ورزش ترنم بهار زندگی است و تکواندو سنبل زیبایی این زندگی است...
قوانین تکواندو
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 11:17 AM

این ورزش در سه دوره ۲ دقیقه ای برگزار می شود که بین هر کدام از این زمان ها ورزشکار به مدت یک دقیقه استراحت می کند. هیات داوران از ۴ نفر تشکیل شده است که ۳ داور در جایگاه مخصوص در کنار زمین می نشینند و یک داور هم در وسط زمین مسابقه را کنترل می کند. یادتان باشد وقتی می خواهید این ورزش را انجام دهید حتما از وسایل ایمنی آن استفاده کنید. وسایل مورد استفاده عبارتند از: محافظ های ساق پا و در خانم ها: محافظ های پستان، محافظ دهان و دندان، محافظ سر در افراد تازه کار محافظ برای لگن هم وجود دارد که تازه کاران آنها را در زیر لباس خود می پوشند.


» ادامه مطلب
فواید ورزش برای نوجوانان قشر کم درآمد
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 8:30 PM

12 دقیقه‌ ورزش، تمرکز و توجه نوجوانان قشر کم درآمد جامعه را افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مطالعات جدید دانشگاه دارتموت نشان داده است که 12 دقیقه‌ ورزش می‌تواند تمرکز و توانایی درک به هنگام مطالعه را در نوجوانان از قشر کم درآمد جامعه افزایش دهد.

در این مطالعات به مدارس پیشنهاد شده است که از نوجوانان بخواهند حداقل دقایقی کوتاه در روز ورزش کنند.

در این مطالعات دانش‌آموزان نوجوان از قشر کم درآمد و پر درآمد مقایسه شدند. مشخص شد که هر دو گروه تا 5 دقیقه‌ بعد از ورزش افزایش تمرکز و توجه دارند، اما این پیشرفت در نوجوانان کم درآمد بیشتر است. ضمنا ورزش باعث افزایش درک به هنگام مطالعه در نوجوانان از قشر کم درآمد شد.

محققان معتقدند که واکنش دانش‌آموزان از اقشار مختلف به ورزش متفاوت است، زیرا آنها میزان استرس متفاوتی را در زندگی تجربه می‌کنند. میشل تین، مدیر این تحقیقات می‌گوید: نوجوانان از قشر کم درآمد استرس بیشتری را در زندگی تجربه می‌کنند و این استرس بر سیستم‌ فیزیولوژیک تاثیر می‌گذارد. انجام فعالیت‌های هوازی مناسب نیز می‌تواند سیستم‌ فیزیولوژیک را بهبود ببخشد. بنابراین با انجام ورزش مناسب نوجوانان از قشر کم درآمد جای بیشتری برای پیشرفت دارند.

ا‌نتها‌ی‌ پیا‌م


» ادامه مطلب
چرا تکواندو را انتخاب می كنند ؟
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 8:25 PM

چه ورزشی را انتخاب کنیم ؟

 

انتخاب یک رشته ورزشی یکی از دغدغه هایی است که در تمامی دوران  فکر پسرها و دخترها را به خودش مشغول کرده . و خانواده ها هم از زمان کوچکی فرزندشان به آن فکر می کنند .

من به همه کسانی که پر انرژی هستند و ورزش را به عنوان یک رکن زندگیشان میخواهند انتخاب کنند ٬ ورزش تکواندو را پیشنهاد میکنم .

 

 

چرا تکواندو را انتخاب می كنند ؟

 

هركسی دلایل خودش را برای انتخاب ورزش تكواندو دارد .

بعضی افراد به دلایل فیزیكی مانند شرایط تمرینی ٬ استقامتی كه بدست

می آورند و یا دفاع شخصی  این ورزش را ادامه می دهند.

بعضی افراد برای تقویت شخصیت مثل تقویت انظباط شخصی و یا كسب

شهرت به این ورزش می پردازند .

