مرتبه
تاريخ : پنج شنبه 11 آبان 1396 

رحمت الله جوانمرد

رحمت الله جوانمرد

 

نام پدر: محمدعلی تاریخ تولد: 1332/11/10
محل تولد: ایران - تهران - تهران تاریخ شهادت: 1360/06/21
محل شهادت: خیابان نواب صفوی-تهران طول مدت حیات: 28 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-قطعه24-ردیف94-شماره20-تهران


 

زندگینامه

رحمت‌الله جوانمرد در تاريخ دهم بهمن 1332 در خانواده‌اي متدين و مذهبي در تهران ديده به جهان گشود. پس از گذرانيدن تحصيلات ابتدايي به علت علاقه‌اي که به کارهاي فني داشت به کارگري در قسمت مکانيکي اتومبيل پرداخت و در اين رشته تخصص‌هاي لازم را به دست آورد. 
پس از پيروزي انقلاب اسلامي به سبب ارادتي که به اسلام و روحانيت داشت فعالانه در مبارزات مردم مسلمان ايران حضور مي‌يافت و در سخنراني‌ها و پخش اعلاميه‌هاي حضرت امام شرکت مي‌جست. در سال 1356 پس از شرکت در سخنراني شهيد مفتح و کسب فيض از محضر اين عالم رباني در مسجد قبا در کنار ساير شرکت‌کنندگان در اين مراسم مورد حمله مزدوران گارد شاهنشاهي قرار گرفت و همان شب دستگير و به پادگان باغشاه منتقل گرديد. پس از آزادي از زندان با شور و شوق بيشتري به مبارزه ادامه داد و به سهم خود در راه پيروزي اسلام کوشيد. 
در فرخنده روز بازگشت پيروزمندانه حضرت امام امت، يکي از فعالين مراسم استقبال از ايشان بود و در مسير حرکت امام گل مي‌گذاشت که تصويرش در روزنامه‌هاي وقت به چاپ رسيده است. عشق و علاقه‌اش به حضرت امام و تعهدش به تداوم و گسترش انقلاب اسلامي به حدي بود که پس از پيروزي انقلاب لحظه‌اي از خدمت به اسلام باز نمي‌ماند و با شور و شوق در مراسم مذهبي و راهپيمايي‌هاي امت مسلمان شرکت مي‌جست و سهم خود را در اين راه ادا مي‌کرد.
در روز شنبه بيست و يکم شهريور 1360 منافقين بار ديگر کوشيدند تا با ايجاد اغتشاش مسلحانه در سطح شهر تهران و به خاک و خون کشيدن امت حزب‌الله ورقي ديگر بر کارنامه خوش خدمتي خود به استکبار جهاني بيافزايند. 
جوانمرد، در آن روز در محل کار خود بود و شاهد جنايات منافقين گرديد. او ديد که چگونه اين تروريست‌هاي سنگ‌دل مردم را به گلوله مي‌بستند و نتوانست بيش از اين تحمل کند و به تعقيب تروريست‌ها پرداخت و با شعارهاي "مرگ بر منافقين"، "درود بر خميني" و "الله‌ اکبر" به آنان حمله‌ور شد و به خلع سلاح تروريست‌ها پرداخت و گرچه مي‌توانست اين جنايتکاران را با سلاحي که از خود آن‌ها به دست آورده بود به سزاي اعمالشان برساند ليکن به تيراندازي هوايي اکتفا کرد. اما تروريست‌ها ناجوانمردانه وي را آماج گلوله ساختند و رحمت‌الله جوانمرد، در حالي که جمجمه‌اش بر اثر اصابت گلوله منافقين متلاشي شده بود در 28 سالگي در خیابان شهید نواب صفوی شهد شهادت را نوشيد و در راه آرمان‌هاي والايش به شهادت رسيد. 
پيکر پاکش را در قطعه 24 رديف 94 مزار شماره 20 بهشت زهرا(س) به خاک سپردند. 
همسر شهيد جوانمرد به هنگام شهادت او فرزندي را باردار بود که پس از شهادت خونبار همسرش به دنيا آمد. بنا به وصيت شهيد نام نوزاد را علي‌رضا گذاشتند تا رهروي صديق در ادامه راه پدر و همه رهروان مسير حق گردد.

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

پایگاه اطلاع رسانی ایثار، تاریخ: - / - / -
کتاب پيروان حق و باطل جلد6، صفحه:102، تاریخ: - / - / -





 

ارسال توسط مهدی گلشنی
آرشيو مطالب
پیوندها
طراح قالب

ابزار وبلاگ

قالب وبلاگ