اعداد روزانه(اخبار اعداد)
شنبه 23 مرداد 1389  :: نويسنده : ابوالفضل اقایی
94 درصد مردم ايران ورزش نمي‌كنند

 مدير تربيت‌بدني همگاني شهرداري مشهد گفت: بر اساس بررسي‌هاي انجام شده 94 درصد مردم ايران ورزش نمي‌كنند و در مقايسه با 20 كشور جهان در حالت سكون هستند.



بقيه در ادامه

حسين نخعي‌شريف امروز (شنبه) در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار داشت: دولت از طريق آموزش‌ و‌ پرورش و بهزيستي در مقطع دبستان و پيش‌دبستاني و شهرداري‌ها در هنگام فراغت كودكان مي‌توانند در امر ورزش نقش‌آفريني كنند.
مدير تربيت‌بدني همگاني شهرداري مشهد افزود: براي ايجاد انگيزه در والدين در تشويق فرزندان به ورزش، شهرداري‌ها، آموزش‌ و‌ پرورش، صدا و سيما و رسانه‌هاي ديگر نقش مهمي دارند.
وي خاطرنشان كرد: براساس بررسي‌هاي انجام شده 94 درصد مردم ايران ورزش نمي‌كنند و در مقايسه با 20 كشور جهان در حالت سكون هستند.
نخعي شريف تاكيد كرد: خانواده‌ها بايد هوشيار باشند كه ورزش نكردن كودكان عواقب خطرناكي به دنبال دارد.
مدير امور تربيت‌بدني همگاني شهرداري مشهد اظهار داشت: شهرداري‌ها مي‌توانند با ايجاد فضاهاي روباز، پارك كودك و استخدام افراد مجرب بومي در بوستان‌هاي محلي و جذب مشاركت‌هاي مردمي زمينه رشد و توسعه ورزش كودكان را فراهم آورند.
نخعي شريف افزود: تعامل بين ارگان‌هاي مختلف از جمله صداو‌سيما، دانشگاه‌ها، مدارس و مهدكودك‌ها كه متولي امر ورزش هستند، ضروري است.







درباره وبلاگ


اكثر خبرهايي كه خوانده يا شنيده مي شوند با اعداد سروكار دارند. ما هم بر اين شديم تا گلچيني از خبرهاي عددي در اين وبلاگ قرار دهيم
پيوندها
نويسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازديد : 122647
  • تاريخ ايجاد وبلاگ : چهارشنبه 9 تیر 1389 
  • تعداد کل نظرات : 19
  • تعداد کل پست ها : 1140
  • آخرين بروز رساني : چهارشنبه 6 فروردین 1393