ترجمه وبلاگ
نويسنده

4-2130.jpgتصاویر خارق‌العاده از نمایش باشکوه کهکشانی در رقابت عکاسان نجومی 2014

مسیر حرکت ستارگان بر فراز Giant’s Causeway در ایرلند شمالی، ابرهای غبار که توسط تابشهای کیهانی با فاصله هزاران سال نوری به اشکال عظیم‌الجثه تبدیل شده‌اند و بارش‌های درخشان شهاب‌سنگ در آسمان دود گرفته اندونزی بر فراز کوه برومو، تنها برخی از تصاویر خارق‌العاده‌ای هستند که در رقابت سالانه عکاسان نجومی 2014 شرکت کرده‌اند...

 

تصاویر خارق‌العاده از نمایش باشکوه کهکشانی در رقابت عکاسان نجومی 2014

4-2130.jpg

مسیر حرکت ستارگان بر فراز Giant’s Causeway در ایرلند شمالی، ابرهای غبار که توسط تابشهای کیهانی با فاصله هزاران سال نوری به اشکال عظیم‌الجثه تبدیل شده‌اند و بارش‌های درخشان شهاب‌سنگ در آسمان دود گرفته اندونزی بر فراز کوه برومو، تنها برخی از تصاویر خارق‌العاده‌ای هستند که در رقابت سالانه عکاسان نجومی 2014 شرکت کرده‌اند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این رقابت که توسط رصدخانه سلطنتی گرینویچ با همکاری مجله آسمان شب بی‌بی‌سی برگزار می‌شود، امسال ششمین سال خود را گذراند که در آن بیش از 2500 عکاس آماتور و حرفه‌ای از سراسر جهان ثبت‌نام کرده‌اند.

فهرست تصاویر منتخب بیش از 120 مورد هستند که در آن میان می‌توان به نمایش باشکوه رقص شفق قطبی بر فراز ابرها از پنجره یک پرواز فراآتلانتیکی بین لندن و نیویورک و صحنه زیبای بازتاب کهکشان راه شیری در رود مار در پارک ملی گراند تتون وایومینگ اشاره کرد.

یک تصویر دیگر به نمایش جمعیتی از تماشاچیان وحشت‌زده پرداخته که از میان بخارهای آبفشان Old Faithful در پارک ملی یلواستون در حال مشاهده نمایش جذاب خورشید گرفتگی هستند.

این عکاسان همچنین تصاویری را از منظومه شمسی، کهکشان و حتی ورای آن ثبت کرده‌اند.

در میان این تصاویر یک صحنه نادر از سیاره مشتری در طول روز وجود دارد که پیش از آنکه طی همترازی نجومی در پشت ماه قرار بگیرد، ثبت شده است. گرمای سوزان سحابی هلال در گردابی به رنگ آبی و قرمز و مهد کودک بزرگ ستاره‌ای سحابی اوریون در فاصله 1350 سال نوری که خانه ستارگان در مراحل مختلف زندگی خود هستند، از دیگر موارد ثبت شده در این رقابت به شمار می‌روند.

داوران این رقابت شامل دکتر مگی آدرین پوکوک، دانشمند فضا و مجری تلویزیون، کریس بریملی، سردبیر مجله آسمان شب و دکتر مارک کوکوالا، ستاره‌شناس عمومی رصدخانه سلطنتی هستند.

برندگان چهار گروه و سه جایزه ویژه در روز 17 سپتامبر (26 شهریور) اعلام شده و نمایشگاهی از تصاویر برنده در روز بعد در رصدخانه سلطنتی افتتاح خواهد شد.

تصویر «مرکز سحابی قلب» اثر ایوان ادر، از لهستان

 

تصویر «عجب!» از شفق قطبی روی ساحلSteinsvik اثر تامی ریچاردسن از نروژ

 

تصویر «تماشای دنباله‌دار پن استارز توسط پدر و پسر» اثر کریس کوک از آمریکا

 

تصویر «خورشیدگرفتگی و Old Faithful» اثر رابرت هوول از آمریکا

 

تصویر «اختفاء سیاره مشتری» اثر سباستین گویلرماز از آرژانتین

 

تصویر «غاری با پنجره سقفی شفق قطبی» اثر اینگولفور بجارگموندسون از ایسلند

 

تصویر «بارش شهابی اتا دلوی بر روی کوه برومو» اثر جاستین نگ از سنگاپور

 

تصویر «سحابی اوریون» اثر آنا موریس از آمریکا

 

تصویر شفقهای قطبی با عنوان «تفریح در زمان پرواز» اثر پل ویلیامز از انگلستان

 

تصویر « قلب متلاطم عقرب» از سیستم چند ستاره‌ای رو مارافسای اثر رالف وال اولسن از نیوزلند

 

تصویر «سه ستاره در تقارن» اثر لوراند فنیز از لهستان

 

تصویر «رقص سماو ی» اثر کلوس پوسبرگ از آلمان

 

تصویر «بارش شهابی جوزایی» اثر پاتریک کولیس از آمریکا

 

تصویر بازتاب کهکشان راه شیری در رود مار با عنوان «بازتاب Oxbow Bend » اثر دیوید کینگهام از آمریکا

 

«مسیر ستارگان در ساحل» اثر سباستین گویلزماز از آرژانتین

 

تصویر «مخلوق» اثر کریستین سالومونسن از نروژ

 

گرمای سوزان سحابی در تصویر «NGC 6888» اثر مارک هانسون از آمریکا

منبع: خبرگزاری ایسنا

نشانی: www.isna.ir

 

چهارشنبه 18 تیر 1393  .:. 4:18 PM .:. امیرحسین
درباره وبلاگ

باسلام. به وبلاگ نجوم خوش آمديد. اين وبلاگ با هدف آشنايي بيشتر کاربران با نجوم تأسيس شده است و با قالبي زيبا و امکاناتي زياد و جالبي براي شما بازديدکنندگان گرامي ايجاد شده است. از موضوعات اين وبلاگ مي توان به اخبار، مقالات، تصاوير و... اشاره داشت. وبلاگ نجوم کليه ي مطالب خود را از وبسايت هاي معتبر تهيه کرده و همه ي مطالب داراي منبع مي باشند. از امکانات اين وبلاگ هم مي توان به ترجمه ی مطالب، خبرنامه، تصاوير آنلاين از خورشيد و ماه، نظرسنجي، جست و جوي مطلب و ... اشاره کرد. اين وبلاگ در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي به نشاني www.samandehi.ir ثبت شده است. لطفاً نظرات و پيشنهادات و انتقادات خود را براي بهتر شدن وبلاگ نجوم با ما درميان بگذاريد. باتشکر از همراهيتان در وبلاگ نجوم


کليه ي مطالب وبلاگ نجوم داراي "ادامه ي مطلب" هستند. براي مشاهده ي ادامه ي مطلب بر روي گزينه ي "ادامه مطلب" در پايين پست کليک کنيد

خبرنامه

نام    
ايميل


Powered by WebGozar

آرشيو مطالب
نظرسنجی دوم
آمار بازدید
كل بازديدها : 558127 نفر
كل مطالب : 845 عدد
کل نظرات : 61 نظر
تاريخ ايجاد وبلاگ : سه شنبه 8 مرداد 1392 
آخرين بروز رساني : شنبه 4 آذر 1396 
امکانات وب
جستو جوی وبلاگ



در اين وبلاگ
در كل اينترنت

هم اکنون