مرتبه
تاريخ : جمعه 21 اردیبهشت 1397 

منوچهر عظیمی انارکی

 
زندگینامه

منوچهر عظیمی انارکی

 

نام پدر: عباس تاریخ تولد: 1326/11/06
محل تولد: - تاریخ شهادت: 1360/12/17
محل شهادت: خیابان سهروردی جنوبی-تهران طول مدت حیات: 34 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-تهران


 

زندگینامه

در ششم بهمن ماه سال 1326 در خانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود و تحصیلات ابتدایی را در زادگاهش به اتمام رسانید و سپس برای ادامه تحصیل به تهران عزیمت نمود. تحصیلات متوسطه را در دبیرستان دارالفنون با موفقیت به اتمام رسانید و در رشته مهندسی مکانیک دانشگاه تهران به تحصیلاتش ادامه داد و با اخذ درجه لیسانس فارغ التحصیل شد. اخلاقی خوش و برخوردی خوب داشت و با الهام از تعالیم اسلامی تا آنجائیکه در توان داشت از نظر مادی و معنوی به نیازمندان کمک می نمود و در همه حال می خواست خدمتگذار مردم باشد. همزمان با اوج گیری نهضت شکوهمند امت شهیدپرور اسلام در خدمت به آن از هیچ کوششی دریغ نداشت و از هر فرصتی برای شرکت در راهپیمایی ها استفاده می کرد. 
پس از پیروزی انقلاب اسلامی به خدمات خود در «توانیر» ادامه داد و با بهره گیری از تجربیات و اندوخته های علمی اش در این عرصه نیز خدمتگزاری صدیق و بی آلایش بود. در سال 1358 به تشکیل خانواده اقدام ورزید و با الهام از تعالیم اسلامی به تربیت فرزندش اهمیتی فراوان می داد و می گفت باید او را الگو و نمونه بار بیاورم تا فردی مفید برای جامعه اش باشد. در محل کار همه از او به عنوان همکاری متعهد و با اخلاص یاد می کردند و در منزل نیز شمع گرما بخش محفل کوچک خانواده اش بود. 
عظیمی در هفدهم اسفند ماه 1360 بهنگام ماموریت به نیروگاه «طوس» مشهد عازم این شهر مقدس می شود و بدین منظور به سمت فرودگاه حرکت می کند. هنوز اندکی پیش نرفته بودند که سه نفر از تروریست های منافق که در جستجوی قربانی و کشتار امت حزب الله در خیابان ها با یک اتومبیل سرقتی، تردد می کردند راه را در خیابان سهروردی بر آنان می بندند و صرفاً به اعتبار ظاهر حزب اللهی آنان ماشینشان را به گلوله بسته و متواری می شوند. در اثر این حمله ددمنشانه مهندس عظیمی در سن 34 سالگی و شمس الله شیدایی، کارمند شرکت نفت به شهادت می رسند و با عروجی خونین بار دیگر مظلومیت امت مسلمان را به اثبات می رسانند. 
مزارش در بهشت زهرا(س) قرار دارد. 
از او یک فرزند به یادگار ماند. 

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

پایگاه اطلاع رسانی ایثار، تاریخ: - / - / -
کتاب پیروان حق و باطل، صفحه:106، تاریخ: - / - / -





 

ارسال توسط مهدی گلشنی
آرشيو مطالب
پیوندها
طراح قالب

ابزار وبلاگ

قالب وبلاگ