منصور پناهی
منصور پناهی
نام پدر: طاهر | تاریخ تولد: 1330/03/15 |
محل تولد: - | تاریخ شهادت: 1360/05/20 |
محل شهادت: تهران-بزرگراه شهیدچمران | طول مدت حیات: 30 سال |
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-قطعه24-ردیف89-تهران |
زندگینامه
پانزدهم خرداد ماه سال 1330 در خانواده ای مسلمان و مستضعف کودکی پا به عرصه حیات گذاشت که نامش را منصور گذاشتند. وی از دوران کودکی خصوصیات اخلاقی ممتازی را از خود بروز داد و از 16 سالگی جهت تامین معاش خود به کارگری مشغول شد و با دستمزد ناچیزی که دریافت می کرد تا حدودی به هزینه های زندگی خانواده کمک می نمود.
در جریان مبارزه علنی با رژیم وابسته و ددمنش پهلوی همگام با کارگران و در کنار سایر اقشار امت اسلامی به صحنه آمد و فعالانه در راهپیمایی ها و تظاهرات مردم شرکت جست. وی از همان دوران در زمینه ارتقاء سطح آگاهی های مذهبی- سیاسی خویش برآمد و همچنین با روشنگری های خود، سایر همکاران را نیز به صفوف مبارزه کشاند.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی پناهی با احساس و درک عمیقی که از مسائل و مشکلات کارگران داشت اقدام به تشکیل انجمن اسلامی در کارخانه محل کار خود نمود و در جهت سامان بخشیدن به وضع کارگران و بیشتر از هر چیز به تعمیق پیوندهای ایمانی و روابط برادرانه بین کارگران مسلمان متعهد پرداخت و در این راستا انجمن های اسلامی دیگری را نیز در کارخانجات مختلف به راه انداخت. همچنین در جهت حل مسائل مبرم کارگران و افشاء کارفرمایان وابسته و ضد انقلاب و فراری دادن آنان از کارخانجات نیز نقش مثبت و سازنده ای را عهده دار گردید.
در سایه شکل گیری انجمن های اسلامی در کارخانجات و بسیج نیروهای فداکار و مومن بود که جلسات متعددی به وسیله برادر پناهی و سایر برادران در کارخانجات مختلف دائر گردید که در آنها ماهیت واقعی عناصر ضد انقلاب و گروهک ها در کارخانه بررسی و خطوط انحرافی و التقاطی و الحادی آنان برای کارگران بازگو گردید. در نتیجه این تلاش ها بود که عناصر وابسته به گروهک ها در کارخانجات مختلف طرد و منزوی و خط اصیل و انقلابی ولایت فقیه، حقانیت خود را بیش از پیش در عمل به اثبات رساند. در این دوران برادر پناهی به عضویت افتخاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد و به همکاری با این نهاد برانگیخته از متن امت حزب الله بکار و کوشش پرداخت و در جهت پیشبرد اهداف و ارزش های والای اسلامی گام های موثرتری را پرداخت.
شامگاه روز بیستم مرداد ماه سال 1360 فرا می رسد و پناهی در حالیکه از محل کار و ماموریت خود بازمی گشت در سن 30 سالگی مورد سوءقصد ناجوانمردانه منافقین قرار می گیرد. او که در مسیر بزرگراه شهید چمران سوار بر موتورسیکلت در پشت چراغ قرمز متوقف شده بود مورد شناسایی دو تن از تروریست ها واقع و پس از حرکت بسمت کوی نصر مورد اصابت گلوله های آمریکایی آنان قرار می گیرد.
مزارش در بهشت زهرا(س) قرار دارد.
از او 3 فرزند به یادگار ماند.
تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از
پایگاه اطلاع رسانی ایثار، تاریخ: - / - / - |
کتاب پیروان حق و باطل، صفحه:88، تاریخ: - / - / - |