دوشنبه 28 تیر 1389 :: نويسنده : ابوالفضل اقایی
اسپانيا 10 ميليون يورو به افغانستان كمك مي كند
اسپانيا از كمك مالي خود به دولت افغانستان در جهت پيشبرد روند صلح در اين كشور خبر داد.
بقيه در ادامه
بر اساس اين اطلاعيه، وزير خارجه اسپانيا كه براي شركت در كنفرانس كابل، به اين شهر آمده است در ديدار با كرزي تاكيد كرده است تا زماني كه به نيروهاي اين كشور در افغانستان نياز باشد، نظاميان اسپانيا در كنار مردم افغانستان خواهند ماند.
اين در حالي است كه قرار است كرزي جدول زماني مشخصي را براي انتقال مسئوليت تامين امنيت به نيروهاي داخلي در نشست كابل ارائه كند.
از سوي ديگر جامعه مدني و شماري از رسانه هاي افغانستان دسترسي به اطلاعات را، در نشست كابل پيشنهاد خواهند كرد.
اين نهادها قانون دسترسي به رسانه و اطلاعات را در كاهش فساد و نزديك شدن مردم به دولت اثرگذار مي دانند.
"عزيز رفيعي " رئيس جامعه مدني افغانستان به خبرنگاران اظهار داشته است كه كليه مردم افغانستان به خصوص آنان كه در ارتباط با ايجاد دگرگوني و تغيير در جامعه فعاليت مي كنند، بايد به اطلاعات مورد نياز دسترسي داشته باشند.
وي با تصريح اينكه اطلاعات بايد به صورت قانوني و اصولي در اختيار مردم قرار گيرد، افزود: همكاري مردم در از بين بردن فساد اداري و مشروعيت دولت افغانستان نقش اساسي دارد.
