تجهیزات توزیع و انتقال هوا | ماشین آلات صنعتی و ساختمانی

انتخاب ماله پروانه ای مناسب برای پروژه

اگر عملیات بتن ریزی و کف سازی با بتن را دیده باشید و یا در مکانهای ساختمانی کار می کنید ، احتمالاً با ماشین های ماله موتوری آشنا هستید. آنها دستگاه هایی هستند که مانند فن های وارونه در روی بتن  قرار گرفته و برای پرداخت نهایی بتن استفاده میشوند.

بیشتر ماله های برقی معمولاً در پروژه های متوسط و بزرگ استفاده می شود و می توانند در انواع با سرنشین یا هدایت از عقب باشند. استفاده از ماله موتوری کار چندان دشواری نیست - اما برای تسلط بر آنها و استفاده از آنها مانند یک فرد با تجربه چندین ساعت طول خواهد کشید.

در این مطلب تلاش شده است شما با فاکتورهای لازم برای انتخاب ماله مناسب برای پروژه آشنا شوید.

ماله پروانه ای بتن را می توان در پروژه های بتون ریزی بزرگ استفاده کرد که به یک پرداخت سطح حرفه ای با ماله دار نیاز دارند. به طور معمول از این ماشین آلات برای ساخت کفپوش بتنی متراکم شده استفاده می شود که نیاز است خیلی سفت و سخت باشد. در غیر این صورت از ابزارهای دستی استفاده می شود.

در مقایسه با ابزارهای پرداخت بتن دستی ، ماله های موتوری به میزان قابل توجهی بازدهی را افزایش می دهد و هزینه ها را با پرداخت سطوح و متراژ بیشتری در روز کاهش می دهد. در عین حال آنها کیفیت سطح بتن را بهبود می بخشند و به ایجاد یک سطح کاملا صاف کمک می کنند.

انواع ماله های پروانه ای در بازار وجود دارد. اندازه استاندارد از ماله های لبه 24 اینچی تا مدلهای 48 اینچ که در طیف گسترده ای از پروژه ها استفاده می شود ، متفاوت است. کارگران با ابزار دستی می توانند روزانه 300 تا 1000 فوت مربع به پایان برسانند ، در حالی که با استفاده از ماله موتوری 36 اینچ بسته به شرایط می توانند 1000 تا 3000 فوت مربع در روز را به پایان برسانند.

انتخاب ماله پروانه ای

ماله پروانه ای از لحاظ میزان قدرت

علاوه بر اندازه قطر ماله های موتوری ، 24 "، 36" و 48 "، این ماشینها می توانند به سه دسته تقسیم شوند.

1. پرداخت سطح کلی  - این نقطه ی مناسب برای پیمانکاران است که تازه کار خود را از بکار بردن ابزار دستی به ماله های برقی گسترش می دهند. این باعث کاهش زمان انجام پروژه، کاهش هزینه ها و افزایش کیفیت بتن می شوند.

2. مدلهای با اسب بخار بالا - وزن و قدرت اضافه شده به ویژه برای استفاده در هنگام کف سازی که گشتاور بالاتر مورد نظر باشد و در برخی شرایط محیطی مانند هوای گرم و بادی بسیار مفید هستند.

3. ماله سرعت متغیر - معمولاً توسط پیمانکارانی مورد استفاده قرار می گیرد که به طیف وسیعی از سرعت (20-200 دور در دقیقه) به طور معمول در کاربردهای کفپوش های صنعتی نیاز دارند.

نکاتی درباره انتخاب ماله موتوری

 بسیاری از پروژه های کف سازی بتنی  بر اساس اندازه و متراژ انجام می شود. ماله های موتوری برای کارهای کوچکتر مانند کف زیرزمین مسکونی ، مسیرهای ورودی ساختمان که به دلیل طراحی معماری یا لوله کشی از پیش نصب شده امکان استفاده از  به ماله های با سرنشین را ندارند ، مناسب هستند.

