محسن منافی زاده
محسن منافی زاده
نام پدر: غلام حسن | تاریخ تولد: 1341/01/02 |
محل تولد: - | تاریخ شهادت: 1360/06/24 |
محل شهادت: فروشگاه قدس -خیابان ولی عصر(عج)-تهران | طول مدت حیات: 19 سال |
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-قطعه24-ردیف94-شماره41-تهران |
زندگینامه
محسن منافيزاده در دوم فروردين 1341 در خانوادهاي متدين چشم به جهان گشود. خانوادهاش از ديرباز مقلد حضرت امام امت بودند و محسن نيز در دامان چنين خانوادهاي و در پرتو تعاليم و فتاوي حضرت امام پرورش يافت و از همان کودکي عشق به امام، همراه با علاقهاي وافر به اسلام در دلش ريشه گرفت و رشد يافت تا در بهار زندگيش ثمره شهادت را ببار آورد.
همزمان با اوجگيري انقلاب شکوهمند اسلامي ايران محسن نيز همچون ديگر شيفتگان آئين محمدي پا به صحنه مبارزه گذاشت و در نبرد ميان کفر و ايمان سهم شايستهاي ايفا نمود و جانفشاني فراوان کرد.
پس از پيروزي انقلاب حضور در صحنه را ادامه داد و ضمن شرکت در مراسم مذهبي و مجالس و نماز جمعه و راهپيماييهاي امت مسلمان افشاگر دسائس ضدانقلاب داخلي نيز بود و با آگاهي از ماهيت پليد گروهکهاي وابسته به استکبار جهاني ماسک از چهره رياکارانه آنها ميدريد.
به دنبال تجاوز مزدوران بعثي- صهيونيستي به خاک مقدس ميهن اسلامي، محسن براي دفاع از اسلام سر از پا نميشناخت و به عناوين مختلف ميکوشيد تا عازم جبهههاي نبرد حق عليه باطل گردد. پس از آن که نتوانست از طريق بسيج به جبهه برود در ارتش جمهوري اسلامي ثبتنام کرد و در پادگان بروجرد به خدمت پرداخت و در تمام دوران خدمت و طي کردن دوره آموزشي داوطلب عزيمت به جبهه بود و از فرماندهشان ميخواست که وي را به خط مقدم بفرستد.
مؤمني وارسته، خوشرو و خوش برخورد بود و همواره تبسمي ملکوتي بر لب داشت و چيزي مگر سعادت همنوعانش را نميخواست. بزرگترين آرزويش شهادت بود و اين فيض عظيم را در همه جا ميجست و به فضل پروردگار بدان نائل گشت.
در شهريور 1360 محسن جهت زيارت مرقد مطهر حضرت امام رضا(ع) مرخصي گرفت و پس از مشرف شدن به بارگاه ايشان و بازگشت از زيارت به منظور ديدار برادرش در روز 24 شهريور به فروشگاه قدس رفت. نماز ظهر را در نمازخانه فروشگاه اقامه کرد و سپس متوجه سر و صدايي در خارج از فروشگاه شد. به گوش خود شنيد که گروهي از تروريستهاي خودفروخته منافق عليه مقدسات اسلامي شعار ميدهند و با ايجاد رعب و وحشت سعي در آزار مردم و اغتشاش دارند. او که سربازي پاکباخته بود طاقت نياورد و به مقابله با تروريستهاي مسلح برخاست و با شعار "مرگ بر منافق" در مقابل آنها ايستاد و اين جنايتکاران او را به گلوله بستند و قلبي که مالامال از عشق به اسلام و امت اسلامي بود را در 19 سالگي از طپش انداختند.
پيکر مطهر محسن را در بهشت زهرا(س) قطعه 24 رديف 94 شماره 41 به خاک سپردند.
تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از
پایگاه اطلاع رسانی ایثار، تاریخ: - / - / - |
کتاب پيروان حق و باطل جلد6، صفحه:124، تاریخ: - / - / - |