حسین سهیلی قهرودی
حسین سهیلی قهرودی
نام پدر: محمدعلی | تاریخ تولد: 1343/01/02 |
محل تولد: ایران - اصفهان - کاشان - قهرود | تاریخ شهادت: 1360/05/15 |
محل شهادت: تهران | طول مدت حیات: 17 سال |
مزار شهید: گلزارشهدای روستای قهرود-اصفهان |
زندگینامه
حسين در دوم فروردين ماه سال 1343 در خانوادهاي مذهبي و کارگري در روستاي قهرود از توابع شهرستان کاشان به دنيا آمد و در سن سه سالگي به همراه خانواده به تهران مهاجرت کرد.
از ابتداي نوجواني فعاليتهاي مذهبي و فرهنگي و هنري خود را در زمينه قرائت قرآن، اصول عقايد اسلامي، نوشتن مقاله و اجراي نمايشنامه آغاز کرد.
او با ساير دانشآموزان پرشور و آگاه در صحنهي مبارزات علني عليه رژيم ددمنش پهلوي حضور يافت و با پخش اعلاميهها و نوارهاي سخنراني حضرت امام خميني و کتب مذهبي و انقلابي در جهت ترويج نهضت اسلامي کوشيد.
به هنگام ورود امام خميني(ره) به ميهن جزء اعضاء کميته استقبال از معظمله بود و پس از پيروزي تمام وجود خود را وقف انقلاب کرد و هم زمان با ادامه تحصيل به پاسداري از خون شهدا پرداخت.
او مدتي در مدرسه رفاه و مدتي در زندان قصر پاسدار افتخاري بود و همکاري خود را با دادستاني آغاز کرد و همچنين به عضويت حزب جمهوري اسلامي درآمد تا بتواند با نظم و انسجام بخشيدن به فعاليتهاي خود، گامهاي مؤثري براي اهداف نظام اسلامي بردارد.
حسين سهيلي نوجواني مؤمن، باهوش، متعهد، خوشبرخورد و عاشق خدا و شيفته شهادت بود. پيرو امام بود و فعالانه در نمازهاي جمعه و جماعت و مجالس دعا شرکت ميکرد. او در کارهاي هنري و اجراي چند نمايشنامه و تئاتر نقشهايي را به عهده گرفت که در آن ماهيت سازشکارانهي ليبرالها از جمله بنيصدر (رئيسجمهور مخلوع) و وحدت توطئهآميز وي با گروهکها را افشاء ميکرد.
سرانجام در روز بيست و پنجم ماه مبارک رمضان در حالي که با زبان روزه عازم محل کار خود بود در بزرگراه شهيدچمران از پشت سر مورد هجوم ناجوانمردانهي منافقين کوردل قرار گرفت و به شدت مجروح شد و مراقبتهاي ويژه پزشکي مؤثر واقع نشد. او در پانزدهم مرداد 1360 با 17 سال سن به شهادت رسيد.
پيکر پاکش را در گلزار شهداي زادگاهش به خاک سپردند.
تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از
پایگاه اطلاع رسانی ایثار، تاریخ: - / - / - |
کتاب راست قامتان جاودانه انقلاب، صفحه:54، تاریخ: - / - / - |