به گزارش ايرنا ابوالقاسم دهقان در جلسه كميته مبارزه با قاچاق كالا و ارز شهرستان افزود: بدين وصف وظيفه توليدكنندگان به جهت ارتقاء كيفيت اجناس توليدي، مصرف كنندگان بدليل استفاده از كالاهاي داخلي و مديران بخاطر حمايت و پشتيباني از سرمايه گذاران بسيار مهم است و مبارزه با قاچاق را نيازمند عزم ملي در پرتو همكاري مسئولان و شهروندان است.
رئيس كميسيون مبارزه با قاچاق كالا و ارز شهرستان تفت از پديده شوم قاچاق كالا بعنوان يك معضل بزرگ اقتصادي ياد كرد و افزود اين پديده بعنوان يك عارضه اقتصادي عوارض و تبعات متعدد در بخشهاي اقتصادي، سياسي، فرهنگي و غيره دارد.
فرماندار تفت هم چنين در اين جلسه به ماموريت ها و شرح وظايف ادارات و دستگاه ها اشاره و آسيب شناسي سيستم ها و روش هاي مبادلات تجاري شهرستان و ايجاد بانك اطلاعات از مجموعه فعاليت ها و اقدامات انجام شده خواستار شد.
وي با مهم توصيف كردن اصناف و تعزيرات در تنظيم بازار ، ارزيابي عملكرد فصلي كميته، انجام بازديدهاي ميداني از عملكرد اعضاء، شناساييي محلهاي دپو غيرقانوني سوخت در روستاهاي متروكه و تأكيد بر اطلاع رساني آن توسط بخشداران،تبليغ و تشويق مردم در استقبال از كالاهاي داخلي،پيگيري اقدامات فرهنگي از طريق دستگاههاي فرهنگي،سازمان تبيلغات و ائمه محترم جمعه و اجتماعات را مورد تأكيد قرار داد.
در پايان پس از بحث و تبادل نظر پيرامون مسائل مبارزه با قاچاق كالا و ارز بين اعضاي ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز استان و شهرستان تفت، تصميمات لازم در اين خصوص اتخاذ شد