اداره کل ارشاد اسلامی استان خراسان شمالی و 800 نفز از فرهنگیان این استان از دیگر برنامه های لحاظ شده در این طرح خواهد بود.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در ادامه تصریح کرد: از دیگر گروه هایی که در برنامه آموزشی آینده این بنیاد شرکت می کنند می توان به کارکنان اداره کل میراث فرهنگی اشاره کرد.

وی گفت: این طرح در ابتدا از برنامه های خود بنیاد بود که پس از تصمیم دولت مبنی بر آموزش مهدویت ویژه کارکنانش رنگ جدی تری به خود گرفت.

وی اظهار داشت: این کلاس ها 20 ساعته است و در این دوره که در سطح مقدماتی برگزار می شود، استادان مجرب از مرکز تخصصی مهدویت حصور می یابند.


 نگاشته شده توسط سيد جعفر فاطمي نوش آبادي در شنبه 18 مهر 1388  ساعت 6:57 PM
نظرات 0 | لینک مطلب


وبلاگ منجي در اديان

www.mahdiLink.com

 





POWERED BY RASEKHOON.NET