safe mode در ویندوز 8 چگونه است؟

یکی از روش های مرسوم عیب یابی کامپیوتر بوت کردن با کامپیوتر از طریق safe mode یا حالت ایمن است.

 

 

بالا آمدن ویندوز از طریق safe mode تا مدتها از طریق زدن گزینه F8 صورت می گرفت. اما این مورد در ویندوز 8  و قابلیت  Automatic Repair mode  آن تغییر کرده است.

اما اگر ما بخواهیم به SAFE MODE در ویندوز 8 دسترسی داشته باشیم تکلیف چیست؟

شما همچنان می توانید حالت امن ویندوز یا SAFE MODE را داشته باشید. با این وجود این گزینه در تنظیمات بازیابی (recovery options) ویندوز 8 موجود است.

روش اول:

این کار با نگه داشتن کلید shift و زدن کلید F8  در حین شروع ویندوز امکان پذیر است. اما گاهی اوقات ممکن است شما به جای SAFE MODE ،وارد صفحه ای با عنوان RECOVERY شده که دارای دو گزینه SEE ADANCED REPAIR OPTIONS و RESTART MY PC می باشد. ;که شما برای دسترسی به SAFE MODE باید گزینه SEE ADANCED REPAIR OPTIONS را انتخاب نمایید. به شکل زیر توجه کنید.

سپس در صفحه بعد گزینه TROUBLESHOOT را انتخاب نمایید.

در پنجره بعدی روی  Advanced Options کلیک نمایید.

در صفحه بعد گزینه  Windows Startup Settings را انتخاب نمایید.

 

 و در نهایت  Restart را انتخاب نمایید.

تمام شد .زمانی که کامپیوتر شما ریستارت می شود . شما ا صفحه ای با عنوان   Advanced Boot Options  روبرو خوهید شد که حالت safe mode  نیز در این صفحه می باشد.

روش دوم:

ای روش زمانی کاربرد دارد که شما بتوانید ویندوز را از طریق حالت عادی بالا بیاورید.

برای این کار از روی کیبورد دکمه پنجره که تصویر ان مانند تصویر   است را نگه داشته و حرف R را انتخاب نمایید

سپس در کادر باز شده عبارت msconfig را تایپ کنید. و سپس ok را بزنید.

در صفحه باز شده سربرگ دوم یعنی boot را انتخاب نمایید. و در این صفحه تیک مربوط به گزینه safe mode را بزنید.با زدن تیک چهار گزینه فعال خواهد شد.

Minimal : که حالت safe mode در حالت عادی می باشد.

Alternate Shell : حالت safe mode با پنجره cmd

 Active Directory repair : این گزینه مزبوط به بازیابی  سیستم های سروری است که دارای   Domain Controller می باشد.

Network : حالت safe mode به همراه شبکه.

 

سپس با انتخاب یکی از گزینه ها، ok  را انتخاب نمایید.

در پنجره باز شده گزینه restart  را انتخاب نمایید.

سیستم شما به صورت اتوماتیک با حالت SAE MODE بوت خواهد شد.

برای غیر فعال کردن این گزینه نیاز است که مجدد باز زدن کلید پنجره به همراه R وارد MSCONFIG شده و از سربرگ BOOT تی مربوط به گزینه SAFE MODE را بردارید و سپس سیستم را ریست کنید.

 

ترجمه از howtogeek

 

 



تاريخ : پنج شنبه 9 خرداد 1392  | 4:04 PM | نویسنده : کوروش محمدی | نظرات 1