به طور معمول اگر پیمانکار باید کمتر از 3000 فوت مربع در روز به پایان برساند ، انتخاب ماله های برقی دستی گزینه مناسبی است. هر پیمانکاری که بیش از این میزان کف سازی را بخواهد در روز به پایان برساند می تواند یک ماله با سرنشین 36 اینچی استفاده کند.

اندازه پروژه ، شرایط محیطی و اینکه محل کار در داخل یا خارج باشد باید هنگام انتخاب ماله موتوری در نظر گرفته شود. به عنوان مثال ، اگر شرایط هوا ی بیرونی خصوصاً گرم ، خشک و بادی باشد ، برخی از پیمانکاران از مدلهای با اسب بخار بالا را ترجیح می دهند که گشتاور بالاتری را برای پرداخت با سرعت کم و در عین حال وزن اضافی در مرحله پایان فراهم می کند. برای پرداخت و کف سازی در آب و هوای خنک ، ماله های سبک وزن و کوچکتر انتخاب بهتری هستند.

برای پیمانکاران حرفه ای که به طور مرتب پروژه های کفپوش های صنعتی را انجام میدهند، یک ماله با سرعت متغیر دامنه سرعت گسترده ای را برای سرعت کم ، گشتاور بالا که از طریق سرعت بالا ایجاد میشود، همه در یک دستگاه فراهم خواهد شد.

مخلوط بتونی که حاوی بیش از سه درصد هوای محبوش شده در آن است باید با استفاده از ابزار دستی به پایان برسد و استفاده از ماله موتوری لزومی ندارد. اگر میزان هوای دریافتی از سه درصد بیشتر باشد ، کف می تواند لایه ای شود و در مراحل نهایی مشکل ایجاد کند.

نوع ماله هیچ تأثیر مستقیمی در پرداخت بتن ندارد ، با این وجود ، دانستن اینکه زمان مناسب برای شروع به کار با ماله و چگونگی شروع کار می تواند در پایان تأثیر بگذارد. یک قاعده کلی برای شروع مرحله اول این است که اثر جای پای شما باید حداکثر به میزان 1/8 اینچ روی سطح باقی بماند تا بتوانید کار را شروع کنید.




ادامه مطلب

[ چهارشنبه 4 تیر 1399  ] [ 3:27 PM ] -

[ نظرات0 ]

معرفی و کاربرد پلنیوم باکس

 جهت هوارسانی در سقفِ فضاهایی مثل لابی های ساختمانهای مسکونی، لابی و سالنهای ساختمانهای اداری، تجاری،پاساژها و هتل ها، دریچه ها بصورت دکوراتیو(اسلوت و خطی)، طراحی و اجرا می گردد، لذا با توجه به اینکه لاینِ اصلی کانالِ هوا از سقف کاذب عبور می کند، جهت رسیدنِ هوای کانالِ اصلی به دریچه ها از تجهیزی بنامِ پلنیوم باکس استفاده می شود.

همچنین باعثِ پخشِ هوا و تعدیلِ فشارِ خروجی هوا ازتمامِ نقاطِ دریچه های خطی و اسلوت می گردد و از جنس ورق گالوانیزه به ضخامت نیم میلیمتر به بالا و بر اساس شرایط فضای سقف کاذب و همچنین طول و عرضِ دریچه های خطی و اسلوت طراحی و ساخته می شود.

جهت جلوگیری از هرگونه نشتِ هوا و افت فشار و جلوگیری از تبادلِ دمایی بین دمای فضای سقف کاذب و بدنه ی پلنیوم باکس و همچنین جلوگیری از انتشارِ صدای هوای شناور در داخل آن، در بدنه ی داخلی یا خارجیِ آن از عایقِ الاستومری استفاده می شود.

با توجه به میزانِ طول پلنیوم باکس،امکانِ تعبیه ی یک تا چند ورودیِ هوا در بدنه ی آن وجود دارد.

عمدتاً جهت مرتبط ساختنِ لاینِ اصلیِ کانال هوا در سقف کاذب و پلنیوم باکس، از انواعِ کانال خرطومی(فلکسیبل) استفاده می شود که بوسیله ی بست و چسبِ هوابندی از هر دو سو هوابندی می شود.
شرکت پخش نیرو سپهر مهار، هم در زمینه ی تولیدِ انواعِ پلنیوم باکس و هم انواعِ باکسها و تبدیلهای دیگر، در حال فعالیت و ارایه خدمات میباشد.

