دکتر متخصص زگیل تناسلی در تهران

بسیاری از افرادی که به زگیل تناسلی یا ویروس hpv مشکوک هستند، معمولا نمی دانند که باید به چه پزشکی مراجعه کنند.

ویروس hpv توسط پزشکان و متخصصان مختلفی قابل تشخیص و درمان است. اما انتخاب دکتر خوب برای زگیل تناسلی مسئله حائز اهمیتی است که در ادامه بطور مفصل به آن می پردازیم:

نگاهی به بیماری

زگیل تناسلی یکی از بیماری های عفونی و مقاربتی شایع است که از طریق رابطه جنسی و تماس پوست با پوست نواحی مخاطی منتقل می شود.

عارضه زگیل تناسلی ناشی از یک یا چند نوع ویروس پاپیلومای انسانی رایج است که بیش از ۱۰۰ نوع مختلف دارد. این ویروس در بعضی از افراد علائمی ندارد و ممکن است بعد از چندسال خود به خود از بین برود.

اما انواع دیگر این ویروس خطرناکند و می توانند باعث ایجاد سرطان دهانه رحم، واژن، مقعد و سرطان آلت تناسلی شوند.

بنابراین اگر از نظر جنسی فعال هستید و به این ویروس مشکوک هستید، لطفا برای بررسی بیشتر به پزشک مراجعه کنید.

زیرا اطلاعات کم جوانان و همچنین عموم جامعه باعث گسترش روز افزون این بیماری و تبدیل آن به اینگونه سرطان ها می شود.

برای درمان زگیل تناسلی به کدام دکتر مراجعه کنیم؟

معمولا افراد وقتی به وجود این ویروس در بدن خود پی می برند که علائم ظاهری آن را در نواحی تناسلی مشاهده کنند.

بیماری هایی مثل اسکین تگ هم علائمی مشابه با زگیل تناسلی دارند، بنابراین وجود هر زائده ای به معنی ابتلا به این بیماری نیست. برای تشخیص زگیل نیاز به انجام تست و آزمایشات مربوطه و همچنین مراجعه به دکتر متخصص است. اما دکتر زگیل تناسلی چه کسی است؟

دکتر پوست

درمان زگیل تناسلی با مراجعه به متخصص پوست و با استفاده از لیزر درمانی امکان پذیر است، اما باید عنوان کرد که متخصص پوست به عنوان دکتر زگیل تناسلی شناخته نمی شود.

همچنین دکتر متخصص پوست فقط برای درمان زائده های خارجی که حساسیت کمتری دارند، گزینه مناسبی است.

اگر تصمیم دارید برای درمان زگیل تناسلی به دکتر پوست مراجعه کنید، باید اطمینان حاصل کنید که پزشکتان از تجربه و مطالعات بالینی کافی در این زمینه برخوردار باشد.

دکتر زنان

به دلیل ارتباط مستقیم ویروس hpv با سرطان های دستگاه تناسلی و بخصوص سرطان دهانه رحم، توصیه می کنیم همه خانم هایی که رابطه جنسی داشته اند بدون توجه به اینکه علائمی دارند یا خیر، برای معاینات بالینی و همچنین انجام تست پاپ اسمیر و پی سی آر به دکتر زنان مراجعه کنند.

انجام معاینات دوره ای توسط دکتر زنان می تواند به تشخیص به موقع و کنترل زگیل تناسلی کمک کند. همچنین برای زائده های داخل واژن هم جراح و متخصص زنان یکی از گزینه های مناسب است، البته در صورتی که تجهیزات و تجربه کافی در این زمینه را داشته باشد.

دکتر اورولوژی

معمولا متخصصین اورولوژی جراح هم هستند و از این جهت می توان آنها را به عنوان دکتر زگیل تناسلی انتخاب کرد.

افرادی که دچار زائده های بزرگ هستند و نیاز به جراحی دارند، می توانند به دکتر اورولوژ مراجعه کنند.

پزشک اورولوژ به دلیل تخصص کافی درمورد آناتومی ناحیه تناسلی آقایان، بهترین گزینه برای زگیل های تناسلی داخل مجاری ادرار است. در غیر اینصورت ممکن است بیمار بعد از درمان دچار تنگی مجاری ادرار یا عود مجدد بیماری شود.

البته تجربه، تخصص و امکانات دکتر برای تشخیص و درمان زگیل تناسلی هم یکی از موارد مهم است که نباید ساده از کنار آن گذشت.

متخصص جراحی

با توجه به روش هایی که برای درمان زگیل تناسلی مورد استفاده قرار می گیرد، بهترین گزینه ای که می توانید به عنوان دکتر زگیل تناسلی انتخاب کنید، متخصص جراح است.

دکتر جراح با تسلط کامل به انواع روش های جراحی، لیزر و کرایوتراپی زگیل تناسلی علاوه بر داشتن تجربه کافی در درمان انواع زگیل های کوچک و بزرگ، از امکانات و تجهیزات کامل هم برخوردار است.