و تعدادی از افراد بخاطر مزایای روحی مانند كسب آرامش روحی و تقویت

ذهن و تمركز به این ورزش می پردازند .

تكواندو ورزشی است كه علاوه بر پرتحرك بودن و تقویت قوای جسمانی به

تقویت روحیه انسان می پردازد ( حتی اصول تكنیك ها در بعضی از فرم

های آن نشات گرفته از صلابت و آرامش است)با اینكه تكواندو ورزشی

رزمی و پربرخورد است ولی بخاطر نوع لباس مبارزه ( هوگو )  و

قوانین مبارزه  باعث شده كمترین صدمات فیزیكی را داشته باشد .

اگر كسی تنها برای سلامتی بخواهد ورزش نماید ٬ با انتخاب این ورزش

علاوه بر ورزیدگی به روحیه ای قوی و اعتماد به نفس مثال زدنی دست

 می یابد . و اگر شور و شوق مبارزات جهانی را در سر می پرورانید

 این ورزش راحت تر از هر ورزش رزمی دیگر به شما جهت حضور در

میادین جهانی كمك می كند .

این ورزش نه تنها با درس و ادامه تحصیلات منافاتی ندارد بلكه به علت آنكه

 انرژی مازاد افراد را به طور صحیحی به توانمندی تبدیل می كند و

 تقویت كننده تمركز و نیروی فكریست  حتی در زمان امتحانات درسی نیز

 برای دانش آموزان مفید است .

این ورزش در بعضی از دانشگاه های آمریكا ( مانند دانشگاه Boston )

بصورت كلاسیك تدریس می شود .

 

كجا و چه زمانی را برای انجام این ورزش انتخاب كنیم ؟

 

 

هرچند برای این ورزش شرایط سنی مطرح نیست و هر كس با هر سنی می تواند به این ورزش بپردازد ولی اگر كودكان خود را  از نونهالی با این  ورزش آشنا كنیم علاوه بر اینكه شرایط آرمانی برای حضور آنان را در میادین جهانی فراهم می كنیم  ٬ پشتوانه و بنیه این ورزش زیبا را در كشور عزیزمان تقویت می كنیم  و میتوانیم امیدوار باشیم بتوانیم حرف اول را در میادین جهانی بزنیم ( به امید آن روز ) .

مكان ورزش تكواندو باشگاه تكواندو است . ملاك انتخاب باشگاه بالا یا پایین شهر بودن باشگاه نیست بلكه استادی است كه درآن باشگاه تمرین می دهد. الحمدلله با توجه به رشد خوب این ورزش در كشور عزیزمان ٬ گسترش باشگاه های تكواندو و مربیان با تجربه در سطح كشور مناسب است به طوری كه هر كس به راحتی میتواند باشگاهی را در محله زندگی خود انتخاب نماید و در آن به تمرین بپردازد .

 

پس ...

 

اگر هنوز در انتخاب ورزش دلخواه خود دو دل هستید ٬ به جمع ما بپیوندید كه به خانواده تكواندو خوش آمدید !

What is Taekwondo?


Taekwondo is a system of symmetrical body exercises or techniques designed for self defense and counterattack in unarmed combat, making use of the hands and feet as weapons and defenses. However, Taekwondo is not merely a physical skill, it is also a way of thought and life. Through strict discipline, Taekwondo trains both the body and the mind placing great emphasis on the development of moral character. On other words, control of the mind, self discipline, kindness, and humility must accompany the physical grace.

Taekwondo training consists of hardening the body through practice of the various attack and defense forms. This system of unarmed combat involves the skillful application of punching, jumping, kicking, dodging, blocking, and sparring actions; directed toward the goal of neutralizing an aggressor. It's techniques are primarily hard style kicking, punching, and blocking, but also include the use of circular hand movements, throwing and falling techniques. An essential characteristic used in meeting an opponent's attack is the mastery of breathing and the development of jiptjung (power gathering) to unify your force.