طراحی و محاسبه پلنیوم باکس چگونه است ؟

طراحی پلنیوم باکس کاری تخصصی و نیازمند مهارت و شناخت نیازهای مشتری است. برای طراحی پلنیوم باکس می بایست شرایط مشتری در نظر گرفته شده و از مواد اولیه مناسب استفاده داشت.

همچنین برای محاسبه جعبه تهویه هوا می بایست ضخامت و ابعاد طولی و عرضی محصول در نظر گرفته شود تا یک محصول با نهایت کیفیت در کارایی به مشتری ارائه گردد.

کاربرد پلنیوم باکس در صنعت تهویه هوا

پلنیوم باکس از ورق های گالوانیزه شده تولید می شود که کیفیت و دوامی بسیار بالا دارند. این محصول بسته به نیاز مشتری و نوع و شیوه کارکرد، در ابعاد طول و عرضی متفاوتی طراحی می شوند.

این محصول هوا را با فشار یکسان وارد محیط کرده و ضمن آن کاربردی تزئینی در صنعت دکوراسیون دارد.

در ساخت این محصول از عایق الاستومری استفاده شده که از نشت هوا و پخش صدای هوا در مکان نصب جلوگیری می کند.

همانطور که گفته شد کاربردها و مزایای گوناگونی دارد، اما مهم ترین قابلیت آن یکسان سازی پخش هوا می باشد.

مزایای استفاده از پلنیوم باکس:

1-هوارسانیِ یکنواخت در طولِ دریچه های خطی و اسلوت.
2-بهره گیری از انواعِ عایقهای صوتی و حرارتی در بدنه ی پلنیوم باکس.
3-امکانِ ساخت در انواعِ سایز و ابعادِ متنوع ،با درنظرگرفتنِ شرایطِ سقفِ کاذب.
4-امکانِ تعبیه ی لبه ی خَم دار در قسمتِ دهانه ی خروجی هوا، که باعثِ اتصال دریچه هوا بوسیله بست های خرچنگی به پلنیوم باکس می شود.

انواع و ابعاد پلنیوم باکس

سیستم هوارسانی هر ساختمان با توجه به تعداد اتاق، ارتفاع و میزان جمعیت تخمینی هر ساختمان طراحی خواهد شد. با متغییر بودن این فاکتورهای بیان شده، شاهد تمایز در سیستم‌های هوارسانی و اندازه تجهیزات آن خواهید بود. با تفاوت سایز، اندازه و ابعاد لوله‌های خرطومی انتقال دهنده جریان هوا، ابعاد و اندازه ورودی یا خروجی کانال باکس نیز متغییر خواهد بود. معماران ساختمانی جهت استفاده از این شیوه نوین سیستم هوارسانی به شرکت‌های تولیدکننده سفارش سایز مدنظر خود را ارائه کرده تا محصولی با ویژگی‌های جنس بدنه و ظاهری خاص تولید شود.

جنس بدنه جعبه پلنیوم از گالوانیزه، استیل و آلومینیوم به قطر حداقل 0.5 میلی‌متر بوده و جهت بهبود کیفیت هوارسانی، عایق صوتی و حرارتی از عایق الاستومری در قسمت داخلی یا خارجی آن استفاده خواهد شد. از طرفی اندازه‌های استاندارد و معمول نیز برای جعبه توزیع هوا وجود داشته و به شرح زیر خواهند بود:

  • 40*20
  • 40*30
  • 40*40
  • 50*20
  • 50*25
  • 50*30

بر روی هر کدام از کانال باکس‌ها امکان ایجاد یک تا چند دریچه هوای وجود دارد. از این رو جهت زیبایی بیشتر محیط داخلی از حالت سفارش‌سازی شده جعبه توزیع هوا بهره ببرید.




ادامه مطلب

[ چهارشنبه 18 مرداد 1396  ] [ 3:02 PM ] -

[ نظرات0 ]