بیمارانی که تمایل دارند در یک جلسه زگیل تناسلی آنها درمان شود، باید روش لیزر co2 را انتخاب کنند که توسط پزشک جراح انجام می شود.

درمان زگیل تناسلی با لیزر برای انواع زگیل با تعداد و اندازه های گوناگون و در هر نقطه ای از ناحیه تناسلی قابل انجام است و معمولا در یک جلسه زائده را بطور کامل از بین می برد.

مهم ترین سوالاتی که باید از پزشک بپرسیم؟

در مورد ویروس hpv مهم ترین سوالاتی که باید از پزشک خود بپرسید شامل موارد زیر است:

  • به چه آزمایشاتی نیاز دارم؟
  • آیا باید از نظر سایر عفونت های مقاربتی هم آزمایش بدهم؟
  • در صورت وجود زگیل تناسلی کدام روش درمانی را پیشنهاد می کنید؟
  • چقدر بعد از شروع درمان می توانم انتظار بهبودی داشته باشم؟
  • آیا این ویروس مسری هست؟ چگونه می توانم خطر انتقال این عفونت به دیگران را کاهش دهم؟
  • آیا همسر من هم باید تست hpv را انجام بدهد؟
  • چه زمانی می توانم با خیال راحت دوباره رابطه جنسی برقرار کنم؟
  • آیا زگیل های تناسلی من برمی گردند؟
  • آیا من در معرض عوارض و خطرات مربوط به زگیل تناسلی هستم؟
  • چند وقت یکبار باید از نظر عفونت و بیماری های مرتبط با زگیل مورد غربالگری قرار بگیرم؟
  • آیا منبع معتبری برای آگاهی بیشتر درمورد این ویروس و نحوه کنترل آن وجود دارد؟

ادامه مطلب دکتر زگیل تناسلی در اینجا


ادامه مطلب


[ شنبه 16 اسفند 1399  ] [ 1:53 PM ] [ ghazalmah ]
[ نظرات(0) ]

ساختار و عملکرد دستگاه گوارش

دستگاه گوارش بدن به صورت منحصر به فرد ساخته شده است تا بتواند وظیفه تخصصی خودش را انجام دهد. وظیفه آن، تبدیل غذا به انرژی مورد نیاز برای زنده ماندن و دفع سموم می باشد. اما عملکرد صحیح و مناسب این دستگاه به هماهنگی و عملکرد اجزاء آن بستگی دارد. این در حالی است که بیماری و شرایط های مختلفی سلامت و عملکرد و ساختار دستگاه گوارش را تحت تاثیر قرار می دهند. بر همین اساس ما سعی کرده ایم در این مقاله شایع ترین بیماری های دستگاه گوارش بدن را مورد بررسی قرار دهیم تا شما با شناسایی و آگاهی از آن ها از ابتلا به این بیماری ها پیشگیری کنید.

عملکرد دستگاه گوارش

نقش اصلی دستگاه گوارش تجزیه مواد غذایی و تأمین انرژی مورد نیاز بدن می باشد. برای این منظور اول باید مواد غذایی به خوبی و درست به صورت مکانیکی در داخل دهان خرد و مرطوب شود. هضم به طور عمده در معده و روده کوچک اتفاق میفتد که پروتئین ها، چربی ها و کربوهیدرات ها به طور شیمیایی به اجزاء کوچکتر آنها شکسته می شوند. سپس مولکول های کوچکتر از طریق اپیتلیوم روده کوچک جذب و متعاقباً وارد گردش خون می شوند. روده بزرگ نقش مهمی در جذب مجدد آب اضافی دارد. سرانجام، مواد کم اهمیت و مواد زائد از طریق دفع (عبور مدفوع) از بدن خارج می شوند. بسیاری از بیماری ها می توانند این عملکرد مناسب را مختل کند.

به طور کلی بیماری های دستگاه گوارش منجر به بروز علائم مختلفی می شود که شایع ترین این علائم حالت تهوع، استفراغ، اسهال، سوء جذب، یبوست یا انسداد می باشد. مشکلات دستگاه گوارش بسیار شایع است و بیشتر افراد چندین بار در طول زندگی برخی از علائم فوق را تجربه می کنند.

 ساختار دستگاه گوارش

هضم فرآیند پیچیده ای برای تبدیل غذا به مواد مغذی است. بدن از مواد مغذی برای تامین انرژی، رشد و ترمیم سلول مورد نیاز برای زنده ماندن استفاده می کند. فرایند هضم باعث ایجاد سموم برای دفع از بدن می شود. دستگاه گوارش یک لوله پیچیده طولانی است که از دهان شروع می شود و به مقعد ختم می شود. این مجموعه از یک سری عضلات تشکیل شده که حرکت غذا و سایر سلول های تولید کننده آنزیم ها و هورمون ها را پشتیبانی می کند.

