اعداد روزانه(اخبار اعداد)
چهارشنبه 28 مهر 1389  :: نويسنده : ابوالفضل اقایی
45 درصد زنان به صورت سزارين زايمان مي‌كنند

 معاون درمان وزير بهداشت گفت:40 تا 45 درصد زنان به روش سزارين زايمان مي‌كنند و اين نوع زايمان در كشور گسترش پيدا كرده است.

 
بقيه در ادامه
 

حسن امامي رضوي در برنامه گردهمايي سياستگذاران و ذينفعان سلامت زنان و نشست خبري روز ملي سلامت زنان كه در وزارت بهداشت برگزار شد افزود: در طي ساليان اخير فعاليت جدي در زمينه سلامت زنان صورت گرفته است.

وي گفت: شاخص اميد به زندگي در كشور طي ساليان اخير رشد قابل توجهي پيدا كرده است و از 60 سال به 72 سال ارتقا پيدا كرده است. نكته قابل توجه اين است كه در طول 22 تا 23 سال پيش سن اميد به زندگي در زنان دو سال كمتر از مردان بوده است و اكنون اين شاخص افزايش پيدا كرده كه سن اميد به زندگي در زنان 73 سال و در مردان 71 سال است.

معاون درمان وزير بهداشت اضافه كرد: شاخص هايي مانند ورود به مدرسه، سطح سواد نيز افزايش پيدا كرده است و 60 درصد از ورودي به دانشگاه‌ها زنان تشكيل مي‌دهند. سطح آموزش و سواد افزايش پيدا كرده است.

امامي رضوي گفت: دسترسي به آب آشاميدني سالم نيز ارتقا پيدا كرده و همه مردم در سراسر كشور به آب سالم دسترسي دارند و هدفمند شدن يارانه‌ها به ارتقا شاخص‌هاي سلامتي اثر گذار هستند.

وي اضافه كرد: سلامت مادران و توجه به مرگ و مير مادران باردار در سال‌هاي اخير مورد توجه قرار گرفته است در گذشته آمار مرگ ومير مادران 140 در هزار نفر بوده است كه اين آمار هم‌اكنون به 30 در 100 هزار مورد رسيده است.

وي گفت: برنامه كامل و هدايت شده‌اي در اين سطح مرگ و مير مادران به صورت جداگانه داريم و مرگ و مير مادران مورد توجه قرار مي‌گيرد آمار وزارت بهداشت در مرگ و مير مادران 24 در 100 هزار نفر است كه سازمان WHO اين آمار را قبول ندارد و در يك برنامه هدايت شده و حمايت شده از طرف وزير بهداشت كار فشرده‌‌اي انجام شد و اطلاعات در سازمان WHO ارسال شد كه آمار 30 در 100 هزار را قبول كرده است كه يك موفقيت محسوب مي‌شود.

معاون درمان وزير بهداشت گفت: نسبت توزيع عادلانه منابع را براي همه افراد بايد وجود داشته باشد و حمايت ويژه مردم مناطق پرخطر و ويژه بايد صورت گيرد.

امامي رضوي گفت: از نظر انواع واكسينانسيون نيز آمار بالايي داريم و پوشش بيش از 95 درصد را در كشور داريم.

وي اضافه كرد: مراقبت از زنان باردار در مناطق صعب‌العبور در سال‌هاي اخير اقداماتي انجام شده است و مراكز تسهيل زايمان را ايجاد كرده‌ايم و در قدم‌هاي بعدي سعي داشته‌ايم كه مادران پر خطر را شناسايي كنيم و خدمات پيشرفته‌اي را به آنها ارائه دهيم.

وي گفت: در پوشش زايمان ايمن كه ما در مادران پرخطر افراد بالاي 35 سال و كساني كه داراي بيماري زمينه‌اي هستند يك كارهايي انجام شده و سعي كرده‌ايم كه جاهايي را كه به بيمارستان‌هاي مجهز هستند شناسايي كنيم و آنها را نزديك اين بيمارستان‌ها اسكان دهيم كه تعداد مرگ و مير مادران را بتوانيم كاهش دهيم.

امامي رضوي گفت: براي مادران در مناطق محروم بتوانيم كارهاي مداخله‌‌اي انجام دهيم و در صورت نياز بتوانيم به صورت تلفني جوياي حال آنها شويم كه اين برنامه‌ها در حال گسترش است و در مناطق پرخطر اين كار اجرايي شده است.

وي گفت: در سال‌هاي اخير ميزان سزارين افزايش پيدا كرده است حدود 40 تا 45 درصد زايمان‌ها در كشور به صورت سزارين انجام مي‌شود بايد زايمان‌هاي فيزيولوژيك را افزايش بدهيم.









درباره وبلاگ


اكثر خبرهايي كه خوانده يا شنيده مي شوند با اعداد سروكار دارند. ما هم بر اين شديم تا گلچيني از خبرهاي عددي در اين وبلاگ قرار دهيم
پيوندها
نويسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازديد : 122254
  • تاريخ ايجاد وبلاگ : چهارشنبه 9 تیر 1389 
  • تعداد کل نظرات : 19
  • تعداد کل پست ها : 1140
  • آخرين بروز رساني : چهارشنبه 6 فروردین 1393