مرتبه
تاريخ : چهارشنبه 9 خرداد 1397 

عباس گودرزی

عباس گودرزی

 

نام پدر: علی اکبر تاریخ تولد: 1341/02/09
محل تولد: ایران - تهران - تهران تاریخ شهادت: 1388/07/26
محل شهادت: - طول مدت حیات: 47 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-تهران


 

زندگینامه

عباس در نهم اردیبهشت ماه سال 1341 در شهر ری تهران متولد شد. 
زمانی که قیام علیه رژیم پهلوی آغاز شد عباس که روحیه ای حق طلب و ظلم ستیز داشت به صفوف انقلابیون پیوست. شخصیت و سخنان امام خمینی او را شیفته ایشان کرده بود و باعث شد عباس در راستای اشاعه فرهنگ ناب انقلاب اسلامی و پیام آزادی بخش رهبر جمهوری اسلامی ایران گام بردارد. 
او برای آن که بتواند اعلامیه های امام خمینی(ره) را به شهرهای دیگر برساند شاگرد یک راننده کامیون شد و از این طریق پیام امام خمینی(ره) را به گوش مردم در سراسر کشور می رساند. آقای گودرزی پس از پیروزی انقلاب اسلامی با دختری از خطه لرستان ازدواج کرد و ساکن کرج شد. حاصل این ازدواج چهار فرزند است. 
عباس علاقه زیادی به همسر و فرزندانش داشت و در جهت فراهم کردن آسایش آن ها از هیچ تلاشی فروگذار نبود. با این حال با آغاز جنگ تحمیلی عراق علیه ایران به عنوان عکاس و خبرنگار به جبهه های نبرد با حزب بعث شتافت تا به این طریق جنایت های صدام و هم پیمانانش را به تصویر بکشد. در همین زمان او تصویربرداری را هم آموخت و علاوه بر عکاسی شروع به ساخت مستند های جنگ کرد. 
زمانی که گودرزی از مناطق جنگ زده به شهرش باز می گشت با برپایی نمایشگاه عکس در مدارس، جنایت های رژیم بعث را به نمایش می گذاشت. فعالیت های او منافقین را سخت آشفته کرده بود به همین جهت بارها تهدیدش کردند؛ اما عباس ترسی به دل راه نداد و به کارش ادامه داد. 
پس از امضای قطعنامه 598 شورای امنیت و متجاوز شناخته شدن عراق، او با ساخت مستندهای جنگ و زندگی شهدا سعی کرد یاد و خاطره دفاع هشت ساله ملت ایران را زنده نگه دارد. برنامه هایی مثل پلاک قرمز و فیلم داستانی به سوی ساحل از آن جمله اند. همچنین وی در زمینه ترویج فرهنگ اهل بیت بیش از پانصد برنامه تولید کرد. 
سال ها از پی هم گذشت و زندگی عباس با فعالیت در زمینه تصویربرداری و مستندسازی پیش می رفت. تا این که در سال 1388 کار جدیدش با عنوان سرزمین مادری ام را با موضوع تحکیم وحدت اقوام در سیستان و بلوچستان آغاز کرد. برای ساخت این مستند او و گروهش چندین سفر به این استان داشتند؛ اما سرانجام زمانی که برای تصویربرداری از همایش وحدت اقوام و مذاهب سیستان و بلوچستان که با شرکت عشایر بلوچ در منطقه پیشین سرباز در جریان بود حضور پیدا کردند در انفجار یک عملیات انتحاری جانش را از دست داد ودر سن 47 سالگی به مقام والای شهادت نائل گشت. 
این عملیات انتحاری توسط گروهک تروریستی جندالله در صبح روز یکشنبه 26 مهر ماه سال 1388 به وقوع پیوست و علاوه بر عباس گودرزی انسان های بی گناه دیگری نیز در این حادثه هولناک جانشان را از دست دادند. 
مزار او در بهشت زهرا(س) شهرستان تهران واقع است.

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

پایگاه اطلاع رسانی ایثار، تاریخ: - / - / -
کتاب سند مظلومیت، صفحه:60، تاریخ: - / - / -





 

ارسال توسط مهدی گلشنی
آرشيو مطالب
پیوندها
طراح قالب

ابزار وبلاگ

قالب وبلاگ