Why do we train Taekwondo?

Everyone has their own reason for training in Taekwondo.


People train for physical reasons such as: exercise and conditioning, strength, self-defense, sport, etc.


People also train to strengthen personal qualities like self-discipline and self-esteem. Other mental benefits include inner calm and focus.

 

 


Of course most people train for combinations of these reasons, and many others.


» ادامه مطلب
تکواندو ورزشی مفید برای ذهن
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 8:24 PM

تکواندو ورزشی مفید برای ذهن

مهم‌ترین حقیقتی که درباره تکواندو می‌توان گفت این است که، نه تنها این ورزش یک هنر ممتاز و برتر در زمینه دفاع شخصی است، بلکه ورزش بسیار مفیدی برای ذهن نیز به شمار می‌رود. تمرینات تکواندو به ورزشکار اعتماد به نفس می‌‌دهد و همین مساله باعث می‌شود تا در مواجهه با رقیب بتواند بر او غلبه کند، ضمن اینکه با تعمیم دادن آن به کل زندگی فرد قدرت وی در مقابله با مشکلات هم بالا می‌رود.

به علاوه این توانایی ذهنی به انسان در بهبود روابط اجتماعی اش نیز کمک شایانی می‌کند. تکواندو در مجموع باعث بالا رفتن آمادگی جسمی، روحی و حسی می‌شود. امروزه این ورزش یکی از شناخته شده‌ترین ورزش رزمی مردم آسیای شرقی و به ویژه کره به شمار می‌رود.

اولین بار به صورت رسمی در اواسط دهه 1950 گروهی از نظامیان کره‌ای با هم تصمیم گرفتند این ورزش را که آمیزه‌ای از حرکات آزاد دست و ضربات پا است سازماندهی کنند که پس از آن به تکواندو معروف شد که به سرعت در طول 30 سال اخیر به یکی از موثرترین و کاربردی‌ترین شیوه‌های دفاع شخصی بدون استفاده از سلاح سرد و گرم تبدیل شد، و امروزه بسیاری از ما به راحتی آن را در طی دوره‌های کوتاه مدت آموزشی فرامی گیریم.

این ورزش در ایران، امریکا و اروپا نیز هواداران خود را دارد و در میان امریکاییها و بویژه سیاهپوستان بسیار طرفدار دارد و مانند سایر رشته‌های ورزشی در کوتاهترین زمان ممکن جای خود را درمیان آنها پیدا کرده است

 

(نظر فراموش نشه !)


» ادامه مطلب
اخلاق تکواندو کار
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 8:23 PM

 اخلاق تکواندو کار

اخلاق تكواندو كار

یك تکواندو کار خوب باید همیشه بر اعصاب خود مسلط باشد (فرقی ندارد که در کجا باشد چه در مبارزه و چه در هر جا که برایش مشکلی  پیش آید).در مبارزه که اصل آن بر همین اساس تسلط بر اعصاب و روان است.و حال اگر برای فردی که هنری رزمی را آموخته است مشکلی پیش آید نباید زود از کوره در رود  واز این هنر برای مجادله استفاده کند ولی منظور این نیست که از خود دفاع نکند بلکه تا آنجا که می توان مسئله را با گفتگو حل کرد نیاز به استفاده از مبارزه نیست. ولی اگر نتوان مسئله را با گفتگو حل کرد و طرف مقابلومی خواهد زور گویی را پیشه کند ما خق دفاع از خود را داریم واین کار عیبی ندارد.( البته مبارزه در جایی که دسترسی فوری به نیروی انتظامی ممکن نباشد )

منش یک تکواندو کار منش یک پهلوان است . او فردی مردمی است که حامی ضعیفان است .

الگوی یک تکواندو کار در زمان حال ، قهرمانان کشور عزیزمان هستند .

