فولاد مصرفی در ساندویچ پانل

فولاد مصرفی درسازه های پانلی به سه دسته شبکه جوش شده ، برشگیر و میلگرد دسته بندی می شوند .

هر یک از این انواع در سازه پانلی عملکردی مشخص دارد که باید مطابق عملکرد مورد انتظار ، از ویژگی لازم برخوردار باشد .

شبکه جوش شده در ساندویچ پانل

شبکه میلگرد جوش شده با ماشین الات تمام اتوماتیک ساخته می شوند .

این شبکه متشکل از مفتول های طولی ( تار ) و عرضی ( پود ) از فولاد نوع A1 با قطر 6 میلیمتر است که طی دو مرحله کشش و یک مرحله تنش زدایی به قطر 3.5 میلیمتر می رسند .

در مناطق مرطوب باید از مفتول های قطری گالوانیزه استفاده شود .

ابعاد چشمه های شبکه میلگرد ها 80*80 میلی متر است .

کنترل کیفیت از نظر جوش شبکه باید به طور کامل انجام شود .

حداکثر  تعداد نقص ، در رفتگی و عدم اتصال قابل قبول تنها برابر با یک نقطه جوش در هر متر مربع ساندویچ پانل است .

لازم است فولاد مصرفی در شبکه جوش شده از نوع سرد کشیده شده ساده ( بدون آج ) باشد .

قطر اسمی مفتول های شبکه جوش شده از 2.5 میلیمتر تا 6 میلیمتر می باشد .

در هر حال برای پانل های باربر چگالی عرضی مساحت مفتول های تار و پود ( نسبت سطح مقطع مفتول بر فاصله آزاد بین مفتول ها ) نباید کمتر از 0.12 میلیمتر اختیار شود .

قطر مفتول های تار با مفتول های پود می تواند متفاوت باشد ، ولی در هر صورت قطر اسمی مفتول کوچکتر نباید از 60 درصد قطر مفتول دیگر کمتر باشد .

ابعاد چشمه ( فاصله بین دو تا تار یا دو پود متوالی ) شبکه جوش شده در محدوده 40 تا 100 میلیمتر می باشد ، که چشمه به ابعاد 50 یا 80میلیمتر توصیه می شود .

ابعاد شبکه بر حسب طول ناخالص تعیین می شود .

برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید .

ادامه مطلب

نوشته شده در : شنبه 1 فروردین 1394  ساعت :2:53 PM   |   توسط :سمیرا گرایلی نظرات (0)

درباره ما

بایگانی

آمار بازدیدها

  • کل بازديد : 4240
  • تعداد کل مطالب : 15
  • تعداد کل نظرات : 0
  • تاریخ ایجاد وبلاگ : دوشنبه 11 تیر 1397 

تماس با ما

پست الکترونيکي :
وب سایت :

خبرنامه