اسحق آبادی
اسحق آبادی
نام پدر: - | تاریخ تولد: 1337/00/00 |
محل تولد: ایران - تهران - تهران | تاریخ شهادت: 1367/11/02 |
محل شهادت: - | طول مدت حیات: 30 سال |
مزار شهید: - |
زندگینامه
سرگرد اسحق آبادی در سال 1337 در شهر تهران و در خانواده ای مذهبی به دنیا آمد و در همان آغاز نوجوانی راهی مدرسه ی نظام گردید که پس از طی دوره ی مذکور به استخدام ارتش جمهوری اسلامی درآمد. وی پس از فارغ التحصیل شدن از دانشکده ی افسری به لشکر 81 زرهی باختران انتقال و برای رویارویی با دشمن به گردان ضربت مالک اشتر ( 166 پیاده ) که یکی از واحدهای فعال و عملیاتی لشگر مزبور بود، اختصاص یافته و با سمت فرماندهی دسته ی پیاده شروع به خدمت نمود.
اسحاق آبادی در عملیات های مسلم ابن عقیل در منطقه ی سومار به سمت فرمانده ی گروهان عمل کننده و سپس عملیات نفوذی ظفر 3 در منطقه ی سرپل ذهاب ( کلانتر ) داوطلبانه با یگانش پای به عرصه ی عملیات نهاد و باعث شده که افتخار بزرگ دور زدن نیروهای بعثی دشمن را از پشت موضعشان نصیب این لشکر نموده و یگان پدافندی دشمن را به طور صد در صد منهدم نماید که در این راستا به 18 ماه ارشدیت از سوی فرماندهی نیروی زمینی نایل گردید و همین باعث شد که جهت پیشبرد و شرکت در عملیات کربلای 9 در منطقه ی سر پل ذهاب ( بابا هادی ) به عنوان رئیس رکن سوم گردان انتصاب،شروع به خدمت نماید. به هنگام تأسیس گردان 767 تکاور احتیاج به وجود مدیری شجاع و دلسوز به اسلام و میهن اسلامی بود که شهید اسحق آبادی افتخار انتخاب آن را کسب نموده و به عنوان معاون آن یگان معرفی و به آن جا منتقل شد و در سریع ترین زمان اقدام به تشکیل و سازماندهی یگانش نموده و آن را برای شرکت در رزم آماده نمود و در عملیات میمک با حماسه ای وصف ناپذیر باعث شکست و عقب نشینی دشمن در آن منطقه گردید.
در سال 1366 به سمت فرماندهی گردان 166 پیاده برگزیده گردید و چون اخلاق نیکو و پسندیده ی اسلامی وی بر کسی پوشیده نبود، گردان با آغوش باز آماده ی پذیرفتن فرماندهی دلیر بود و در این سمت نیز لحظه ای از تلاش و رزم بی امان با دشمن باز نایستاد و باعث رشد سریع و آمادگی برتر عملیاتی واحد گردیده که چندین بار از سوی فرماندهان رده ی بالا از وی تقدیر به عمل آمد.
سرانجام پس از مدت ها مجاهدت در تاریخ 2 بهمن 1367 به هنگام انجام وظیفه و شناسایی از منطقه بر اثر برخورد با مین در سنّ 30 سالگی به دیار عاشقان الله شتافت و به درجه ی رفیع و فیض عظیم شهادت نایل گردید.
تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از
مجله صف، صفحه:32، تاریخ:1368/9 |