عشق استقلال
تا جان در بدن داریم استقلالی هستیم
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، علي اميري كه تا به امروز سرپرستي تيم اعزامي استقلال به سرعين را بر عهده داشت صبح امروز با پرواز ساعت 11:45 به همراه 3 ملي‌پوش استقلال راهي تهران شد.
وي در خصوص آخرين وضعيت و اخبار تيم استقلال صحبت‌هاي زير را مطرح كرد.

* استقلال شنبه به كردان مي‌رود
طبق برنامه‌ريزي پرويز مظلومي از مسئولان اين تيم خواسته تا پس از بازگشت از سرعين اعضاي اين تيم مجددا يك اردوي تداركاتي را در كردان برگزار كنند.
قرار است آبي‌پوشان روز چهارشنبه به تهران بازگردند و پس از يك استراحت دو روزه راهي كردان شوند.

* مجيدي در اردوي كردان به استقلالي‌ها اضافه مي‌شود
فرهاد مجيدي كه به دليل مصدوميت حضور در اردوي سرعين را از دست داد، از روز شنبه به اردوي كردان اضافه خواهد شد.
اين بازيكن در حال حاضر در تهران به فيزيوتراپي مي‌پردازد.

* ملي‌پوشان 30 تير به تمرينات باز مي‌گردند
بازيكنان ملي پوش تيم استقلال روز 30 تير ماه به تمرينات اين تيم اضافه خواهند شد.
ايمان مبعلي،‌ فرزاد آشوبي، ميلاد ميداودي و حنيف عمران زاده 4 ملي پوش استقلال هستند.

* فتح‌الله زاده سه‌شنبه به سرعين مي‌رود
سرپرست باشگاه استقلال روز سه شنبه به اردوي اين تيم در سرعين اضافه خواهد شد.
فتح‌الله زاده روز چهارشنبه به همراه ساير بازيكنان و كادر فني به تهران باز مي‌گردد.

* حضور زارعي در استقلال منتفي است
حضور مسعود زارعي هافبك اسبق تيم‌هاي پرسپوليس و مس كرمان كه قبل از اردوي اين تيم در سرعين در تمرين آبي‌پوشان شركت كرده بود در استقلال منتفي شد.
اين بازيكن مدنظر باشگاه قرار ندارد و حضورش در جمع شاگردان مظلومي منتفي است.

* يك خارجي ديگر هفته آينده به تهران مي‌آيد
مسئولان باشگاه استقلال به دنبال به خدمت گرفتن يك بازيكن خارجي در جناح راست هستند و مقدمات حضور اين بازيكن در تهران فراهم شده است.
قرار است اين هافبك راست هفته آينده به تهران بيايد و در تمرينات تيم استقلال شركت كند.

* اميري در خصوص اتفاقات رخ داده در ديدار استقلال مقابل دانشگاه آزاد اردبيل گفت: طبق درخواست سرمربي تيم و با توجه به قرعه‌كشي ليگ برتر قرار بر اين شد كه از مسابقات تيم استقلال در سرعين فيلمبرداري نشود.
وي ادامه داد: هيچ گونه هماهنگي با حراست سازمان تربيت‌بدني در اين منطقه براي فيلمبرداري از مسابقات تداركاتي انجام نگرفته بود و مظلومي و بنده مخالف اين مسئله بوديم.متاسفانه مسئولان تيم دانشگاه آزاد اردبيل و چند فرد ناشناس كه مشغول تصويربرداري بودند به من توهين كردند ولي در نهايت به اشتباه خود پي برده و عذرخواهي كردند.
وي در خصوص اردوي سرعين گفت:‌ بازيكنان در دو جلسه به تمرينات آماده سازي پرداختند و تا آنجا كه توانستيم خواسته‌هاي آنها را برآورده كرديم. در مجموع كادر فني از اردوي سرعين رضايت كامل دارند.
تيم فوتبال استقلال روز چهارشنبه هفته جاري به تهران بازخواهد گشت.



نوشته شده در تاريخ یک شنبه 20 تیر 1389  توسط علي زارعي