ترجمه وبلاگ
نويسنده

1409052104576_10.jpg هم‌زدن سوپ کهکشانی توسط هابل

تلسکوپ فضایی هابل در تصویری تعدادی از کهکشان‌های رنگارنگ و دارای اشکال مختلف را نمایش داده که برخی از آن‌ها نزدیک و شفاف و تعدادی به اندازه‌ای دور هستند که مانند نقاط کوچکی در پس‌زمینه آسمان به نظر می‌رسند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این کهکشان‌ها به همراه یکدیگر نوعی سوپ کهکشانی را تشکیل داده‌اند...

 

هم‌زدن سوپ کهکشانی توسط هابل

1409052104576_10.jpg

تلسکوپ فضایی هابل در تصویری تعدادی از کهکشان‌های رنگارنگ و دارای اشکال مختلف را نمایش داده که برخی از آن‌ها نزدیک و شفاف و تعدادی به اندازه‌ای دور هستند که مانند نقاط کوچکی در پس‌زمینه آسمان به نظر می‌رسند.

 

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این کهکشان‌ها به همراه یکدیگر نوعی سوپ کهکشانی را تشکیل داده‌اند.

 

مهم‌ترین ویژگی‌های این سوپ وجود دو کهکشان به نام‌های 2MASX J16133219+5103436 و SDSS J161330.18+510335 است. کهکشان اولی نسبت به کهکشان دومی اندکی به زمین نزدیک‌تر است و این دو به اندازه‌ای به یکدیگر نزدیک‌اند که با هم تعامل دارند.

 

اجرام کیهانی مزبور به همراه یکدیگر زوجی کهکشانی به نام Zw I 136 را تشکیل داده‌اند. هر دوی این کهکشان‌ها دارای اشکال به هم‌ریخته و هاله‌های نرم گسترده هستند و با ایده‌های دانشمندان درباره ویژگی‌های کهکشان نوعی مطابقت ندارند.

 

منجمان کهکشان‌ها را بر اساس شکل و ظاهرشان گروهبندی می‌کنند و مشهورترین طرح گروهبندی «توالی هابل» نام دارد که توسط «ادوین هابل» طراحی شده است.

 

هم‌اکنون، یکی از پرسش‌های مهم در تکامل کهکشانی این است که چگونه تعاملات بین کهکشان‌ها امواج شکل‌گیری ستاره‌ای را ایجاد می‌کنند و این که چرا بعدها فرآیند تشکیل این ستاره‌ها به صورت ناگهانی متوقف می‌شود. زوج‌های در حال تعامل مانند دو کهکشان‌ موردمطالعه فرصت‌های مهمی برای پاسخ به این پرسش‌ها در اختیار منجمان می‌گذارند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

نشانی: www.isna.ir

جمعه 7 شهریور 1393  .:. 11:28 AM .:. امیرحسین
درباره وبلاگ

باسلام. به وبلاگ نجوم خوش آمديد. اين وبلاگ با هدف آشنايي بيشتر کاربران با نجوم تأسيس شده است و با قالبي زيبا و امکاناتي زياد و جالبي براي شما بازديدکنندگان گرامي ايجاد شده است. از موضوعات اين وبلاگ مي توان به اخبار، مقالات، تصاوير و... اشاره داشت. وبلاگ نجوم کليه ي مطالب خود را از وبسايت هاي معتبر تهيه کرده و همه ي مطالب داراي منبع مي باشند. از امکانات اين وبلاگ هم مي توان به ترجمه ی مطالب، خبرنامه، تصاوير آنلاين از خورشيد و ماه، نظرسنجي، جست و جوي مطلب و ... اشاره کرد. اين وبلاگ در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي به نشاني www.samandehi.ir ثبت شده است. لطفاً نظرات و پيشنهادات و انتقادات خود را براي بهتر شدن وبلاگ نجوم با ما درميان بگذاريد. باتشکر از همراهيتان در وبلاگ نجوم


کليه ي مطالب وبلاگ نجوم داراي "ادامه ي مطلب" هستند. براي مشاهده ي ادامه ي مطلب بر روي گزينه ي "ادامه مطلب" در پايين پست کليک کنيد

خبرنامه

نام    
ايميل


Powered by WebGozar

آرشيو مطالب
نظرسنجی دوم
آمار بازدید
كل بازديدها : 555410 نفر
كل مطالب : 845 عدد
کل نظرات : 61 نظر
تاريخ ايجاد وبلاگ : سه شنبه 8 مرداد 1392 
آخرين بروز رساني : شنبه 4 آذر 1396 
امکانات وب
جستو جوی وبلاگ



در اين وبلاگ
در كل اينترنت

هم اکنون