ترجمه وبلاگ
نويسنده

مقصد بعدی نیوهورایزنز

1440920891357_3.jpg

مقصد بعدی فضاپیمای نیوهورایزنز که روز 14 ژوئیه (23 تیر) عبور تاریخی خود از کنار پلوتو را تجربه کرد، اعلام شد.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، گفته می‌شود این مقصد، شی کوچکی در کمربند کویپر موسوم به 2014 MU69 است.

ناسا روز جمعه (ششم شهریور) اعلام کرد جهان یخی 2014 MU69 را به عنوان هدف بعدی نیوهورایزنز تعیین کرده که تقریبا چهار میلیارد و 828 میلیون کیلومتر در آن سوی پلوتو در آسمان مدارگردی می‌کرد.

گرچه این آژانس، شی مزبور را به عنوان هدف بعدی اعلام کرده، اما به عنوان بخشی از فرآیند بازبینی معمول، ارزیابی دقیقی را پیش از تایید رسمی بسط این ماموریت برای انجام پروژه‌های علمی انجام خواهد داد.

 

جسم 2014 MU69 که «هدف بالقوه 1» یا PT1 نیز نامیده می‌شود، در سال 2014 توسط دانشمندان و با استفاده از تلسکوپ فضایی هابل شکار شد.

 

نیوهورایزنز مجموعه‌ای از چهار مانور را اواخر اکتبر و اوایل نوامبر انجام خواهد داد تا راه خود را به سمت جرم کیهانی مزبور پیش گیرد.

 

انتظار می‌رود این سامانه، اول ژانویه سال 2019 به این جرم کیهانی برسد و تاخیر در این عبور به معنای مصرف سوخت بیشتر و افزودن بر خطرهای این ماموریت خواهد بود.

 

دانشمندان تخمین می‌زنند PT1 کمتر از 45 کیلومتر عرض داشته و بیش از 10 برابر بزرگ‌تر و 1000 نیز پرجرم‌تر از دنباله‌دارهای معمولی باشد. با این حال PT1 فقط حدود 0.5 تا یک درصد اندازه پلوتو را داراست و تصور می‌شود اجزای سازنده سیارات کمربند کویپر مانند پلوتو باشد.

 

فضاپیمای نیوهورایزنز که هم‌اکنون چهار میلیارد و 828 میلیون کیلومتر از زمین فاصله دارد، مخابره تصاویر و داده‌های دیگر خود از تلاقی تاریخی‌اش با سیستم پلوتو را آغاز کرده است.

 

نیوهورایزنز در تاریخ 14 ژوئیه (23 تیر) سال جاری میلادی از کنار پلوتو عبور کرد و زمانی که به این سیاره یخی رسید، نخستین سامانه فضایی بود که چنین جهانی را کنکاش می‌کند.

 

منبع: ایسنا

دوشنبه 9 شهریور 1394  .:. 6:13 PM .:. امیرحسین
درباره وبلاگ

باسلام. به وبلاگ نجوم خوش آمديد. اين وبلاگ با هدف آشنايي بيشتر کاربران با نجوم تأسيس شده است و با قالبي زيبا و امکاناتي زياد و جالبي براي شما بازديدکنندگان گرامي ايجاد شده است. از موضوعات اين وبلاگ مي توان به اخبار، مقالات، تصاوير و... اشاره داشت. وبلاگ نجوم کليه ي مطالب خود را از وبسايت هاي معتبر تهيه کرده و همه ي مطالب داراي منبع مي باشند. از امکانات اين وبلاگ هم مي توان به ترجمه ی مطالب، خبرنامه، تصاوير آنلاين از خورشيد و ماه، نظرسنجي، جست و جوي مطلب و ... اشاره کرد. اين وبلاگ در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي به نشاني www.samandehi.ir ثبت شده است. لطفاً نظرات و پيشنهادات و انتقادات خود را براي بهتر شدن وبلاگ نجوم با ما درميان بگذاريد. باتشکر از همراهيتان در وبلاگ نجوم


کليه ي مطالب وبلاگ نجوم داراي "ادامه ي مطلب" هستند. براي مشاهده ي ادامه ي مطلب بر روي گزينه ي "ادامه مطلب" در پايين پست کليک کنيد

خبرنامه

نام    
ايميل


Powered by WebGozar

آرشيو مطالب
نظرسنجی دوم
آمار بازدید
كل بازديدها : 559743 نفر
كل مطالب : 845 عدد
کل نظرات : 61 نظر
تاريخ ايجاد وبلاگ : سه شنبه 8 مرداد 1392 
آخرين بروز رساني : شنبه 4 آذر 1396 
امکانات وب
جستو جوی وبلاگ



در اين وبلاگ
در كل اينترنت

هم اکنون