ترجمه وبلاگ
نويسنده

گشت و گذار در سیاره سرخ به کمک شبیه ساز کنجکاوی

گشت و گذار در سیاره سرخ به کمک شبیه ساز کنجکاوی

هوا گرم و وقت، وقت سفر است؛ اما اگر قصد دارید آخر هفته به مریخ بروید و کمی در پستی و بلندی‌های بهرام با خانواده و عهد و عیال وقت بگذرانید، بهتر است دست نگه دارید! مهندسان ناسا شبیه‌سازی برای ما آماده کرده‌اند تا بدون خطر و البته مفت و مجانی در سیاره‌ی مریخ گشت و گذار کنیم!

سودای سفر به مریخ موجب شد تا ده‌ها هزار نفر در پروژه جاه‌طلبانه Mars One ثبت‌نام کنند و برای دیدار از بهرام دوست داشتنی، از جان شیرین خود نیز بگذرند. اما اگر شما چنین نیت سخاوتمندانه‌ای ندارید یا به قول معروف «حسش نیست!» مهندسان ناسا برای شما هم برنامه ویژه ای دارند! برای گشت و گذار در سطح سیاره‌ی سرخ می‌توانید از دو وب سایت تعاملی ویژه، استفاده کنید.

هر دو اسباب بازی جدید ناسا به شما این امکان را می‌دهند تا از دو منظر کاملا متفاوت، از نزدیک نگاهی به این سیاره بیندازید. سایت Mars Trek که رویکردی مشابه سرویس Google Earth دارد، اطلاعات مربوط به بیش از 50 سال کاوش ناسا را در قالب سیاره‌ای سه بعدی در اختیار کاربر قرار می‌دهد. اطلاعات این سایت بسیار کامل و دقیق است و می توانید دورنماهای دو و سه بعدی را در آن پیدا کنید. از این گذشته حرکت در این سیاره به سادگی بازی‌های ویدئویی طراحی شده تا کاربران در مشاهده نقاط مهم و علامتگذاری شده مربوط به ماموریت‌های پیشین ناسا هیچ مشکلی نداشته باشند. در حقیقت، آنقدر اطلاعات در این سایت منتشر شده که خود متخصصان ناسا از همین سرویس برای یافتن نقاط مناسب فرود برای ماموریت کاوشگر 2020 خود بهره می‌برند.

اگر سایت نخست به مذاقتان خوش نیامد و به دنبال سرویسی شخصی تر بودید، می توانید سری به این صفحه بزنید و از تازه ترین اطلاعات مریخ نورد ناسا مطلع شده و تجربیات «کنجکاوی» را بدست آورید. این سایت یک نقشه صرف نیست و شبیه‌سازی برای کاوشگر کنجکاوی همراه با کنترل های حرکتی است که از دورنمای دوربین‌های مختلف در زوایای متعدد بهره می‌برد و در حین حرکت می‌توانید از راهنمایی‌های مربوطه و درس‌هایی پیرامون نقاط مهم کاوش شده مریخ که به صورتی جذاب ارائه می‌شود، استفاده کنید.

هر دوی این سرویس‌ها نه تنها رایگان هستند، بلکه به خوبی با انواع مرورگرهای رایج امروزی کار می‌کنند. پس اگر بودجه‌ی کافی برای یک مسافرت واقعی به مریخ ندارید، بهتر است مثل خود ما از این سرویس‌های مفت و مجانی استفاده کنید!

مترجم: مهرداد آرین

منبع: انجمن نجوم آماتوری ایران به نشانی iaas.ir

به نقل از Zoomit

 

چهارشنبه 28 مرداد 1394  .:. 1:46 PM .:. امیرحسین
درباره وبلاگ

باسلام. به وبلاگ نجوم خوش آمديد. اين وبلاگ با هدف آشنايي بيشتر کاربران با نجوم تأسيس شده است و با قالبي زيبا و امکاناتي زياد و جالبي براي شما بازديدکنندگان گرامي ايجاد شده است. از موضوعات اين وبلاگ مي توان به اخبار، مقالات، تصاوير و... اشاره داشت. وبلاگ نجوم کليه ي مطالب خود را از وبسايت هاي معتبر تهيه کرده و همه ي مطالب داراي منبع مي باشند. از امکانات اين وبلاگ هم مي توان به ترجمه ی مطالب، خبرنامه، تصاوير آنلاين از خورشيد و ماه، نظرسنجي، جست و جوي مطلب و ... اشاره کرد. اين وبلاگ در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي به نشاني www.samandehi.ir ثبت شده است. لطفاً نظرات و پيشنهادات و انتقادات خود را براي بهتر شدن وبلاگ نجوم با ما درميان بگذاريد. باتشکر از همراهيتان در وبلاگ نجوم


کليه ي مطالب وبلاگ نجوم داراي "ادامه ي مطلب" هستند. براي مشاهده ي ادامه ي مطلب بر روي گزينه ي "ادامه مطلب" در پايين پست کليک کنيد

خبرنامه

نام    
ايميل


Powered by WebGozar

آرشيو مطالب
نظرسنجی دوم
آمار بازدید
كل بازديدها : 560011 نفر
كل مطالب : 845 عدد
کل نظرات : 61 نظر
تاريخ ايجاد وبلاگ : سه شنبه 8 مرداد 1392 
آخرين بروز رساني : شنبه 4 آذر 1396 
امکانات وب
جستو جوی وبلاگ



در اين وبلاگ
در كل اينترنت

هم اکنون