سرافراز خبر داد:
افتتاح شبکه فيلم عرب‌زبان درعيد فطر
جام جم آنلاين: معاون برون مرزي سازمان صدا و سيما از آغاز به‌ کار شبکه فيلم و سريال به زبان عربي با نام آي‌فيلم (IFILM) خبر داده است.

بنابر گزارش شبکه پرس‌تي‌وي، محمد سرافراز دوشنبه در جمع خبرنگاران با بيان اين که اين شبکه به صورت 24 ساعته فعاليت خواهد کرد از افتتاح آن در روز عيد فطر خبر داد.

وي افزود، برنامه‌هاي اين شبکه در ساعت 13 پنج‌شنبه (18 شهريور) به‌ وقت ايران آغاز مي‌شود و اين شبکه تا ساعت 21:30 دقيقه جمعه (20 شهريور) 4 فيلم پخش خواهد کرد.

سرافرازادامه داد، اين 4 فيلم شامل 2 فيلم سينمايي و 2 فيلم تلويزيوني و همچنين 2 مجموعه تلويزيوني ايراني به همراه گزارش پشت صحنه آن‌ها به زبان عربي خواهد بود.

بنابراين گزارش شبکه IFILM با داشتن پشتوانه غني آثار هنري ايراني و با هدف آشنا کردن جامعه 300 ميليوني عرب‌زبانان جهان با تاريخ و هنر غني ايران راه اندازي مي‌شود.

به گفته معاون برون مرزي سازمان صدا و سيما، با توجه به اهميت ويژه سلامت اخلاقي در ايران و جامعه ايراني توليدات هنري اين کشور مي‌تواند مورد توجه خانواده‌هاي مسلمان سراسر جهان قرار گيرد.

سرافراز همچنين گفت، اين شبکه تلاش خواهد کرد تا با پخش برنامه‌هاي آموزنده و ارائه تصاوير حقيقي از ظرفيت‌هاي اجتماعي و فرهنگي ايران، دوستي و محبت بين ايرانيان و عرب زبانان جهان را تقويت کند.

در ميان کشورهاي صاحب صنعت فيلم‌سازي در جهان، جمهوري اسلامي ايران باتوليد سالانه 60 تا 70 فيلم بلند سينمايي، حدود 1000 ساعت مجموعه تلويزيوني و 170 عنوان تله فيلم به عنوان يکي از کشورهاي شاخص در اين عرصه به شمار مي آيد.



 نگاشته شده توسط حسین ترکی در سه شنبه 16 شهریور 1389  ساعت 3:53 AM نظرات 0 | لينک مطلب


Powered By Rasekhoon.net