معنا
 
زندگی را زیبا ببینیم.
 

 

 

 

در چارچوب  رهاسازی و نجات در تصادفات جاده ای بیش از هر زمانی نیاز به سطح پیشرفته مراقبتهای پیش بیمارستانی از بیمار به دام افتاده مورد نیاز است. پس از برخورد خودرو نیروی قابل توجهی -- تاثیر سرعت بالا –به وجود میآید که این احتمال وجود دارد سرنشینان خودرو به خصوص راننده و مسافر صندلی جلو ،  صدمات شدید دیده و یا به دام بیافتند.

 

بی توجهی به آسیب های داخلی پس از ضربه با سرعت بالا که این آسیب داخلی به علت دست زدن نامناسب و فقدان مراقبت های پزشکی خوب در طی فرایند رهاسازی ونجات به وجود می آید ممکن است بدتر شده و حیات مصدومین را تهدید کند. 
ترکیبی از مهارت های فنی و رهاسازی پیشرفته و مراقبت های پزشکی همراه با
نظم و انضباط تخصصی نجات با درجات مختلفی از بازده در سراسر جهان انجام شده است و برای کاهش اثرات منفی حرکت مصدومین(وضعیت آنها بدتر می شود به علت صدمات جدی) ابزار تخصصی و تکنیک های ویژه مورد نیاز است. عملیاتهای نجات  در جاده های کشور نیاز به ابزارها و تکنیک های تخصصی که همگام با هم افزایش یافته اند را نمایان میسازد. آنچه که باعث نظم و انضباط کلی عملیات نجات و رهاسازی میشود ترکیبی از مهارت های فنی رهاسازی ومراقبت های پیشرفته پزشکی از بیمار است.. تقریبا 50 ٪ از مرگ و میر تصدفات جاده ای در صحنه تصادف رخ می دهد. همانطور که همه میدانیم ، نیاز است که مصدومین به بیمارستان اعزام شوند تا در اسرع وقت اقدامات در مانی ضروری را دریافت و شانس زنده ماندن مصدومین افزایش یابد. برای این منظور سرمایه گذاری برروی امکاناتی از قبیل آمبولانس ،جهت اعزام مصدومین به مراکز درمانی و همچنین خودرو های پیشرفته نجات همراه با کادر آموزش دیده و فنی لازم است و همچنین متاسفانه در کشور به بحث آموزش فوریتهای پزشکی برای نجاتگران اهمیت زیادی داده نمیشود و جایگاه خود را بدست نیاورده است.نجاتگران در بیشتر حوادث جاده ای اولین نیروهایی هستند که بر بالین مصدومین حاضرند و حفظ حیات مصدومین را عهده دار میشوند و این موضوع نشانگر اهمیت بالای این قبیل آموزشهای تخصصی میباشد. باید فراموش نکنیم که هنگام رهاسازی آسیبی به مصدومین وارد نشود و این امر اجرایی نیست جز با

 

تمرین و اجرای سناریو های عملیاتی که با اجرای آن  در صحنه نجات بسیاری از خطرات و ریسک های مرتبط با آن کنترل می شود  و و تکنیکهای رهاسزی و نجات شامل فعالیتهای مختلفی است که باید به صورت عملی در محیطهای شبیه سازی شده انجام شود تا اطمینان حاصل شود تمامی افراد  شرکت کننده در صحنه نجات ، ایجاد یک محیط ایمن را فراگرفته و در آن عملیات نجات را به خوبی اجرا کنند .مثال کاملی از این اهمیت اطمینان حاصل کرد از قطع باطری وسایل نقلیه با روش صحیح به منظور حذف احتمال مدار الکتریکی کوتاه و شروع آتشسوزی است. از لحاظ ایمنی مورد دیگر در نظر گرفتن این

واقعیت است که بسیاری از کارها مختلف باید با همکاری یکدیگر در صحنه نجات انجام گیرد . تنها راه برای اطمینان از ایمنی برای همه، همکاری با یکدیگر به عنوان یک تیم ودانستن هر یک از مسئولیت های اعضای تیم است.

 





، 
 
نوشته شده در تاريخ دوشنبه 6 بهمن 1393  توسط [ra:post_author_name]