هشدارهای غدیر به مومنان حقیقی
مقدمه اول: معنای عید
عید در نگاه اولیه به معنای روز شادی، رهایی و بخشش به نظر میآید اما در نگاه عمیقتر، واژه عید از ریشه عود به معنای بازگشت ساخته شده است؛ با این توضیح معلوم میشود که عید روزی است که در آن به اصل خود باز میگردیم و در حقیقت نوعی توبه میکنیم تا به آن حقیقتی که برای خود کمال میدانیم بازگردیم.
ادامه مطلب
دانلود کتاب امام علی (ع) صدای عدالت انسانی
نام کتاب: امام علی (ع) صدای عدالت انسانی
نویسنده: جرج جرداق
تعداد صفحات: ۲۶۳
فرمت کتاب: PDF
زبان کتاب: فارسی
توضیحات:
جرج سمعان جرداق (به انگلیسی: George Jordac) (زاده:۱۹۲۶ میلادی) نویسنده و شاعر و نمایشنامه نویس لبنانی است. کتاب امام علی (ع) صدای عدالت انسانی جزء برترین آثار او می باشد که شامل علی و حقوق بشر، علی و انقلاب فرانسه، علی و سقراط، علی و دوران زندگانی اش و علی و قومیت عربی می شود. این کتاب اولین بار توسط سید هادی خسروشاهی در سال ۱۳۴۲ به فارسی ترجمه و منتشر گردید. که اینبار برای کاربران میهن دانلود آماده شده است.
برای دانلود رایگان کتاب “امام علی صدای عدالت انسانی” از میهن دانلود به ادامه مطلب مراجعه نمایید.
لینک های دانلود :
دانلود - 2.04 مگابایت
دانلود مستقیم بر روی گوشی با استفاده از بارکد QR
شما می توانید با استفاده از نرم افزار بارکد خوان بدون اتصال گوشی به کامپیوتر فایل را مستقیماً بر روی گوشی خود دانلود نمایید.
- راهنمای استفاده از بارکد خوان QR
- بارکد QR چیست؟
ادامه مطلب
عید غدیردر سیره اهل بیت علیهم السلام
سابقه «غدیر» و «عید گرفتن» این روز مقدس، به زمان پیامبراكرم(ص) مىرسد. در دوران ائمه دیگر نیز این سنت دینى ادامه داشته و امینان وحى الهى، همچون امام صادق(ع) و امام رضا(ع) آن را آشكار ساخته و یادش را گرامى و زنده نگه مىداشتند. پیش از آنان نیز، امیرالمومنین(ع) احیاگر این عید بود.
رمز عید بودن«غدیر» نیز، كمال دین و اتمام نعمت در سایه تداوم خط رسالت در شكل و قالب امامت بود.
به فرمان پیامبر خدا(ص) مسلمانان مامور شدند « ولایت» را به صاحب ولایت تبریك گویند و با آن حضرت بیعت كنند. رسول خدا نیز براین نعمت الهى شادمانى كرد و فرمود: « الحمدلله الذى فضلنا على جمیع العالمین.»
آیه قرآن كه به صراحت، این روز را روز اكمال دین و خشنودى پروردگار از این واقعه و این تعیین وصى دانسته، رمز دیگرى از عید بودن غدیرخم است. فرخندگى این روز و عظمت این مراسم و عید بودن غدیر، در آن روز و لحظه برهمگان روشن بود. این نكته را حتى «طارق بن شهاب» مسیحى كه در مجلس عمربن خطاب حضور داشت، فهمیده بود كه گفت: اگر این آیه "الیوم اكملت لكم دینكم..."(مائده / 3) در میان ما نازل شده بود، روز نزول آیه را عید مىگرفتیم. هیچ یك از حاضران نیز حرف او را رد نكردند. خود عمر نیز سخنى گفت كه به نوعى پذیرش حرف او بود. (1)
ادامه مطلب