ترجمه وبلاگ
نويسنده

ناسا به دنبال استفاده از ایده‌های دانشجویی برای فرودآوردن کاوشگر بر روی مریخ

1435489060433_13.jpg

آژانس فضایی آمریکا به دنبال استفاده از ایده‌های نوآورانه دانشجویان با هدف ارائه فناوری‌های نوینی است که بتوانند به فرودآوردن ایمن و سریع فضاپیماهای سرنشین‌دار سنگین بر روی سطح مریخ کمک کنند.

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، فناوری «سپرهای حرارتی قابل‌تورم یا کاهند سرعت آیرودینامیکی قابل‌تورم فراصوت» (HIAD) گروه جدیدی از پوسته‌های هوایی قابل‌آرایش و سبک‌وزن است که بیش از 22 تن را به سطح مریخ تحویل می‌دهد.

کاوشگر کنجکاوی مریخ با وزن یک تن سنگین‌ترین محموله‌ای است که تاکنون بر روی سیاره سرخ فرود آمده است.

 

ناسا هم‌اکنون در حال تولید و آزمایش پرواز HIADs است. این فضاپیمای سرنشین‌دار که بر روی مریخ فرود خواهد آمد، بین 15 تا 30 تن وزن خواهد داشت.

 

کاهش‌دادن سرعت سامانه نقلیه‌ای که خود در حال حمل محموله‌ سنگین‌تر است، از میان جو مریخ و فرودآوردن ایمن آن بر روی سطح این سیاره چالش مهمی به شمار می‌آید.

 

ناسا به دنبال حل این چالش با استفاده از تولید پوسته‌های هوایی عظیمی است که بتوانند کشش آیرودینامیکی کاملی را برای کاهش سرعت سامانه و تحویل‌دادن محموله‌های بزرگ‌تر ارائه دهند.

 

فناوری HIAD ایده مهمی است زیرا این نوع پوسته‌ هوایی می‌تواند محموله‌ها را نیز بلند کند و این موضوع به آژانس فضایی امکان انجام انواع مختلف ماموریت‌ها را می‌دهد.

 

برای انجام این کار، ناسا از دانشجویان کالج‌ها و دانشگاه‌ها دعوت کرده بخشی از «رقابت ایده موفقیت، نوآورانه و تغییردهنده بازی» (BIG) باشند.

 

در این جا از تیم‌های سه تا پنج نفره متشکل از دانشجویان علاقه‌مند خواسته می‌شود مفاهیم خود را تا 15 نوامبر (24 آبان) تسلیم ناسا کنند.

 

این مفاهیم می‌توانند از رویکردهای جدید مانند شکل‌دادن شکل و تحریک پنوماتیک برای تغییردادن پویای ساختار قابل‌تورم HIAD استفاده کنند.

 

تیم‌های برگزیده با ارائه مقالات فناورانه کامل در بهار سال 2016 بر روی مفهوم ارائه‌شده خود به این رقابت ادامه می‌دهند. هر تیم فینالیست 6000 دلار جایزه دریافت خواهد کرد.

 

منبع: ایسنا

شنبه 4 مهر 1394  .:. 4:15 PM .:. امیرحسین
درباره وبلاگ

باسلام. به وبلاگ نجوم خوش آمديد. اين وبلاگ با هدف آشنايي بيشتر کاربران با نجوم تأسيس شده است و با قالبي زيبا و امکاناتي زياد و جالبي براي شما بازديدکنندگان گرامي ايجاد شده است. از موضوعات اين وبلاگ مي توان به اخبار، مقالات، تصاوير و... اشاره داشت. وبلاگ نجوم کليه ي مطالب خود را از وبسايت هاي معتبر تهيه کرده و همه ي مطالب داراي منبع مي باشند. از امکانات اين وبلاگ هم مي توان به ترجمه ی مطالب، خبرنامه، تصاوير آنلاين از خورشيد و ماه، نظرسنجي، جست و جوي مطلب و ... اشاره کرد. اين وبلاگ در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي به نشاني www.samandehi.ir ثبت شده است. لطفاً نظرات و پيشنهادات و انتقادات خود را براي بهتر شدن وبلاگ نجوم با ما درميان بگذاريد. باتشکر از همراهيتان در وبلاگ نجوم


کليه ي مطالب وبلاگ نجوم داراي "ادامه ي مطلب" هستند. براي مشاهده ي ادامه ي مطلب بر روي گزينه ي "ادامه مطلب" در پايين پست کليک کنيد

خبرنامه

نام    
ايميل


Powered by WebGozar

آرشيو مطالب
نظرسنجی دوم
آمار بازدید
كل بازديدها : 556087 نفر
كل مطالب : 845 عدد
کل نظرات : 61 نظر
تاريخ ايجاد وبلاگ : سه شنبه 8 مرداد 1392 
آخرين بروز رساني : شنبه 4 آذر 1396 
امکانات وب
جستو جوی وبلاگ



در اين وبلاگ
در كل اينترنت

هم اکنون