به قول هادی ساعی ( که به حق الگوی مناسبی برای ورزشکار میتواند باشد ) : در مبارزه کوچه و خیابان ، چه ما بزنیم یا بخوریم بازنده مبارزه ما هستیم . شعار ما این است  اول پهلوانی بعد قهرمانی!

(نظر فراموش نشه !)


» ادامه مطلب
7-کلید سرعت در هنرهای رزمی
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 1:00 PM
بدون توجه به روش‌های هنرهای رزمی، نمی‌توان آن را به‌کار برد مگر اینکه بتوانیم سریعاً در برابر ضربات و یا حمله حریف عکس‌العمل‌ نشان دهیم. برای موفقیت در یک رقابت و یا اجراء به موقع دفاع شخصی، سرعت حائزاهمیت است. تنها فرق بین بردن یا باختن در یک برخورد فیزیکی، بیش از هر چیز دیگر، عکس‌العمل سریع می‌باشد.
با دسترسی به ۷ کلید سرعت در هنرهای رزمی، فواید تمرینات افزایش یافته و مهارت‌های ما در رقابت و دفاع شخصی بهبود می‌یابد. بهترین روش قطعی برای دستیابی به کلیدهای سرعت در هنرهای رزمی، سیستم آموزشی حلقه سرعت Speed Loop است.
سیستم آموزشی دور سرعت برای مجزا کردن، تغییر دادن، به حداکثر رساندن، و هماهنگ کردن ۷ ویژگی سرعت به‌شرح ذیل در هنرهای رزمی طراحی شده است:

» ادامه مطلب
آسیب‌های ورزش رشته رزمی تکواندو
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 12:57 PM

آسیب‌های ورزش رشته رزمی تکواندو


در رشته رزمی تکواندو که ورزشکاران باید با انگشتان پای خود به ضربه گیر حریف ضربه وارد کند و در عوض با گارد دستانش جلوی ضربه‌های حریف را بگیرد، بیش از هر عضو دیگر ساعد، مچ و انگشتان دست و همچنین زانو، ساق و انگشتان پا در معرض آسیب دیدگی قرار می‌گیرند.

تکواندو,ورزشکاران,دانلود ایروبیک


ورزش های رزمی - آسیب‌های ورزش رشته رزمی تکواندو

البته احتمال کشیدگی و گرفتگی عضلات ران و کتف نیز وجود دارد، اما عمده مصدومیت‌هایی که برای ورزشکاران تکواندو کار ایجاد می‌شود مربوط به مفاصل و استخوان‌های دست و پا هستند.
اموزش فرم و اهداف ان
اهداف جسمانی یا فیزیکی: کسب آمادگی جسمانی و تناسب اندام. امکان تمرین تکنیکها بدون حریف. تمرین در شرایط مختلفحملات و دفاع‌ها. هماهنگی بیشتر عصب و عضله.
اهداف فکری:بهبود توانایی تمرکز فکر. بهبود توانایی پردازش تکنیکها. گسترش خلاقیت. بهبود قدرت تصمیم گیری در شرایط گوناگون.
اهداف روحی: کسب آرامش روحی و روانی. افزایش اعتماد به نفس. ایجاد انضباطفردی و گروهی.
تکواندو هنری خشن و پر قدرت است، بدون فرم تکواندو کاران تنها روحیه جنگ آوری و مبارزه را می‌آموزند. بنابراین می‌توان فرم را وسیله‌ای جهت توازن روحی تکواندو کاران دانست. فرم متعادل کننده آموزش هنر رزمی تکواندو می‌باشد و همانطور که گفته شد تکواندو بدون فرم ارزشهای انسانی و فلسفی خود را از دست می‌دهد.
فرم چیست؟

 
مقدمه:

