كريسمس در گوشه و كنار جهان
جام جم آنلاين: امروز 25 دسامبر جشن كريسمس (نوئل) ميلاد حضرت عيسي (ع) است كه كليه مسيحيان كاتوليك و پروتستان آن را جشن مي گيرند. مسيحيان ارتدوكس و گريگوري در روز 6 ژانويه ميلاد حضرت عيسي (ع) را گرامي مي دارند. جشن كريسمس را به كليه هموطنان مسيحي تبريك مي گوييم. نگاهي به جشن كريسمس (نوئل) در گوشه و كنار جهان از خبرگزاري هاي مختلف. 4 دي89 . منبع: گتي ايميجز، رويترز. گزارش : بهرام افتخاري.
مردان در لباس پدر فراست كه معادل بابانوئل يا سانتا كلاوس است و زنان در لباس محلي در مينسك پايتخت بلاروس در روز بيست و پنجم دسامبر.




يك مرد با لباس بابانوئل و عضو يك سازمان خيريه در شب بيست و چهارم دسامبر به يك فرد بي خانمان در حومه شهر سائوپائولو برزيل غذا و هديه مي‌دهد تا او نيز سهمي از جشن كريسمس داشته باشد.
مردم بارسلونا به شيوه خود در روز بيست و پنجم دسامبر با پوشيدن لباس بابانوئل و پريدن در آبهاي بندر قديمي بارسلونا اين جشن را گرامي مي‌دارند.
يك زوج در لباس بابانوئل سوار بر كاميون در شهر كراسنويارسك در سيبري روسيه در بيست و پنجم دسامبر.
فواد طوال اسقف لاتيني شهر بيت المقدس در مراسم دعاي نيمه شب كريسمس در كليساي مهد در شهر بيت لحم در كرانه غربي مجسمه كودكي حضرت عيسي را از ميان مسيحيان عبور مي‌دهد.
تصوير ديدني تزئينات يك منزل مسكوني در شب بيست و چهارم دسامبر در محله بروكلين در شهر نيويورك.
به دليل بارش برف سنگين بسياري از پروازها در فرودگاه‌هاي شهرهاي اروپاي غربي از جمله فرودگاه شارل دوگل در پاريس دچار اختلال شدند و مسافران نتوانستند به موقع براي جشن نوئل در كنار خانواده‌شان باشند. به همين مناسبت فرانسيس توپتيل كشيش فرانسوي در فرودگاه شارل دوگل با اندك وسايلي كه در دست داشت در نيمه شب بيست و چهارم دسامبر مراسم دعاي كريسمس را براي مسافران در انتظار برگزار كرد.
چهره خندان دو كودك در بيرون كليساي اعظم سن پل در شهر لندن در بيست و چهارم دسامبر.
يك فروشنده زن در لباس بابانوئل در مركز خريد آلكسا در برلين بادكنك‌هاي رنگارنگ مي‌فروشد و مردم در غروب بيست و چهارم دسامبر عجله دارند تا آخرين خريد وسايل كريسمس را انجام دهند.
يك زوج كره جنوبي در شهر سئول و در برابر تزئينات كريسمس در بيست و پنجم دسامبر از خود عكس يادگاري مي‌گيرند.

 نگاشته شده توسط حسین ترکی در یک شنبه 5 دی 1389  ساعت 6:16 AM نظرات 0 | لينک مطلب


Powered By Rasekhoon.net