مرتبه
تاريخ : یک شنبه 29 بهمن 1396 

 ناصر سیفیان

ناصر سیفیان

 

نام پدر: محمدمهدی تاریخ تولد: 1338/10/03
محل تولد: - تاریخ شهادت: 1360/06/06
محل شهادت: بزرگراه مدرس-تهران طول مدت حیات: 22 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-قطعه24-ردیف91-شماره29-تهران


 

زندگینامه

سوم دی ماه سال 1337 در خانواده ای مسلمان و مذهبی مولودی پا به عرصه زندگی گذاشت که نامش را " ناصر " گذاشتند. یکسال بعد از تولد وی پدرش در حادثه برق گرفتگی به رحمت ایزدی پیوست و چندی بعد هم از محبت و رسیدگی مادر محروم گشت و آنگاه تحت سرپرستی عموی خویش قرار گرفت. دوران کودکی به همین صورت با سختی و مرارت پشت سر گذاشته شد تا این که او به مدرسه راه یافت و در فضای آموزشی توانست تا حدود زیادی مشکلات و ناکامی های زندگی را تحمل یا بعضاً فراموش نماید. 
برادر سیفیان تحصیلات خود را تا اخذ مدرک دیپلم ادامه داد و آنگاه به خدمت سربازی رفت. سال دوم سربازی او همزمان با اوج گیری مبارزات یکپارچه مردم علیه رژیم وابسته و ستمگر شاه بود و او به دستور رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی(امام خمینی) از پادگان محل خدمت خود فرار کرد و در صفوف امت حزب الله در صحنه تظاهرات و راهپیمایی ها حضور یافت. 
پس از پیروزی انقلاب ناصر به عضویت سپاه پاسداران درآمد تا بتواند تحت پوشش این نهاد اصیل و مردمی در جهت حفظ دست آوردهای انقلاب و تحکیم و گسترش اصول و آرمان های اسلامی در جامعه انقلابی گام های موثری بردارد و منعکس کننده روحیات و فضائل اخلاقی سپاه در جامعه باشد. 
سیفیان بعد از شروع جنگ تحمیلی با دشمن بعثی-صهیونیستی چندین بار به جبهه های نبرد حق علیه باطل شتافت و در رزمی بی امان به ستیز با بعثیان کافر پرداخت ولی تقدیر الهی آن بود که صحیح و سالم از خط مقدم به تهران بازگردد و در ایامی که به تازگی از جبهه بازگشته بود... 
روز ششم شهریور ماه سال 1360 ساعت 3 بعد از ظهر به همراه دوتن دیگر از برادران همرزم سوار بر موتور سیکلت از مرکز سپاه به طرف کمیته انقلاب اسلامی منطقه یک حرکت می کردند که در میان راه مورد سوء قصد ناجوانمردانه سه تن از منافقین تروریست که سوار بر ماشین ب، ام،و-518 مسروقه بودند، قرار می گیرند که در نتیجه این اقدام وحشیانه و اصابت رگبار گلوله مزدوران به برادر ناصر سیفیان، وی در 22 سالگی در دم به شهادت می رسد و سعید ناطقیان بسیجی همراه وی به سختی مجروح و پس از انتقال به بیمارستان در همان روز به لقاءالله می پیوندد و همراه دیگر که از اقوام شهید سیفیان بود جراحات کمتری برداشته و چندی بعد در اثر معالجه و مراقبت های پزشکی بهبودی خود را باز میابد. 
مزارش در بهشت زهرا(س) قرار دارد.

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از

پایگاه اطلاع رسانی ایثار، تاریخ: - / - / -
کتاب پیروان حق و باطل، صفحه:158، تاریخ: - / - / -





 

ارسال توسط مهدی گلشنی
آرشيو مطالب
پیوندها
طراح قالب

ابزار وبلاگ

قالب وبلاگ