دستگاه گوارش از قسمت های مختلف زیر ساخته شده است:

دهان
  • دهان، شروع دستگاه گوارش است.
  • در واقع، هضم غذا از هنگام جویدن غذا شروع می شود.
  • جویدن، غذا را به قطعاتی کوچکتر تبدیل می کند. در دهان بزاق با غذا مخلوط می شود تا روند تجزیه آن راحت تر صورت بگیرد. بوی غذا باعث می شود غدد بزاقی در دهان بزاق را ترشح کرده و باعث تشکیل آب دهان شود.
مری
  • مری هنگام بلع، غذا را از دهان دریافت می کند.
  • مری لوله ای عضلانی است که از حلق و پشت نای تا معده امتداد می یابد.
  • مری با استفاده از یک سری انقباضات عضلانی، غذا را به معده منتقل می کند.
معده
  • معده اندامی شبیه کیسه است که دارای دیواره های عضلانی قوی است.
  • معده علاوه بر نگهداری غذا، به عنوان میکسر مواد غذایی را با هم مخلوط می کند.

معده آنزیم های اسیدی و قوی را ترشح می کند. این آنزیم ها، روند تجزیه مواد غذایی را تغییر داده و آن را به مایع تبدیل می کنند. از معده، غذا به روده کوچک منتقل می شود.

روده کوچک

روده کوچک از سه بخش اثنی عشر، ژژنوم و ایلئوم ساخته شده است که مواد غذایی را تجزیه می کند. دوازدهه عمدتاً مسئول ادامه روند تجزیه می باشد. ژژنوم و ایلئوم عمدتاً مسئول جذب مواد مغذی به جریان خون هستند.

لوزالمعده

لوزالمعده آنزیم های هضم را به داخل اثنی عشر که اولین بخش روده کوچک است ترشح می کند. این آنزیم ها پروتئین، چربی ها و کربوهیدرات ها را تجزیه می کنند. لوزالمعده همچنین انسولین را مستقیماً در جریان خون ترشح می کند. انسولین هورمون اصلی متابولیسم قند است.

کبد
  • کبد عملکرد های مختلفی دارد.
  • اما عملکرد اصلی آن در دستگاه گوارش، تجزیه مواد مغذی جذب شده از روده کوچک است.
  • صفرا از کبد ترشح می شود و در روده کوچک در هضم چربی نقش مهمی دارد. علاوه بر این، کبد “کارخانه” شیمیایی بدن است.
کیسه صفرا
  • کیسه صفرا، صفرا را ذخیره و غلیظ می کند.
  • سپس صفرا، به داخل اثنی عشر منتقل می شود تا به جذب و هضم چربی ها کمک کند.
روده بزرگ
  • روده بزرگ، روده کوچک را به راست روده متصل می کند.
  • روده بزرگ یک اندام بسیار تخصصی است که سموم بدن را تجزیه می کند. به گونه ای که دفع سموم از روده راحت تر و آسان تر انجام گیرد.
رکتوم
  • رکتوم، روده بزرگ را به مقعد وصل می کند.
  • رکتوم مدفوع را تا زمان تخلیه نگه می دارد.
  • رکتوم مدفوع را از روده بزرگ دریافت کند و به فرد اطلاع دهد که مدفوع آماده تخلیه شدن است.
مقعد

مقعد آخرین قسمت دستگاه گوارش است که از عضلات کف لگن و دو اسفنکتر مقعد (داخلی و خارجی) تشکیل شده است. مقعد توسط ماهیچه های اسفنکتر احاطه شده است. اسفنکترهای مقعد کنترل خوبی روی مدفوع دارند.

مطالب مرتبط در لینک های زیر:

 

 http://medline21.affiliatblogger.com/48553715/

 

http://analdisease21.full-design.com/--40368378

 

https://www.linkedin.com/posts/darman-paytakht-54975618a_aewaezaetabraetaeqaehaexahy-aetaecagpaesaepaesabragvaewaepaezaecahy-activity-6768799208955772928-lNk2/

 

https://www.reddit.com/user/ghazalpaytakht/comments/lo2l3s/%D8%B9%D9%84%D8%AA_%D9%88%D8%B1%D9%85_%D9%85%D9%82%D8%B9%D8%AF%DB%8C_%D9%88_%D8%A7%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%AA_%D9%84%D8%A7%D8%B2%D9%85_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C_%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86_%D8%A2%D9%86/

 

https://facenama.com/post/321789057

 

http://xperian.ir/forum/thread31287.html#post344802

 

https://www.tarafdari.com/node/1863908

 

https://moshaver.iranskincenter.com/threads/%D9%84%D9%8A%D8%B2%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%83%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%84-co2-%DA%86%D9%8A%D8%B3%D8%AA.62/


ادامه مطلب


[ چهارشنبه 6 اسفند 1399  ] [ 11:26 AM ] [ ghazalmah ]
[ نظرات(0) ]