تکواندو هنری رزمی و ورزشی است که روش دفاع از خود را به هنرجو آموزش می‌دهد و به هنرجویان یاد می‌دهد که چگونه از دستها و پاهای خود برای دفاع کردن استفاده کنند. تکواندو از سه کلمه مجزای، «ته» به معنای پریدن ضربه زدن و خرد کردن با پا. «کوان» به معنای دفاع کردن، ضربه زدن و تخریب کردن با دست. «دو»، به معنای راه و روش تشکیل شده‌است. اگر چه معنای تکواندو روشی برای مبارزه با پا و دست است ولی محتوای آموزشی و فرهنگی تکواندو بر مبنای «دو» که راه و روش زندگیست بنیانگذاری شده تا جایی که محل تمرین تکواندو را «دوجانگ» یعنی محل زندگی نامگذاری کردند. اصول اخلاقی تکواندو یا همان «چونگ شین» عبارت اند از: احترام، بردباری و صبر، کنترل نفس، شرافت، روحیه سرسختی و شکست ناپذیری، انجام وظایف در مقابل پدر و مادر، اتحاد و یگانگی ملتهاست.
فرم یا پوم سه چیست؟

فرم یکی از مهمترین جنبه‌های آموزشی هنرهای رزمی می‌باشد. فرم مجموعه‌ای از حرکات کلاسیک تکواندو، شامل تکنیکهای ایستادن، دست، پا و جابجایی است که بر اساس منطق طراحی شده‌اند. تاریخچه فرم‌ها به قدمت هنرهای رزمی است و هیچ هنر رزمی وجود ندارد که فرم نداشته باشد. در زمانهای باستان که هنرهای رزمی به صورت مخفی و انفرادی تمرین می‌شد هنرجویان جهت تمرین تکنیکها و مبارزه ناگزیر به اجرای دفاعها و حملات در مقابل حریف فرضی بودند. بدین ترتیب فرمهای اولیه پا به عرضه حیات نهادندوبه تدریج فرمهای برتر اساتید زبردست توسط شاگردان آنان در نقاط مختلف آموزش داده شده. این اولین مرحله در استاندارد فرمها بود. با تشکیل سبکهای متفائت توسط اساتید تراز اول فرمهای هم سطح به شکل یکسان بین هنرجویان آن سبک تمرین می‌شد. فرمهای تکواندو پس از قرنها توسط فدراسیون جهانی تکواندو در سال ۱۹۷۷ میلادی مطابق با ۱۳۵۶ خورشیدی یکسان و استاندارد گردید. در حال حاضر بیش از ۲۰۲ کشور پنج قاره جهان فرمهای تکواندو را طبق استاندارد فدراسیون جهانی تکواندو تمرین می‌کنند. اگرچه فرمها حاوی تکنیکهای متنوعی هستند با این وجود همگی دارای خواص یکسانی می‌باشند که سه اصل کلی را در بر دارند. این سه اصل عبارتند از: هر فرم از نقطه یا حالت خاصی شروع می‌شود و در همان نقطه یا حالت تمام می‌شود. هر تکنیک بایستی با سرعت و قدرت خاصی که در فرم برای آن معین شده اجرا شود. هر فرم به خودی خود دارای ارزشهای فیزیکی و روانی مخصوص به خود است. با پیشرفت هنرجو فرمها پیچیده تر و مشکل تر می‌شود و تنها پس از تمرین فراوان هر فرم(حداقل ۳۰۰ بار) و موفقیت در آزمون می‌توان فرم بعدی را آموزش داد. با اندکی توجه به فرمهای تکواندو درمیابیم که همگی با تکنیک‌های دفاعی و از سمت چپ شروع می‌شود. با در نظر گرفتن اینکه فلسفه پیدایش و تکامل هنرهای رزمی، دفاع از حق حقیقت و نیز دفاع از مظلوم و ستم دیده، مسئله شروع فرم‌ها روشن می‌گردد.


» ادامه مطلب


( تعداد کل صفحات: 7 )

[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ]